אפילו "ערוץ שבע"

toxic2004

New member
תגובה

אולי ברוב ההיגיון שלך היית מבין שצריך לשאול את הבנות שצולמו אם הם מסכימות שתמונותיהם בלי בגדים וההטרדות יסתובבו באינטרנט. אבל לתקשורת זה לא אכפת ובשביל להכפיש את שמם הם גם יפרסמו תמונות כאלה. אני לא תקשורת. והקלטות הגיעו (לא שלי רק) אל המשטרה כדי לחקור את השוטרים שהתפרעו אני מאמין שהם כבר ידליפו את זה לתקשורת.

iknow

New member
אני לא מבין, מה הבעיה להמיר את

התמונות? מתקשרים לערוץ 2 או לערוץ 10, אומרים "יש לי תמונות נוספות מהאירוע" ותוך 5 דק' יש לכם מונית אקספרס מתחת לבית, היישר לאולפני העריכה של של הערוץ. אני ממש מתקשה להאמין שמכל עשרות המצלמים אף אחד לא טרח לעשות את זה עד כה.

ועזוב את זה,

אפילו מח"ש הוציאו צו הדורש מכולם, כולל הרשתות תקשורת, להביא עותקים של כל התצלומים או הסרטים שיש לאנשים משם, בשביל החקירה.... אני בטוח שהם גם ישמחו להעתיק לך את זה מיד..... הינה, פתרנו לך את הבעיה....

toxic2004

New member
הם רוצים.

להסתיר את זה. אנחנו נדאג להראות את זה בלי הטובות של ערוץ 2 או 10 שדרך אגב גם בקשו ממני את הקלטות כבר.

די להיות פראנואיד....

תתן עותק של זה למשטרה ולרשתות חדשות....אני מבטיח לך שהם לא יסתירו את זה....

toxic2004

New member
צודק

התמונות מהצד שלנו יתפרסמו בשבוע הבא כנראה. אני מאוד מקווה שהפושעים יעמדו לדין על מעשיהם.

קקטוסץ

New member
לא מטייחים שום דבר

הם חוקרים, הם בודקים את עצמם, הכנסת כבר הקימה ועדת חקירה מפגרת. להמיר קלטת זה עניין של גג יום (וגם זה אם אתה ממש איטי) אז חלאס עם התירוצים.

toxic2004

New member
יש לי מה לעשות גם ללא המרת קלטות

אבל זה יעשה בקרוב. נראה שאת בלחץ משום מה למה? את מפחדת שהתקנתי פוטושופ?

קקטוסץ

New member
אני בטוחה שלא תזייף תמונות אונס

נראה לי שאתה לא מסוגל לרדת עד כדי כך נמוך.

אני הייתי וראיתי. את לא היית ולא

ראית. בואי נחשוב מי צריך לצאת מהסרט שלו. את לא רוצה לפתוח תעיניים שלך? תמיד אפשר להגיד "פוטושופ" על כל תמונה השאלה זה אם את רוצה להבין באמת מה קרה או שעדיין יש לך שנאה למתנחלים.

iknow

New member
אני גם אוהב את עצמי יותר ויותר

אבל אני לעולם לא אבקר בהר ברונדבק, אז... ראה הוזהרת.

iknow

New member
נראה לך??

אנחנו לא במאה ה17 (או תקופת התנ"ך, לצורך העניין) שבה אפשר לעצב את מה שקרה אחרי שזה כבר קרה. כיום, רק אהבל אמיתי יאמין שמישהו נתן מכה בים והוא פתאום "נפתח".

למעלה