אתי ולירון הריב!!!!!

Klayhamn

New member
שיהיה שעמום

למי איכפת? אם אתה מסוגל להגן על אדם אלים וסוציופט כמו אתי, כנראה שיש לך הרבה מן המשותף איתה. נכון איתן צנון, ואולי יהיה "משעמם" אם אתי תלך, אבל אני מעדיף שעמום על פני לראות איך מפלצת כמו אתי מצליחה לשיג את מה שהיא רוצה באמצעות אלימות, צעקות, ומניפולציות חברתיות ורגשיות.

רגע רק רגע

Active member
נכתבגם על מעיין חודדה...

ברגע שמעיין חודדה יצאה מבית האח, קיבלנו את העונה הכי טובה של האח הגדול. ואם לסלוד מהתנהגות ברברית זה מרמור... נו, ערסית מדברת

יפעת 2784

New member
יש מצב שליז כבר קיבלה קמפיין

לטמבור? הבחורה הזאת צבועה. מה היא לא תעשה כדי לקבל תשומת לב? אני הייתי מפחדת להיות חברה שלה. היא פשוט בוגדת. לירון שפכה בפניה את ליבה והיא שיחקה אותה חברה שלה ואחרי זה באה וסיפרה לאתי. ליז הזאת מכשפה ממש. איכס.

poli88

New member
חחח גדול. וליז מנסה לשכנע את עצמה שהיא בסדר

"אני הגעתי למצב שאני לא מוכנה לשמוע את הרפש הזה" עלק. היא עושה הכל ותעשה מחר הכל כדי שהיא תישאר. וככה כל חבורת הזבל מחר יטפטפו לאיתן. מקווה שיקרה נס וליז תעוף. אבל בסופו של דבר כל כלב בא יומו.. משפט שאני מאוד מאמין בו. וגם יומה של הכלבה ליז יגיע בסוף. מתי שזה לא יהיה.

Klayhamn

New member
עלק לא מוכנה לשמוע רפש

אמרה זו שהאשימה את איתן בניצול מיני --- בגלל שהוא נישק בחורה בתוכנית ריאליטי שכל הפואנטה שלה זה רומנטיקה בין רווק ובין 14 בנות איזה ילדה קטנה ומגוחכת

poli88

New member
וואווו שכחתי מזה! אני לא מאמין אם איתן לא מטי

מטיס את ליז מחר הוא אפס. גם אמרה שהוא מנצל מינית את דניאל וגם גרמה פה לריב מטורף. הכל מונח לו מתחת לאף. אני מקווה שדניאל ובן יצליחו קצת להשפיע עליו. אחרת הוא אידיוט מצוי.

Klayhamn

New member
כמו שאמרתי

בן הוא בול עץ. מדי פעם מתרחשת במוח שלו איזו תנודה קוואנטית אקראית שמייצרת משהו שדומה למחשבה, בכל שאר הזמן יש שם רק צרצרים. דניאל לא תעמוד לצידה של לירון, לא במחיר של להסתכסך באופן ישיר עם כל הבית (מה גם שהיא הרי לא באמת יודעת את כל הפרטים, ולכן ממילא לא תוכל לעשות זאת בבטחון מלא).

SheIIy

New member
וואלה, אני לא מעורבת פה,

אבל השורה שכתבת על בן, הרגה אותי מצחוק. תודה :)

stabilo7

New member
זה כמו שכתבת קודם...

בפנים ליז יודעת שהיא יצאה לא בסדר, ובדיוק בגלל זה היא אוכלת את עצמה. היא לא מפסיקה לדבר על זה ולנסות לקבל חיזוקים מהבנות שמה שהיא עשתה זה בסדר. אבל זה הכל הצגה כי זה ניסיון להוציא את עצמה בסדר ממצב שהיא יצאה בו ממש זבל!

בדיוק. היא מפחדת שיראו את מה שקרה עם לירון

ויראו שהדברים שאמרה לירון הם בכלל לא נוראים וזו ליז שעשתה מהומה על מאומה ולמעשה שיסתה בה את הבולדוג של הוילה. ליז כל כולה עסוקה בעצמה ומה יקרה אם יתפסו אותה. היא ואתי סובלות מנכות רגשית קשה.

poli88

New member
מבחינתי דניאל כרגע מקבלת ממני את המיליון

יפה שהיא מתייצבת לצד לירון אחרי המתקפה המטורפת שעשו לה 4 הכלבות.

לפני שדניאל נכנסה למיטה עם לירון היא לא שכחה

לתת לאתי בוסה ענקית על הלחי וכמובן גם לסוסה ולפקינזית. תמיד טוב לשמור על קשרים טובים...

Ex Caliber

New member
../images/Emo45.gif לגמרי

היא מרשימה לטובה ומראה בגרות . היא ללא ספק מהטובות!

Klayhamn

New member
../images/Emo45.gif

בדיוק מה שכתבתי. מסתבר שעם כל זה שענבר, איילת, עדי וכו' הן "מתוקות וטובות לב", בסוף רק דניאל --- רק זו שהאשימו אותה שהיא "שרמוטה זולה", זו שאמרו עליה שהיא "ילדה" וכו' - יש לה מספיק לב כדי ללכת ולנחם את הקורבן של האלימות המטורפת של הפסיכופטית אתי ושל כלבלבות המשמר שלה.

MICHI2404

New member
הם מלכלכות על דני. שבחיים לא יביא בחורה כזאת

הביתה. קנאיות.

למעלה