אשמח לקבל עצה

r o n i t 3 7

New member
פרופורציות

באמת שלא מבינה, הבן אדם לא נשוי לך הוא בן הזוג שלך, למה את חושבת שהוא חייבת להיות שותף בהוצאות הבית שלך, נניח ואת לנה אצלו - האם הוא דורך ממך הוצאות על חשמל, מים וכו'... במידה והבחור היה מעוניין לחיות עימה תחת קורת גג אחת - אני מניחה שהמצב היה אחרת, אבל מדבריה אני מבינה שהיא התקפלה בגלל סיבות שלה ולא בגלל אי רצון שלו.

מיוחדת5

New member
../images/Emo45.gif חלוםR ../images/Emo45.gifענית ממש לעניין../images/Emo140.gif

היה לי בן זוג שרוב זמנו היה אצלי את כתבת 40% ,אני מדברת על 70% ומעלה וגם 100% שזה כולל את הכל מסביב ואם מדובר על עניין האוכל,היה אוכל כמו 10 איש ולמרות הכל תמיד נהג לבכות על עניין הכספי. אהבתי אותו ולא ייחסתי לזה חשיבות...עד שנקלעתי לצרה וראיתי מי עמד מולי במהלך השנים. לא ראיתי אדם אוהב,ראיתי מולי אדם קמצן רגשית ,כלכלית,לא מתחשב וחושב רק על טובתו האישית, אדם קר ומנוכר. אבל לאכול להיתקלח ולשכב מול הטלויזיה כמו קינג לעולם לא הפריע לו גם כשראה שמצבי בכי רע כי זה לא היה על חשבונו ולא הפריע לו גם אם עולמי היה מתהפך לנגד עיניו...זה תמיד היה עד הכיס!!! התעוררתי מאוחר מידיי אבל יותר טוב מאוחר מאשר אף פעם...זה סוג של אנשים שקשה לשנות אותם לנהוג אחרת. תביני...היה לו מיטה חמה ואישה לסקס...היה לו תמיד אוכל מבושל בשפע...מים חמים...מישהי שתגיש לו ללא הפסקה שתיה או כל דבר אחר כשצפה בTV או בכלל ועוד ועוד..... בגדול דבר מאוד חשוב היה חסר וזה "פרטנר" אמיתי לבניית פרק ב'. היום אני אומרת...טוב שפטרנו!!! מאחלת לנתנאלה ולכולנו המון הצלחה בהמשך בכל אשר ניפנה

דנוטציה

New member
מה הוא ולמה...

לא משנה דבר, קמצן חסכן או בכלל. השאלה היחידה שרלוונית הינה האם הוא מתאים לך. שאלה שאיש פה לא יכול לענות בשבילך.

יערית

New member
כסף זו לא מילה גסה!

יש לי הרגשה שגם הוא מחפש ממך ביטחון לקשר בלי שום קשר לעזרה הכלכלית מצידו, נראה שאת מצפה שיתן ואולי אחר כך תחשבי על זה אם להכניס אותו לשותפות איתך. אמרת שהיה שם, שהיה שם לצידך, לא תמיד זה מתבטא כלכלית, לא תמיד יש מודעות לכך, לא תמיד מה שמובן לך מובן גם לו. הפשוט ביותר זה אחרי התקופה הארוכה שאתם יחד לשים דברים על השולחן ,לא לשחק בלייק ג'ק, אלא סטריפ פוקר ושם לסדר את המחשבות. יכול להיותש את גוררת איתך תיסכולים מוצדקים או שלא, תוכלי לדעת את זה רק ע"י כך שתדברו על הדברים. ואכן עזרה כלכלית בזוגיות היא לא מילה גסה, אני מהסוג של מתחשבן, שלא יתחשבנו מולי, המשפטים שלך "היום לאחר 8 חודשים שאני מתגוררת בדירתי אני עדיין במצוקה כלכלית והוא לא עוזר לי כמעט בכלום האם כך זה אמור להיות,האם הוא לא אמור לעזור לבי אם כוונותיו רציניות כלפי ,איך הוא יכול לראות אותי במצב כזה למרות שזה לא אשמתו ולתת לי ללכת לישון כך לילה לילה אני ממש בדילמה לגבי הצעדים שלי לעתיד מה המלצתכם" את מצד אחד מצפה לעזרה ומצד שני לא מושיטה את ידך לעזרה כלפיו, את מדברת רק מהמקום שלך וזה מתוך "ניצול" מידע שהוא העביר לך על גובה המשכורת שלו.אנשים יותר מידי מחושבים בכמה הם ירוויחו מהעיניין במקום לתת לפני שיקבלו.והנתינה היא לווא דווקא כלכלית...תחשבי על כך. שבו לשיחה, אם תרצו עזרה אשמח לעזור לכם לשבור את הקרח ולהסתכל בלבן של העיניים מבלי לגמגם.:))

עזבי אותך מאיומים...

מה עם איזה סטריפ פוקר קטן ? הולך ?
בלק ג'ק מסובך לי... לא מצליח לספור עד 21

יערית

New member
יש דבר כזה

סטריפ פוקר קטן? חחחחחחחחחחחחח
גנוב על כל הראש אתה!זה תמיד בגדול, תמיד חחחחחחח אתה בטח חלש בזה, שש בש ונסגור עיניין

כפרות עליך...שש-בש? אני ???

אגב, סטריפ פוקר קטן זה זוג אחד. גדול זה כבר מרובה משתתפים...
לעוד הסברים תמיד אשמח לעזור... ולא סוגר ענין

יערית

New member
דמקה ...?

או קיי יותר נראה סטייל שח מט, אתה מבהיל אותי בנתונים שלך
אז בוא נפתח עיניין: תאריך:_________________ מטרה:_________________ יעדים:__________________ רווחים:_________________

רוחמה רוחמה...

אברבנל נסגר... האגף הסגור שוחרר ברחובות בת-ים. בואי, נעשה שולם ? קליטה בזוג הולכת טוב יותר...
טאדאםםםםםםםםםםםם איפה רחלי ?????

יערית

New member
שלוותה

הודיעו לי שיש חדר על בסיס מקום פנוי, רק תמצמץ ואני עוזרת לך לקבל חדר ברמה של ***** כוכבים , בזוג נשמע רעיון מפגר לחלוטין, הם יברחו לבאר טוביה.
נ.ב מעניין איך זה שאני מכירה את המקומות האלו ?חחחחחחחחחחחח רחלייייייייייייייייייייייייייי
היא כרגע בארוחת ערב משפחתית

שלוותה בנמל? לא נסגר או משו?

האמת שעכשיו אני מבין מאיפה מכיר אותך. באר-טוביה ! 93-95 ?

יערית

New member
ילדונת?ילדונת????????????

ישששששששששששששששששששששששששששששששש!!!!!!לקחתי את המחמאה בשתי כפות ידיים, זהו אין יותר חמודה במרכאות? חחחחחח אנחנו שולם בפרהסיה
לא כדאי לך לחזור לשם, שמעתי שיש לך תורנות מטבח:))

למעלה