אשמח לקבל עצה

הגורל העיוור והגורל הרואה

ותאמר "מה תיתן לי כי תבוא אליי?" ויאמר "אנכי אשלח גדי עזים מן הצאן"

childman1

New member
רשמת שהבחור גר בשכירות

ולך יש דירה משלך, אולי מצבו הכלכלי לא כל כך טוב כמו שנדמה לך, תשלומי מזונות לילדיו מידי חודש זה לא דבר קל. רשמת שהוא הביא לך 5000 ש"ח מתנה, בעיני זה בהחלט מכובד. רשמת שכשקנית את הדירה הוא היה לצידך שגם זה מכובד. רשמת שהוא אחרי גירושין קשים, ניסית פעם להבין מה הולך בנפשו? אולי הוא איבד אמון בזוגיות כמו שאת רואה אותה. לדעתי תפיסת העולם שלך לגבי פרק ב אינה נכונה, את צריכה להבין שהוא קודם כל מחויב לילדיו,האחריות שלו כלפיהם קודמת לכל , הוא לא צריך למממן אותך, את צריכה להסתדר בכוחות עצמך. לפני שאת באה אליו בטענו תבדקי את עצמך, מה את מצפה מזוגיות פרק ב, ותבדקי גם מה את נתת לו בזוגיות הזו. אני קורא שיש לך טענות רבות כלפיו, אבל בפרק א למדנו שאין רק צד אחד "אשם", בכל מה שכתבת ניתן להבין שאת הבסדר והוא לא. אני במקומו הייתי בורח... משהו כאן לא מריח לי טוב. ואגב, מתגובות הנשים כאן קל מאוד לראות מי עצמאית ומי מחפשת את הפרייאר הבא להתיישב לו על הוריד ולמצוץ. צר לי אם אני נשמע קשה מידי אבל אני לא אוהב בחורות כמוך, אם לא טוב לך תעזבי אותו אבל תפסיקי לטחון למסכן את המוח ולשגע לו את החיים, הוא רק יצא מפרק א אחרי מלחמות רבות, תנסי להבין מה הולך בנפשו ותפסיקי לחשוב רק על עצמך.

חרא של טיפוס הוא

קמצן ריגשית קמצן כספית מה טוב איתו תגידי? סקס שהוא נותן לך מפעם לפעם? בשביל זה להחזיק גבר? גבר אוהב ודואג,משקיע! הנתינה צריכה להיות טבעית וזורמת וזה מתוך אהבה ודאגה אליך. ואם זה לא קיים בו מצבך רע! יש מקום שיפריש חודש בחודשו סכום מסוים עליו תחליטו,שהרי הוא נמצא אצלך בביתך לא מעט,וצורך את צרכיו שעולים "לך" כסף. אם הוא עגל מגודל וחושב שתרומתו היא פימפום נרתיקך לעיתים,בעטי בו החוצה. ומהר!!! בושה גברים!

ד ו ל ה

New member
לא בהכרח קמצנות...

אלא יותר עניין של אחריות...שלך...על ההתנהלות הכלכלית שלך. בלי להכיר בכלל את הנפשות הפועלות ובאופן כללי ביותר אומר שלא לצפות ממישהו אחר (קרוב ככל שיהיה) שיכלכל את ההוצאות שלך - אשר לגביהן לקחת החלטה בעצמך. אם היה מדובר בהחלטה משותפת על רכישת דירה וריהוט - יש בהחלט מקום לצפות ממנו לתת את חלקו אבל אם את קיבלת החלטה לרכוש דירה ולשפץ אותה ולקנות ריהוט חדש למרות שאת יודעת מראש שלא תוכלי לעמוד בכך כלכלית - יש בזה משהו תובעני ולא הוגן כלפיו. ובדרך כלל כאשר אחד מבני הזוג בקושי שורד כלכלית והשני במצב סביר - גם ככה רוב הוצאות המשותפות ביומיום נופלות רק על צד אחד...(קניות, בילויים, מתנות, חופשות...)

זה לא הכסף שמטריד אותי בקשר

שלכם, אלא התחושה שלך שהוא לא מזהה כשאת במצוקה וכלל לא משנה אם באותו רגע את זקוקה ל100000$ או חיבוק.

מצוטטת

New member
אם

את פונה לפורום ווירטואלי שינווט לך משו שלדבריך ניקרא זוגיות בת 3 שנים........... ואת מחכה לע3ות איך להמשיך ולהתנהל בה זכותך!!! רק שלדעתי, בואי קודם תסכימי שמה שיש לך ביד זו לא זוגיות, לפחות לא כרגע רק אח"כ ומכאן ניתן להתקדם ..... ~דעתי~

black angel 81

New member
לנתנאלה והקמצן

כנראה שהחבר שלך קמצן כי הוא מחשיב כסף כמטרה ולא כאמצעי לעזור לך כשאת צריכה, והכי טוב שתדברי איתו על זה ואסור לך לחכות שייתן לך פשוט תבקשי בינתיים הוא גר אצלך וחוסך שכר דירה ולא ההפך! ותזכרי שאת אישה צעירה ועדיין יכולה להכיר חדשים אל תנעלי ותייסרי את עצמך! פשוט תפתחי את הפה שלך ותגידי לו מה שאת מרגישה.

נתנאלה היקרה../images/Emo9.gif

מי שנכווה ברותחין וכנראה שגרושך עבר חוויות לא קלות כלל. נזהר מאוד מאוד בצוננים. ואו גם בגושי קרח. וממה שקראתי כאן כנראה שזה מה שיש לך ביד ועכשיו את צריכה להחליט :) לחיות עם זה או לומר שלום ולחפש את זה שלא נכווה כל כך. וזה לא אני

נתנאלה היקרה../images/Emo9.gif

מי שנכווה ברותחין וכנראה שגרושך עבר חוויות לא קלות כלל. נזהר מאוד מאוד בצוננים. ואו גם בגושי קרח. וממה שקראתי כאן כנראה שזה מה שיש לך ביד ועכשיו את צריכה להחליט :) לחיות עם זה או לומר שלום ולחפש את זה שלא נכווה כל כך. וזה לא אני

אני לא מבין...

הדירה- שלך השיפוצים- שלך הרהיטים- שלך ואת רוצה את הכסף שלו? למה, מה בדיוק הוא חייב לך בעניין הזה? אתם לא נשואים, לא מנהלים משק בית משותף, אם מחר תיפרדו- הוא ישאר בלעדייך- ובלי הכסף שהשקיע. היית מרגישה בנוח לבוא אליו ולהגיד לו- "תשמע חמוד, קניתי דירה, שיפצתי, קניתי רהיטים, עכשיו אני ב20,000 ש"ח מינוס- תכסה לי אותם במתנה, בלי החזרים ובלי חרטות" נראה לי שלא. ואם כן- מצבך חמור, ואת מעמידה את עצמך בעמדת הקורבן, כשבעצם את התוקפן כאן. תחשבי על זה

מקנזי1

New member
פקחי עיינים

שלום כנראה שלא למדת מנסיונך בעברך ,אין יותר גרוע מלחיות עם אדם קמצן שאוהב לחיות מאחרים וכך נראה בן זוגך ,למה שיעזור לך את מחזיקה אותו כלכלית עושה פאן איתו. לא נראה שיש לו כוונות רציניות את פשוט טובה מדי והוא מנצל את זה .הוא ממלא אותך באשליות . את שומעת את הצד שלו לגבי משפחתו הראשונה שלא יבלבל לך את הראש על גרושתו לא סתם היא"עושקת אותו" הוא לא רוצה לתת לה כלום בלי שהיא תעשה בלגן מכיון שתקשיבי לי טוב הייתי בסיפור הזה הוא קמצן . תעיפי אותו אם אחרי שיחה איתו -הוא לא יבין שעליו להתחלק חצי חצי ןלעזור לך- כנראה עובד עליך ומנצל את התמימות המצוקה וטוב הלב שלך . היזהרי מקמצנים . פרק ב צריך להיות שותפות מלאה ,ללא פחד ,וחישוב משותף ודגש על הביחד . בהצלחה ..

מקנזי1

New member
פקחי עיינים

שלום כנראה שלא למדת מנסיונך בעברך ,אין יותר גרוע מלחיות עם אדם קמצן שאוהב לחיות מאחרים וכך נראה בן זוגך ,למה שיעזור לך את מחזיקה אותו כלכלית עושה פאן איתו. לא נראה שיש לו כוונות רציניות את פשוט טובה מדי והוא מנצל את זה .הוא ממלא אותך באשליות . את שומעת את הצד שלו לגבי משפחתו הראשונה שלא יבלבל לך את הראש על גרושתו לא סתם היא"עושקת אותו" הוא לא רוצה לתת לה כלום בלי שהיא תעשה בלגן מכיון שתקשיבי לי טוב הייתי בסיפור הזה הוא קמצן . תעיפי אותו אם אחרי שיחה איתו -הוא לא יבין שעליו להתחלק חצי חצי ןלעזור לך- כנראה עובד עליך ומנצל את התמימות המצוקה וטוב הלב שלך . היזהרי מקמצנים . פרק ב צריך להיות שותפות מלאה ,ללא פחד ,וחישוב משותף ודגש על הביחד . בהצלחה ..

רון81

New member
אנשים פה פשוט לא נורמליים

מה קמצן בו?? מה הוא חייב לה??? ואם הוא ישקיע את כל נפשו בדירה (שלא שייכת לו) והיא תחליט להפרד ממנו בעוד שנה כי הוא לא נתן לה עוד 10 שקל למונית?? מה אז?? תסלחי לי נתנאלה את נשמעת לי כאישה לא אחראית, כאחת שמנסה להדגיש כמה היא מסכנה כדי שיעזרו לה (אמרת איזה 5-6 פעמים שאת חסרת כל), אבל עדיין הלכת וקנית דירה במקום לגור בשכירות, הלכת ושיפצת את הדירה וקנית ריהוט חדש, ואת עוד באה אליו בטענות? החישובים הפיננסים שלך לוקים בחסר, ואת מפילה את האשמה על גבר שאוהב אותך, אך אינו מוכן להשקיע את הכסף שלו בחומרניות שלך? אם לא טוב לך תעזבי - הרי לבד יותר קל להסתדר, נכון? עד כמה שאני מבין הוא לא בא עם הילדים שלו אלייך נכון? אתם מגדלים רק את הילדים שלך נכון? כמה את יכולה לעשוק בנאדם? את חוצפנית וכל מי שאמר שהוא קמצן עוד יותר חוצפן!

למעלה