אתי ולירון הריב!!!!!

נכון!

וזה בפירוש חרם.... לחץ קבוצתי מטורף... כולם שם סוגדים לאתי הכונפה הזאת. והנה עכשיו ליז קנתה את עולמה - אתי מעריכה אותה! פחחחחחחחחחחח אני מאד מקווה שלירון תישאר מחר על אפה ועל חמתה של אתי חזן... ואני בכלל תכננתי ללכת לישון... איזה בנות פוסטמות.... ואתי.... איכס איכס איכס וכל מילה נוספת מיותרת

tapuzo

New member
נו מה יש להן? אין רומנים, אין מתח, אין בנים.

ממציאות ריבים סתמיים, ועוד סביב מה.. כמה שיחות שכל אחת ניהלה עם בן האנמי הזה שלעולם לא ישים על אף אחת ברמה הנמוכה הזו נראה לי בן מתחרט על הרגע שנכנס לשם

Aשם

New member
נכון

גם אותי 'הדליק' המשפט הזה. גם יענטע שנדחפת ומתיישבת קרוב וצמוד גם כשאינה רצויה (אגב, לצערי גם לירון לוקה בזה) אני זוכרת בחד מהימים הראשונים של המשחק כשנראה היה שאיתן מתעניין בעדי, ליז תפסה את עדי ובפנים מכורכמות וירקקרקות, חקרה את עדי באופן חד צדדי בחקירת שתי והערב על רגשותיה של עדי לאיתן וכיוצ"ב. היא לא בחלה אף להצמיד את עדי לפינה גם כשברור היה שעדי מנסה להתחמק (בצדק) מתשובות. כמובן שלאחר מכן היא ריכלה על עדי... לצערי, בימים שבו גם "חברותיה" של ליז מאסו בה, בליז היא סיפחה את עצמה לחברת התמימות החמודות והצליחה בדברי נופת צופים, תשבוחות וחיבוקים-נישוקים לרכושז את ליבן ובעיקר את אמון עדי. ועכעשו ברשת הנכלים המסועפת שהיא רקמה כמו גם ברשת הצביעות של אתי (כולן יפות, כולן הכי, כולן כפרה וחיים וכו') הן חוגגות מוקפות במנחמות ועולצות ולירון לבד.

Aשם

New member
ועוד על ליז:

כאמור, גם יענטע, גם חפרנית בלתי נלאית ובעיקר בלתי נסבלת (כאן אני חייבת לה תודה על שעות בהן התנתקתי כי לא יכולתי לשמוע אותה עוד) גם קנאית, גם שתלטנית באופן מופרע: על המטבח,על הסובבים, על השיחות גם 'אני ואני' כשגם מה שלא היא ולא אודותיה - היא מושכת ל'אני' שלה. מדברת רק על עצמה, לא נותנת לזולת להשלים משפט (שתלטנית - כבר אמרנו) גם שקרנית, גם תככנית, וגם ארסית (ערסית - זו אתי) - פלא שכל תכונות הזהב הללו מוציאות כזה רוע מהיצורה הזו?

רנדו

New member
מה הסיכוי שליז תעוף מחר?!

שמישהו יציל אותי מהעונש לשמוע אותה. היא שכחה שהקהל בוחר למי לתת את המיליון? היא לא לומדת מטעויות, הרי ראתה שלא סימסו לה והיא קוראת לעצמה חכמה? עורכת דין? הלפ!

KEEK

Member
הריב הזה קרה מאוחר מידי בשביל לירון

אני בטוח שאם זה היה לפני ההצבעה האחרונה, הקהל היה מצביע לה אחרי לילה כזה.

tapuzo

New member
הנה אתי כבר מחפשת את הפיצוץ הבא שלה עם בן

סתם חולת נפש מוחלטת

לא יודעת אם חולת נפש, סתם יצור אגרסיבי

חסרת אמפתיה ושקרנית פתולוגית. חיה מאד בשלום עם עצמה. סוג של חולת נפש שלא מרגישה חולה וככזו לעולם תשאר כזו.

Aשם

New member
נרדמתי עם השיחה של לירון עם ליז במקלחת

לשינה עמוקה והתעוררתי עם הפיצוץ ומיד ידעתי מהו החלק בפאזל הנבזי הזה שחסר (ממש חסר) לי:

Aשם

New member
נראה שליז נבהלה מתוצאות הסכסכנות שלה עצמה

וכל שכן מההשלכות לטובת מחר. לצערי, כושר השכנוע של הבהמות מצליח בשקרים 'ללא אלוהים', לגרוף את התמימים לצידן. האם זה עבד על דניאל למשל והיא תהווה שליח בפני איתן לענייני ליז? "חברות שלי" - קוראת ליז לחבורה המחליאה הזו, שמתבודדת מהאחרות ועוסקת ללא הרף בריכולים בעיקר, זו על זו. "הגמל לא רוא את דבשתו" זה ביטוי קל כדי לתאר מצב שבו להן מותר לרכל ולקרבנות אסור (ובאסוציאציה המיידית זה מזכיר לי במיקרו את יחסי הפלסטינים עם ישראל: להם מותר לפגע - לישראל אסור להשיב)

stabilo7

New member
מהשנייה שליז קלטה שהיא זאת שגרמה לכל הריב הזה

היא רק מנסה לכסת"ח את עצמה... בלי קשר לאתי ולירון, ומי מהן צודקת, מי שיצאה הכי זבל זו ליז.. מילא שהייתה אומרת ללירון מול הפרצוף שלא מתאים לה לשמוע את כל הדיבורים על אתי, אבל היא נתנה לה הרגשה של לשתף ולדבר, ואח"כ הלכה לש]וך הכל לחברותיה המקסימות. מאותו רגע שהיא הבינה שהאחריות על הריב הזה נופלת על מה שהיא בחרה להגיד לאתי היא רק מכס"תחת את עצמה ואומרת כמה קשה לה שהיא שומעת שוב ושוב את הדברים האלו מלירון והיא כבר לא יכולה יותר... בדיוק כמו הסיפור עם דניאל- מתוך קנאה היא דיברה על ניצול של איתן כי דניאל שיכורה, ואח"כ הרחיבה את הסיפור שפתאום זה כל מיני שדים שלה- איזה שטויות! היא חושבת שהיא חכמה, אבל כולם קוראים אותה כמו ספר פתוח.. רק איתן העציץ לא יקלוט וישאיר אותה מחר :(

Aשם

New member
../images/Emo13.gif בדיוק!

בעוד אתה שולח - בל לדעת, אני רושמת את אותם הדברים, כי זה כ"כ מקומם! כי לירון כנראה תסולק ולא הנחשה הארסית באמת ונכון, זה רק משחק אבל כמי שמתבוננים מבחוץ ורואים את כל האמת קשה לראות ש: צדיק ורע לו רשע וטוב לו...

stabilo7

New member
אני חושבת שלירון רחוקה מלהיות צדיקה

אבל ליז בהחלט הרשעית פה.... וזה לא פעם ראשונה שהיא מצליחה לחמוק מזה שהאנשים סביבה יבינו מי היא באמת...

Aשם

New member
"צדיק" בהשאלה, במובן של קרבן

ו...סליחה על הפניה אלייך בלשון זכר

למעלה