אתי ולירון הריב!!!!!

poli88

New member
דניאל היחידה שלא צוחקת עכשיו עם אתי הפרחה

המסריחה.

Klayhamn

New member
אבל גם לה

אין אומץ לעמוד מול אתי ולהעמיד אותה על מקומה. אתי נצחה, הרוע ניצח, האלימות נצחה. ואחרי שאתי תצליח לחסל את לירון מחר, היא תמצא לה אוייבת חדשה, וככה בהדרגה היא תעיף את כולן אחת אחת. עד שישארו רק קרן, ליהיא דניאל, היא, ואורטל. ואז היא תפרוש, בלב שקט, אחרי שמלאכת השטן שלה הושלמה.

tapuzo

New member
להפקה משום מה אין אומץ לקרוא לה לשיחת אזהרה

ולהזהיר את אתי שבהתפרצות הבאה שלה היא עפה משם. ברגע שאתי תעוף אולי יש סיכוי שיתפתחו אינטריגות מעניינות בבית. כרגע זה סתם את זונה, היא זונה, לכי לכי, את לכי לכי כי אתי רוצה להכניס את עצמה לתוכניות ולקבל זמן מסך וזו הדרך היחידה שלה.

poli88

New member
מסכים. אבל אורטל לדעתי תצא הרבה לפני

היא המטרה הבאה של אתי, או אולי איילת. ברור שאתי תתפוצץ על עוד כמה בחורות, אבל אני מקווה שהקהל יעמיד אותה להדחה ואיתן יטיס אותה עם נבוט. השלישייה האחרונה לדעתי תהיה איילת, קרן (לצערי) ודניאל. אני מקווה שכמה שיותר מהר ליז תטוס. זה הכי חשוב לי כרגע.

דניאל לא צוחקת איתן,אבל יושבת איתן ולא עם..

לירון שבאמת צריכה אותה עכשיו. דניאל בבעיה,היא לא רוצה להיות דחויה חברתית בגלל שתתמוך בלירון,חלק מהבנות כבר דיברו וציינו את כך שהיא מדברת איתה שם בחדר כביסה. ומצד שני היא ישנה מיטה ליד לירון ומחשיבה את לירון באמת כאשת סודה האמיתית שם.זהו מבחן חברתי-פסיכולוגי מהספרים. בעונה של האח הגדול 2 היה מקרה דומה,שכל הבית עשה חרם על אדם-גואל,ורק אחד בהתחלה העז לא להיות "פופלארי" וללכת נגד חבורה שלמה-אלירז. מה שבסוף השתלם לו בגדול. זה הזמן המצויין לראות מי אמיצה ומי פחדנית שהולכת אחרי העדר בראשות הרשעית.כל אחת שם מנצלת את החרם לאינטרסים שלה-לינוי להשאר על חשבון לירון,והאחרות או שמפחדות מאתי,או שפשוט טיפשות וקרות לב.

אלי פניני חכמה אני מבסוט ממך

ולגבי לינוי.... היא הרי ממש מעצבנת אותי, עכשיו כשנתנה לאתי נשיקה ענקית על המצח שוב ירדה לי מהעיניים מבחינתי שהיא וליז יעופו מחר

Klayhamn

New member
מה שאנשים לא מבינים

זה שהשטן אף פעם לא נראה כמו שטן. הוא תמיד מגיע בתחפושת. והן כולן נפלו במלכודת של השטן - כל אחת ואחת מהן. והשטן הזה הוא אתי.

ela501

New member
לכל הממורמרים על אתי תפנימו אתי היא הכוכבת

ולא איתן הצנון זאת תוכנית בידור ואתי מספקת את הסחורה אז תפסיקו להתחסד,אם אתי יוצאת יהיה שעמום

poli88

New member
בסוף תמיד יש צדק. אנחנו רק בהתחלה, אבל אתי

לא תישאר הרבה עוד.. ואני מאמין שבסוף הטוב ינצח.. כי ככה זה.

Klayhamn

New member
לא בדיוק

הטוב מנצח בטווח הארוך, אבל בדרך יש הרבה גופות וקורבנות - ותקופות ארוכות של אופל. ופה בתוכנית הטוב לא ינצח, חד וחלק. רק בדיעבד, אחרי סוף התוכנית, אולי מישהו ינתח את מחלות הנפש שרצו שם, ואולי מישהו יתן דין וחשבון.

poli88

New member
אני מקווה ומאמין שבסוף של התוכנית, הטוב ינצח

כמו שקרה בריאליטי בעבר.

Klayhamn

New member
לפחות

הראו עכשיו 2 דקות מהשיחה של לירון ודניאל, ונראה שדניאל לפחות מנחמת אותה ולא נותנת לה להרגיש כמו "סמרטוט", שזה, יש להזכיר, מה שאתי קראה לה. פשוט קורע לב.

למעלה