אתי ולירון הריב!!!!!

עוד טמבלית התעוררה מהשינה ומפליצה שטויות-עדי

אומרת לליז עשית את הדבר הנכון,חחח אין לך מה לדאוג כולם יודעים מי את. חחח, ובחוץ כל העדר יושב מסביב למנהיגת הכת. עוד אחת שחיה בסרטים של היוגה שלה. ראיתם איך ליז שואלת אותה זה יפגע בי מחר? איזו חלאת אדם. לצערי אני חושב שדווקא מחר יקרה "הרצחת וגם ירשת". בן ירצה שלירון תודח בגלל מצבה הנפשי והחברתי של לירון בוילה.

והנה עוד עיזה מטומטמת קמה-ליהי. הקהל אוהב את

אתי,חחחחחח ככה אומרת העיזה. רבותיי אתם צופים במקרה קלאסי של חרם חברתי של כיתה ג'. אני לא מבין הבנות האלו לא למדו מתקדים בובליל? או חודדה?

רגע רק רגע

Active member
ולחשוב על הסיבות שנתנה לליז חחח

"לירון נדבקת לאתי כי הקהל אוהב אותה" ומה הטפשה ליהי עושה אם לא נדבקת לאתי חחחח "לירון מרעילה את הבית" - את ההרעלות שאתי עושה/אומרת זה אמת צרופה חחחח

יואווווו איזה שקרנית הליז הזאת!!

יושבת שם עם פרצוף תמים ומתחסד אחרי שהיא עודדה את לירון לשפוך ואמרה לה שהיא לא צריכה להרגיש לא בסדר... פשוט צבועה והכי מעצבן שעכשיו היא יושבת עם פרצוף תמים ואומרת שהיא עאלק "לא יכולה לראות את כל הרעל הזה" שהיא בעצמה גרמה לו... אני לא צופה בתוכנית באדיקות ועדיין אין לי פייבוריטיות, אבל יצא לי לראות את הקטע של ליז ולירון במקלחת וליז יצאה ממש מלוכלכת!!!

KEEK

Member
למה כולם כל הזמן מזכירים שהקהל אוהב את אתי?

מאיפה המידע והביטחון הזה?

tapuzo

New member
אוהדים.. חבורת ילדות בחופש שההפקה הביאה לשם.

אתה לא מכיר את הטריקים האלו?

כי זה מי שהיא והיא לא תשתנה

אני מקווה שהיא תודח מחר. אחרת נצטרך לסבול את ההתמסכנות והחפירות שלה, כל שבוע כאשר היא תעמוד להדחה

ליז: "ולא אמרתי את הדבר הגרוע שאמרה לי..."

ואת הדבר הטוב שלירון אמרה? שהיא אוהבת את אתי...זכרת להגיד? לא משנה שזה כנראה לא נכון אבל זה רק מראה שליז רצתה לייצר מריבה. עכשיו היא מדברת בצורה צדקנית עם ליהיא. לירון סובלת והיא עסוקה בעצמה ואיך הקהל יראה אותה... נו רבאק, נגיד שלירון שגתה (ולכלכה על המלכלכת הראשית בבית, שהיא על תקן מנקה עלק), כשרואים שעושים על מישהו עליהום לא אמורים להמשיך ולסובב את הסכין. אמורים להתחבר לצד אמפתי כלשהוא....

למעלה