זו דעתי...
ראשית בחרת בחירה גרועה למערכת שניה אני הייתי מאחלת לך גבר שידע להעריך ולכבד אותך בכך שראשית ידע לפרגן לך אם הוא טוען שאוהב אותך שידע להעניק אהבה וגם מתנה שנית בעניין השיתוף פעולה בחיים משותפים : א. כל אחד צריך להשקיע סכום דומה לקופה משותפת לכל הוצאות הבית כלכלה, החזקת הבית, בילויים, ביגוד, וכו' ב. לגבי שיפוץ ורכישת ריהוט וכו'... בן זוגך גר בדירתך ועם כל הכבוד בכך את הענקת לו קורת גג דבר שחוסך ממנו שכר דירה של לפחות 400$ לחודש מינמום מן הראוי שיעזור לך בשיפוצי הדירה ללא כל ציפייה של החזר עניין של עזרה בכלכלה והחזקת הבית אינה קשורה להשיתוף פעולה בשיפוצים והרי אם הנכם ומאחלת לכם אריכות במערכת היחסים הכסף שהיה נזרק לשכירות הושקע בדירה שאתם חיים יחד ואם נפרדתם הלו הכסף שהשקיע על דירתך היה נזרק לשכירות כך שכאן יש הגינות מה שבן זוגך ושיסלח לי הבחור שלך הוא אומנם נפגע מצד אחד אך מנסה לנצל צד שני ואתתתתתתתתתתתתתתת תעצרי אם הוא מתקמצן את תתחילי להתחשבן תשאלי אותו אם עדיף לו ללכת לחפש דירה או לעזור ולהשקיע היכן שהיום הוא גר? תפקחי עיניים יש הרבה גברים שהשקיעו את הונם באיקסיות שלהן למען הילדים ורוכבים את הגרושות ומנצלים שאוהבים אותם ומתנהגים בחוצפה כפי שנוהג בן זוגך רוצה להאמין שתדעי למצוא את הקו הנכון להרגיש נאהבת ולא מנוצלת