אתי ולירון הריב!!!!!

Aשם

New member
../images/Emo13.gif בדיוק!

בעוד אתה שולח - הרי שבלי לדעת, אני רושמת את אותם הדברים, כי זה כ"כ מקומם! כי לירון כנראה תסולק ולא הנחשה הארסית באמת. ונכון, זה רק משחק (ואני מודעת לבזבוז הזמן בהצפיה ב'ראלטי' הזה הממכר וה-בו זמנית אידיוטי ונוראי בקונספט) אבל כמי שמתבוננים מבחוץ ורואים את כל האמת קשה לראות ש: צדיק ורע לו רשע וטוב לו...

רגע רק רגע

Active member
חבורת המקובלות/זבל (לבחירת הקהל)

הסכימו ללילה אחד לקבל אליהן את חבורת המנודות. מחר בערב, לאחר ההדחה, העניינים יחזרו לקדמותם וחבורת המנודות לחדר. המקובלות/זבל ימשיכו להרעיל על הבאה בתור.

השרדות10

New member
יש מזרחים שתומכים בה רק כי היא מזרחית

אני הייתי מתביישת ולא רוצה שפוסטמה כזאתי עבריינית תייצג אותי,אבל להם לא אכפת,אבי ביטר,אתי חזן,בובליל,חודדה...איזה רמה נמוכה..יאבבה..

poli88

New member
../images/Emo58.gif אנחנו בפרשת דרכים. בן יכול לשנות את

כל המשחק. יש כאן חבורה של בנות שהשטן ברא אותן במו ידיו - אתי, ליהי, קרן וליז. הן עושות חרם על בחורה אחת, חזקות 4 על 1. אם כל אחת אחרת היתה במצבה של לירון היא היתה מתפגרת כבר. חזקות על אחת. כרגע היחידים שיכולים לפרק את החבורה המצחינה הזאת הם דניאל ובן ששמעו את הגרסא של לירון (כל השאר הולכות אחרי אתי כמו עדר של עזים). יש מצב גדול מאוד שלירון תצא מחר מהוילה כי איתן ירצה בטובת הבית וירצה להפריד את הכוחות ולסיים את המלחמה. ואז זה ניצחון בולט לרוע. אם יש צדק - בן ודניאל ישפיעו על איתן שידיח את ליז, מה ששואף ל-0 כי יוני אוהב אותה, והבנות אוהבות אותה (שזה לא ברור לי בכלל, פשוט אוסף של טיפשים). בכל מצב שלא יהיה - הקהל בבית יודע הכל, אבל לצערי זה לא קובע.

Klayhamn

New member
הבעיה היא

שבן מטומטם ומיתמם, חתיכת בוק, בול עץ בלי שום תובנה חברתית ושדניאל לא תשרוף את עצמה מול כל הבית בהגנה על לירון ולכן, אכן, הרוע ינצח ונציגי ממלכת החושך פה שמנסים להגן על אתי הם הסיבה האמיתית לדאגה, כי זה אומר שהרפש והצואה שבוערים בתוכנית הזו פושים גם בחברה הישראלית הרחבה

Klayhamn

New member
אם יש להפקה שכל

הם יציגו למשתתפים בתוכנית את הוידאו של מה שלירון אמרה לליז ואז יחשף פרצופם האמיתי של הנחשים

tapuzo

New member
בן מאד קרוב להדיח את עצמו משם

הוא אמר כמה פעמים לבנים האחרים בכל מיני הזדמנויות שלא בא לו להישאר שם. אחרי שיצא הלילה בפה של אתי ולירון יש מצב שהוא, אורן ויוני באמת יוחלפו. זה יהיה רק לטובה, בניגוד לאיתן הם לא חלק מהמשחק. שיוציאו אותם ויכניסו לבנות קצת בשר גברי חדש שירגעו.

רנדו

New member
אם לירון תעוף התוכנית תקבל פרס

על הפיכתה לתוכנית הטראש הלא צודקת שיש. ומה הספוילר שכתבת לא הבנתי

poli88

New member
איזה כיף לראות את ליז אוכלת את עצמה מבפנים

כי היא עמוק עמוק בתוכה יודעת שהיא יצאה זבל כלפי חוץ. וכולם ראו את זה.

Klayhamn

New member
בדבר אחד היא צודקת

זה כן קשור אליה, בניגוד למה שכל התרנגולות סביבה מקרקרות לה. זו אשמתה, זה קשור אליה, היא סכסכנית, מלשנית, ילדה דוחה בת 6 שרוצה להיות מקובלת ומוכרת בן אדם ששופך בפניה את ליבו (לירון) בשביל נזיד עדשים. פשוט חלאות האנושות.

tapuzo

New member
עניין של יומיים עד שאתי יוצאת על ליז

וקוראת לה צבועה, רעה, סכסכנית ומספרת איך היא הולכת בבית ומסכסכת כמו שסכסכה עם לירון המתוקה.. זאת אתי. מכונת הצתת שנאה עם ג'ורה

ועכשיו סיפרה שצריכים להביא לה לוריבאן

(כדור הרגעה למי שלא יודע) ואז מיד שוב הסאונד הושתק... אתי הזאת... מסוכנת מאד..... ומה שהכי עצוב אבל באמת עצוב ברמה החברתית - איך כולן שם מצחקקות איתה ויושבות איתה. לאף אחד אין אומץ לגשת ללירון שהיא באמת הקורבן של כל הסיפור הזה. עצוב מאד איך היא סוחפת אחריה את כולן..ואיך כולן מפחדות ממנה... משקשקות ממנה. אני מרחם על לירון... היא בסך הכל זקוקה לתשומת לב... היא חסרת ביטחון ולא מגיעה לאף אחד עליהום כזה... אתי מגעילה אותי וליז בעעעע מה זה הבנות האלה??? שק נחשים בעעעעעעעע

tapuzo

New member
אם הבנות שם היו חכמות היו אורזות קולקטיבית

ודורשות לצאת מהוילה אם לא ישנו את המצב העלוב בו הן דוגרות שם בלי שום כח וחשק עם "רווק נחשק" שגם לו אין שום חשק וכח.

למעלה