אשמח לעזרה

Sham 69

New member
טוב אין טעם לוויכוח הזה ..

כל אחד פה יש לו הסתכלות שונה על "מוזיקה" .. אני חושב שמוזיקה צריכה להיות חופשית לגמרי ומי שרוצה לעסוק בזה למטרת רווח אני גם מניח שהמוזיקה שלו תשמע כמו המטרות שלו .. וזהו.

Kfitzi

New member
אני לא יודע בן כמה אתה,

אבל בהחלט עושה רושם שאתה חולם על עולם ורדרד ולא מציאותי. כל מי שמרוויח כסף מפרי יצירתו הוא ממוסחר? אתה נשמע כמו סלוגן מיושן.

moshikobahar

New member
בלי קשר להודעה שלך ספציפית

הקבצים שנמצאים באינטרנט ובתוכנות שיתוף כבר גנובים מה שלא גנוב לא תמצא בתוכנות שיתוף.. אז אי אפשר להשוות את זה לגניבת עותק מחנות..כי לקחת משהו שהוא אינו גנוב ונמצא כרגע למכירה כל החיים שלנו סובבים סביב הכסף המסריח הזה..אין פה ממש חוקים..כולם גונבים מכולם בסופו של דבר, כמה שזה נשמע מעוות . כל דבר שהומצא ונבנה בעולם הזה ,עשה זאת למטרת כסף. אנחנו משלמים על אינטרנט,בשבילי זאת סיבה מספיק טובה להוריד מוזיקה. אומנים צריכים להרוויח מהופעות..לא יותר מזה אם הוא רוצה לפרסם את עצמו (השמעת סינגלים)זה לא צריך להיות על חשבוננו

מוצארט

New member
דיון מרתק, אין ספק

אני אחד שיש לו בסביבות 200 דיסקים מקוריים בארון הדיסקים שלי, והאוסף גדל מיום ליום. אני אחד שהשקיע יותר ממאה אלף באביזרי מוזיקה והנלווים. בקניית ציוד, שיעורי נגינה, דיסקים, מוניות לחזרות בתקופה הצעירה בלי הרישיון, ותשלומים לחדרי חזרות והקלטות פה ושם. אני חושב שהרעיון הכללי מובן. גם אני, ממש לא מסכים עם מוזיקאי שצורב דיסקים, או מוריד אותם מהאינטרנט, או סתם מתפלח להופעות. הרי זה לירוק לבאר ממנה אתה שותה מחיר הדיסקים מעולם לא היה תירוץ להורדות. העצלנות, חוסר הפרגון, וההימנעות מעבודה קשה (ולאו דווקא הנגינה) הביאה לנו דור של 'מוזיקאים' בשקל. חארות שלא ראויים להחזיק כלי נגינה ביד.

מעניין שהדור הזה כולל גם את

התפוחים, side הבארשבעיים, צנזורה הבארשבעיים, סוסיתא, הדג נחש, מרסדס בנד, קולולוש ועוד מליון אמנים טובים ואף מצויינים. זאת גם תירוץ לכל אחד שנגד הורדת מוזיקה להגיד: וואי תראו לאן הידרדרנו בגלל שמורידים מוזיקה, אין מוטיבציה למוזיקאים ליצור ולכן יש לנו מוזיקאים בשקל. גם התירוץ הזה לא תופס, כי מי שרוצה, לא אכפת לו אם הוא יקבל מליון שקל מהדיסקים שהוא יוציא או 100 שקל כל עוד הוא נהנה ליצור, להופיע ולעשות טוב לאנשים בלב. ותאמין לי, שאמנים לא רואים כמעט שקל מהדיסקים שהם מוכרים. לא יעזור, הם עושים כסף, ולא מעט- מהופעות ומהכרה. וזה שהורדת מוזיקה זה לא חוקי לא אומר שזה טוב. כמו שאם זה היה חוקי לא היה אומר שזה לא טוב.

Scott Evil

New member
תאמין לי שניסיתי ..

גם שם אין ישועה. אלה שירים נדירים. לצערנו .. וחבל ... זה הז'אנר הכי איכותי הכי מלודי והכי נוגע במוסיקה המודרנית

Morgan Rose

New member
מנצל"ש מכיוון שלא ראיתי שרשור מתאים,

מתופף מחפש נגנים להרכב פרוגרסיב\פיוז'ן\מטאל שלא פוחדים ללכת רחוק וברצינות עם המוזיקה שלהם,אני מאיזור הדרום ויש לי מקלט שאפשר לערוך בו חזרות. msn : [email protected] icq :393170546

משהו לא קשור במיוחד, אבל בכל אופן...../images/Emo60.gif

אפשר לשאול איפה קנית את הספר, ואם יש שם סולואים שממש דורשים חשמלית או שאפשר אותם גם עם אקוסטית / קלאסית?

Scott Evil

New member
בכלי זמר ...

הסולואים הם לגיטרה חשמלית. מומלץ עם אפקט אוברדרייב בלוזי. כמובן שניתן "להסב" אותם לאקוסטית. אבל זה הרבה הרבה יותר קשה. צריך רמה שליטה גבוהה מאוד בשביל לנגן בלוז כזה בגיטרה אקוסטית. לדעתי.

eran377

New member
נצל"ש לכל פסטיבל הטירוף שהולך פה

אתמול רכשתי שני אלבומים שאני ממליץ עליהם בחום: היהודים - פורטה - אסא דיבר עליו כבר לפני כמה זמן... ללא ספק רמת הפקה נהדרת, האלבום הנ"ל שונה מאוד מקודמיו. בון ג'ובי - לוסט הייוואי (האלבום החדש) - מומלץ בחום. סאונד מצוין וחומר מעולה ומאוד מאוד מגוון. אפשר להגיד שהאלבום הזה הוא אלבום קאנטרי, אחלה תפקידי גיטרות, בס, תופים. כיף לשמוע. מומלץ!

וואלה, דווקא חשבתי לקנות את הדיסק../images/Emo60.gif

של היהודים. נחמד לשמוע המלצה
אני רכשתי אתמול את החדש של יוני בלוך. קצת מונוטוני לטעמי, למרות שיש שם כמה הברקות. תגידו, לא יהיה נחמד לפתוח פינה שבועית של ביקורת אלבומים למיניהם? שכל אחד יכול להוסיף את הדעה שלו על אלבומים חדשים שהוא רכש, להמליץ או... לא להמליץ.

new blood

New member
גם אני רכשתי אלבום לאחרונה

דרים ת'יאטר החדש. אלבום מצויין.

מצטרף לשתי ההמלצות פה

גם אני קניתי שני אלבומים בזמן האחרון: דרים תיאטר החדש ופורטה. אלבומים מעולים.

אתמול יצא לי לשמוע את../images/Emo60.gif

הדרים ת'יאייטר ברקע בטאוור רקורדס. ממה ששמעתי, נשמע אחלה. רק צריך לחכות לכסף. ><

למעלה