רשמת שהבחור גר בשכירות
ולך יש דירה משלך, אולי מצבו הכלכלי לא כל כך טוב כמו שנדמה לך, תשלומי מזונות לילדיו מידי חודש זה לא דבר קל. רשמת שהוא הביא לך 5000 ש"ח מתנה, בעיני זה בהחלט מכובד. רשמת שכשקנית את הדירה הוא היה לצידך שגם זה מכובד. רשמת שהוא אחרי גירושין קשים, ניסית פעם להבין מה הולך בנפשו? אולי הוא איבד אמון בזוגיות כמו שאת רואה אותה. לדעתי תפיסת העולם שלך לגבי פרק ב אינה נכונה, את צריכה להבין שהוא קודם כל מחויב לילדיו,האחריות שלו כלפיהם קודמת לכל , הוא לא צריך למממן אותך, את צריכה להסתדר בכוחות עצמך. לפני שאת באה אליו בטענו תבדקי את עצמך, מה את מצפה מזוגיות פרק ב, ותבדקי גם מה את נתת לו בזוגיות הזו. אני קורא שיש לך טענות רבות כלפיו, אבל בפרק א למדנו שאין רק צד אחד "אשם", בכל מה שכתבת ניתן להבין שאת הבסדר והוא לא. אני במקומו הייתי בורח... משהו כאן לא מריח לי טוב. ואגב, מתגובות הנשים כאן קל מאוד לראות מי עצמאית ומי מחפשת את הפרייאר הבא להתיישב לו על הוריד ולמצוץ. צר לי אם אני נשמע קשה מידי אבל אני לא אוהב בחורות כמוך, אם לא טוב לך תעזבי אותו אבל תפסיקי לטחון למסכן את המוח ולשגע לו את החיים, הוא רק יצא מפרק א אחרי מלחמות רבות, תנסי להבין מה הולך בנפשו ותפסיקי לחשוב רק על עצמך.