אפילו "ערוץ שבע"

קיים.

וזה ממש לא משנה מהו, וממש אין לי גם מושג.... אבל העובדה שהוא קיים מספיקה, שכן זה אומר שמתישהו זה יקרה....גם אם זה יקח מיליארד מיליארדי שנים....

iknow

New member
ההבדל הגדול הוא לאו דווקא בין הקוף

לאדם, אלא בין הדומם לחי. ה-קטע וה-מוזרות זה שקבוצת אטומים, שבנויה בדרך מאוד מסויימת, מסוגלת לנוע באופן רצוני (או לפחות מה שנדמה לנו כרצוני).

iknow

New member
ההבדל בין שולחן לבין חידק

גדול מההבדל בין האדם לקוף.

ולפני 100 שנים ידעו גם הרבה פחות.

העובדה היא שככל שאנחנו מתקדמים עם השנים אנחנו חוקרים ולומדים יותר (ויסלחו לי חבריי משרשור הזב"ח הסמוך) ומפתחים עוד ועוד ידיעות על תחום שאולי לא נבין במלואו גם עוד 100 שנים מהיום. האם זה צריך לשנות לנו?

אם אתה מדבר על התקדמות אז בוא

אני יספר לך משו. לפני כמה שנים גילו את המספר המדויק של הזמן שלוקח לירח להסתובב סביב כדור הארץ. זה בגלל הציוד שהומצא ומה שאתה מגדיר כ"התפתחות המדע". המספר הוא 29 ונראה לי 5 ספרות אחרי הנקודה העשרונית. במשנה או בגמרא, אנלא זוכר איפה, כתוב כמעט את המספר שמצאו המדענים (בהפרש קטן) שהוא "ידוע כזמן שלוקח ללבנה להסתובב סביב כדור הארץ". לאחר כמה שנים, כשהמדע יותר התפתח והמיכשור היה יותר מדויק תיקנו המדענים את המספר והוא היה זהה למספר שהיה כתוב במשנה שאגב נכתבה לפני 2000 שנה!!!! אני מחכה לתגובה...

toxic2004

New member
אל דאגה היא בוא תבוא. התגובה

ובה יהיה כתוב כי אנחנו קופים ולא יעזור כלום קוף נשאר קוף. שרון קוף אולמרט ונתניהו קופים גם פרס ופרץ זכורים לטוב מהגן חיות. בקיצור ספארי שלם. קופיקו. . . אמא קוראת לך. . .

אפשר להגיע לחישובים ותוצאות גם ללא

הוכחה חד משמעית (ע"ע המשפט של פרמה). אנחנו גם לא יודעים להסביר מדוע פאי הוא 3.14, ועם זאת לא בעייתי כל כך לחשב אותו כפי שעשו גם העברים, גם היוונים, גם הסינים, גם המצרים וגם אינספור עמים אחרים. זה לא משנה. סתם לידע כללי, המדע והמתמטיקה סותרים הנחות רבות מהתיאולוגיה היהודית, זה משנה לך משהו?

מי שנוגע בחזה של מישהי (הוא יכל

לתפוס ביד או בכל מקום אחר אבל עשה את זה בחזה בכוונה) מבחינתי הוא אנס וצריך לעשות לו מה שצריך לעשות לאנסים ואני ינסה לעשות לו את זה כמה שאני יכול.

toxic2004

New member
. . .

המשטרה משחררת אנסים לחופשי אז אל תצפה לעשות משהו בנושא. הרבה זה לא יעזור

חברה של חברה שלי

לא רואה בעין אחת... גם היא משקרת?...תבינו כבר שאין לאפאחד אינטרס לשקר!

חבל שאתה סתם נגדם

האם פעם מישו פה באמת ניסה להבין מדוע כל התהליך הזה מתרחש מצד המתנחלים..? כאילו מתי פעם אחרונה חשבתם לעצמכם...ואללה יש מצב שהוא צודק? או למה אני סתם שונא אותו?.או למה אני בכל דבר נגדם? בגלל שהם לא בדעות שלי? אני לא מכוונת לאפאחד באופן אישי..אבל זה האוירה בכלליות.. חבל ככה אי אפשר לנהל דיון!

iknow

New member
אני לא "סתם" נגדם

תקשיב, לא מזיז לי למה כל התהליך הזה מתרחש מצד המתנחלים. הם לא האויב שלי שאני צריך לנהל איתם משא ומתן. אני, בתור מדינה, אומר להם מה לעשות (בגיבוי הרוב, כמובן) והם, בתור אזרחים, חייבים לקבל את מרותי. מי שלא מוכן לקבל את כללי המשחק האלו, שיעבור למדינה אחרת מצידי. ברור לי ולך שחלק מהמתנחלים שמים קצוץ על שלטון החוק של המדינה, אותו חלק, צריך לשבת בבתי הסוהר, לדעתי. בנימה האישית, אני מכיר מתנחל, הוא אדם טוב, לא רוצה לכפות את מנהגיו הדתיים עלי ובהחלט מאמין בשלטון החוק ומציית לחוקי מדינת ישראל. חבל לי, שלא כל המתנחלים כמוהו. אך נשאלת השאלה, האם רק בני הזונות מיצהר או מאיתמר הם אלו שהורסים את שמם הטוב של המתנחלים? אני חושב שאותם בני זונות נהנים מתמיכה פסיבית מצד כלל המתנחלים וזאת הבעיה האמיתית כאן.

toxic2004

New member
ואת

אותם אנשים שהולכים אל המחבלים? טלי פחימה ושלום אך שוא? גם הם לכלא

iknow

New member
ללכת ולהזדיין עם מחבלים כל אחד

יכול כמה שבה לו. ברגע שיש פגיעה בביטחון ישראל, אז כלא.

דרך אגב,

הדיעה שלי בעיניין טלי פחימה זה לשחרר אותה ממעצר מינהלי ולהעמיד אותה לדין בצורה רגילה....

למעלה