גם אני הפעם קיבלתי אפידורל...
לידה שנייה - הגעתי עם ירידת מים ופתיחה 2.5 ס"מ וצירים כואבים אבל ללא שום התקדמות.
מכיוון שהייתי בהריון בסיכון גבוה- לחץ דם גבוה ולא מובן ומעקב קפדני ומדדי סכרת בתחילת ההיריון,
משבוע 35-36 רצו שאעבור זירוז...ואני לא הסכמתי עד שבוע 39 מכיוון שהכול היה תקין במוניטור ואולטרא סאונד...
מה גם שהפיצי הוערך 2700 במשקל והוא נולד ב38+5 במשקל 2200 ובדיעבד - אם היה נולד לפני היה בטח פג.
גם ככה בנשקל הזה הוא היה בהשגחה כל האשפוז שלי עד ליום האחרון.
הייתי שעתיים עם צירים כואביםםםםםם...........ומכיוון שלא היה שינוי בפתיחה והלחץ דם היה גבוה רצו לתת לי זירוז ולכן הסכמתי לקבל אפידורל כי הצירים היו כואבים ולא מקדמים ובסופו של דבר ההחלטה הזו ממש הצילה אותי , קיבלתי אפידורל ב-2:00 לפנות בוקר מפתיחה 2.5 בשעה הגעתי לפתיחה 10.
בשעה 2:55 ילדתי.
אומנם הכאב שכך והיה נסבל אבל הרגשתי הכול ומה שקרה זה שפתאום הרגשתי אותו יורד בתעלה ועומד לצאת וצעקתי לבעלי שהוא ירד למטה ואני יולדת...ואז המיילדת רצה והייתה בהלם שאני בפתיחה 10 ותוך 3-5 לחיצות איתה ועם בעלי בלבד ילדתי והייתי פעילה לחלוטין והרגשתי כל ציר שהיה עד שהוא פתאום השתחל לו לתעלה....ומתי ללחוץ ולדחוף...ומיד לאחר ההתאוששות - שעה אחרי התקלחתי והסתובבתי במחלקה ולא הייתי משותקת או סובלת מהגב כפי שכולן מספרות...
כך שלדעתי תלוי במרדים, במינון, בגוף שלך.....ואני מודה על המזל שנפל בחלקינו והכול הסתיים לנו כך.
זה היה היריון מלחיץ מאוד מבחינת הרופאים והם לא הקלו עליי לרגע...
והיום אנחנו חוגגים חודש.