אפילו "ערוץ שבע"

אפילו "ערוץ שבע"

האתר אותו חלקכם מחשיבים כהאמין ביותר, טוען כי הסיפור של נערים ונערות שעוקרו או התעוורו היא שיקרי....

קקטוסץ

New member
אהה

א. השוטרים אנסו מתנחלות? ב. צילמו את זה? ג. ואם צילמו את זה - האם גם עצרו את האונס או שצילמו והמשיכו הלאה לאונס הבא? ד. אחרי "בחירות-הסרט הכחול" יגיע גם "עמונה-הסרט הכחול"?

קקטוסץ

New member
רוב הסיכויים שהייתי

מסרסרת, שוחטת ואף חפצים חדים ומפחידים היו מעורבים בעניין. אבל זו בכלל לא הנקודה. הנקודה כאן היא השקרים שאתה מפיץ. תעשה טובה ולך תחפש מי יוציא אותך מהסרט שאתה חי בו.

toxic2004

New member
אני ?

דוקא השמאל קפץ על הרעיון של סודה אקוסטית בגג בכפר דרום. דבר שלא היה ולא נברא. אז תבדקי את המקורות טוב לפני שאת אומרת. וגם מה תגידי בשלב שיגיעו התמונות? פוטושופד?

toxic2004

New member
ועוד משהו

איזה סיבה יש למועצת ישע שהייתה שותפה מלאה לגירוש להציג כזה דבר? אני רק חושב לעצמי כמה עמודים או שזה היה בכלל מוסף שלם 7 ימים של ידיעות היה מקדיש לנושא אם זה היה קורא לדוגמא לנשות מחסום וואטש? נשים בשחור? באדום? בכתום? או לחבורת שמאלניות שהשוטרים היו מנצלים את גילן הנמוך ומבצעים בזריזות וביעילות את "תפקידם" אה? . אז היית אומרת גם זה שטויות? ושקר?

קקטוסץ

New member
תשמע

יש הבדל בין אונס פיזי להטרדה/פגיעה מינית. כבר אמרתי שאני בהחלט מאמינה שהיו סיטואציות שבהן שוטרים נגעו באברים אינטימיים. מי מהם בכוונה וזאת צריך לחקור ומי מהם בלי כוונה וחלק ממאבק נטו. נראה לי תמוה משהו שלא התפרסמו תמונות כאלו עד עכשיו...

toxic2004

New member
כשאני צילמתי שם

אמרו לי שוטרים להפסיק לצלם את השוטרים מכים וכשחברתי מבניין הבנות צילמה שוטרים מטרידים בנות כמעט שברו לה את המסרטה. אז יש הרבה ענין למשטרה להסתיר פה משהו. והאמת תתגלה בקרוב אנחנו מקווים. והטרדה נחשבת כמעט לביצוע מעשים.

Continuum

New member
..

לפי החשבון שלי מהרגע שאת מתחילה לצלם עד הרגע שאת מפסיקה כי שוטרים אמרו לך, בבלגן כזה, צריכות לעבור כמה שניות אם לא כמה דקות. איפה התמונות שכן צילמתן?

toxic2004

New member
א. אני בן ומי שצלמה איתי

שהיא במקרה חברה שלי היא בת. ב. אנחנו צילמנו אכן. מה שנשאר זה להמיר את הקלטות ואם הייתה עוקב אחרי ההודעות אז כבר אמרתי שאני ישתדל להביא לכאן את התמונות וסרטי הוידאו ראשונים. ג. יהיה כאלה שיגידו שערכתי את זה בפוטושופ אני פשוט ייקרע מצחוק.

קקטוסץ

New member
בוא נבאר קצת את המושגים

הטרדה מינית היא כל אחד ממעשים אלה: מעשים מגונים, הצעות חוזרות בעלות אופי מיני המופנות לאדם אשר הראה למטריד כי אינו מעונין בהצעות האמורות, המתמקדות במיניותו של אדם, התייחסות מבזה או משפילה המופנית לאדם ביחס למינו או למיניותו. כך שאם הייתה הטרדה מינית יש להניח שבוצעו מעשים מגונים (שהם אינם אונס מאחר ואונס הוא כפיית יחסי מין, ודין הטרדה מינית אינו כדין אונס). וכמו שקונטי' יקירי אמר - איפה התמונות? מכל הצלמים שהיו שם, והיו שם הרבה, מדוע אף אחד לא טרח לפרסם את התמונות עד כה? התקשורת לא הייתה מטייחת את זה ובטח ובטח שלא הצלמים שהיו שם ואם אכן היו תמונות קשות שמראות תקיפה מינית מדוע העיכוב בפרסומן?

toxic2004

New member
מטייחים את המכות

הם מטייחים הכל. ומפחדים שנראה את האמת כי אז מה הם יגידו? וכמו שעניתי לקונטי וכבר אמרתי מזמן ברגע שנמיר את הקלטות אתם תראו כמעט ראשונים את התמונות.

Continuum

New member
..

א. אני עוד לא מרגיש מספיק קרוב אליך כדי שתקרא לי "קונטי".. ב. כדאי לכם לעשות את זה מהר כי בקרוב זה כבר לא יהיה אקטואלי כמו עכשיו.

toxic2004

New member
א. היא אמרה קונטי אז גם אני.

ב. אני בקרוב ממיר את הקלטות . אני מאוד מקווה שזה יהיה אקטואלי. ג. ידוע לי על עוד צלמים/ות שצלמו שם.

אז מדוע עבר 9 ימים מאז, ולא שמעו

מילה אחת על זה, כשלהמיר לוקח מקסימום, וזה רק אם אתה ממש אבל ממש איטי, יום אחד?

למעלה