אפילו "ערוץ שבע"

toxic2004

New member
גם.

התמונות ששוטרים מחסלים מחבלים נערכו בפוטו נכון?

קקטוסץ

New member
אתה לא יודע?

למשטרה יש מדור מיוחד המופקד על עריכת תמונות בפוטושופ, חקר הפוטושופ ופיתוחו והשתלטות איטית אך הדרגתית על כל תוכניות העיצוב בעולמנו.

רק אהבל אמיתי יחשוב שעולם כזה

מושלם יקרה מה"מפץ הגדול" או שהאדם שזה גוף מושלם יבוא מהקוף! קצת שכל... איך לדעתך העולם נוצר?אני שואל ברצינות אז תענה לי ברצינות.

כי כל גאון אמיתי היה יודע שדבר

עליון שאין שום הוכחה לקיומו עשה את זה.... גוף האדם לא כזה מושלם.....

אז עדיף לחשוב שזה נוצר לבד?!

אני מאמין שאלוהים ברא את העולם. איך אתה מאמין שהעולם ניברא?? נ.ב. למדת ביולוגיה? כי גוף האדם הוא כן מושלם. חשבת פעם על המוח? מה זה? קיצור אין לי כוח למשוך סתם אבל תחשוב טוב ותראה שגוף האדם כן מושלם.

הוא פועל....

הוא לא מושלם.... כן, אני יודע על מח...אני גם יודע שכ90% ממנו בכלל לא פועל.... גוף האדם לא יודע להתגונן מפני מחלות שונות. הוא מתכלא עם הזמן. הוא בכלליות רחוק מלהיות מושלם. אבל מה- שמעת על אבולוציה? יצורים מסגלים לסביבתם ומשתנים לפי צרכיהם... כן, זה איך שהפכנו מקופים קדומים, ליצורים אותם אתה רואה כשאתה מסתכל במראה....(למרות שמאז שהאדם המציא את התרופות זה כבר לא אבולוציה, אלא מוטציה, אבל עזוב....) חוקי הפיסיקה קיימים, והם מעצבים את העולם....זה לא שהעולם מושלם-הוא פשוט פועל לפי אותם חוקים.... בעיקרון זה שזה נוצר ככה לבד זה מאוד הגיוני....

iknow

New member
זה לא בדיוק נכון

בני האדם משתמשים בכל חלקי המוח, פחות או יותר.

iknow

New member
אגב, בהקשר זה

לא מזמן ראיתי איזו תוכנית בנשיונל גיאוגרפיק בנוגע לעניין הזה. הטענה במרכז התוכנית הייתה שכולנו זוכרים ויזואלית, בצורה מושלמת, את רוב התמונות שראינו בחיינו אך אין לנו גישה למידע הזה. הסיבה לכך, לפי התוכנית, שאין לנו גישה רצונית לתמונות הללו היא בעיקר כדי שלא נתחרפן ונשתגע, או משהו כזה.

השיא שבן אדם הגיע אליו, לפחות לפי

מה שנקלט במכשירים, זה 27%, אבל הבן אדם ההוא היה משוגע לגמרי....

PC Fascist

New member
"הפקה מירבית"?

בתור חסיד תורת האבולוציה, איזה הגיון יהיה לייצר משהו שלא פועל בתפוקה מירבית אף פעם? אולי אתה מתכוון לכך שכל המח פועל, בזמנים שונים, אבל רק 10% בממוצע? לפי מה שאני קראתי הגוף פשוט לא יכול לשאת מוח שפועל ב"תפוקה מירבית" (כלומר שכל חלקיו פועלים). רק בפעילות רגילה המוח צורך 20% מאנרגיית הגוף.

מי אמר שיש בזה הגיון?

עוד הוכחה שלא הכל מושלם.... איזה היגיון יש לזה שלנחשים כבר אין רגליים כמו בעבר, אבל לחלקם עדיין יש ציפורניים? מי אמר שהאבולוציה הסתיימה? ולא, התכוונתי לתפוקה.... וזה נכון שהסיבה לזה שהמח לא פעיל לגמרי זה כי הגוף לא יכול לעמוד בזה...גם פיסית וגם נפשית.... כמו שאמרתי-השיא שנקלט במכשירים היה 27%, אבל שם היה מדובר באדם אשר היה משוגע לגמרי.... כל זה הוכחות שגוף האדם רחוק מלהיות מושלם כמו שטענתי....

lithium1914

New member
אין דבר כזה "מושלם".

אין שום דבר "מושלם" בטבע, לכן אני לא מבינים למה אתה מציג את זה כאילו יש איזושהי שאיפה ל"שלמות". מתוך כך, המשפט "מי אמר שהאבולוציה הסתיימה?" הוא שטות, מכיוון שהאבולוציה היא תופעה או הסבר לתופעה, ולא תהליך עצמאי. אין לאבולוציה שאיפות או ייעוד, מכיוון שהדבר עומד בסתירה למהותה, והיא השתנות לאור תנאים משתנים. ואם לחזור לכותרת הודעתך, מה שאין לו הגיון פשוט לא קיים, כי אז הוא היה מתנוון. אבל לא צריך להרחיק לכת לציפורני נחשים, יש לנו, בני-האדם, מספיק איברים בלתי-נחוצים בגוף: ציפורני הרגליים, שיער, קרום הבתולים ועוד.

iknow

New member
אין פה במה להאמין

תורת האבולוציה היא עובדה מוגמרת.

PC Fascist

New member
"עובדה מוגמרת"?!

מי כמוך אמור לדעת שתורת האבולוציה היא היפותיזה, ולא "עובדה", ולכן היא ברת-הפרכה, ולא ברת-הוכחה.

iknow

New member
מעולם לא הייתי טוב במילים וביטויים

אני רוצה להסביר משהו, המנגנון האבולוציוני הוא אבסולוטי, תמות, תחיה. אין עליו חולק. החלק ההשערתי הוא החלק שבו אומרים "האדם התפתח מהקוף". העובדה המוגמרת היא שאלפי חיידקים, כאשר נחשפים לסוגים שונים של חומרים ממיתים, עבור הרוב, יכולים "לפתח" חסינות לאותו חומר, כמין. כלומר, הויכוח אינו על המנגנון, אלא על השאלה "האם המנגנון לגרום לאיקס "להתפתח" לואי". פה מדובר בשאלה ספציפית עבור כל שלב ומיני שלב כחלק מהתמונה הגדולה.

lithium1914

New member
זאת טעות מושגית.

המנגנון האבולוציוני הוא ממש לא "אבסולוטי" ו"ללא חולק". הדרוויניזם הוא רק תיאוריה, הוא רקהסבר. הוא הסבר בדיוק כשם שחוקי ניוטון, תורת היחסות הכללית והטקסונומיה הלינאית הם רק הסבר. אין להם קיום אובייקטיבי. אלה רק הסברים שניתן להפריך אותם, בתנאים המתאימים. הדוגמא של החיידק ממחישה זאת. ההסתגלות של החיידקים לחומרים היא התופעה, העובדה המוגמרת. האבולוציה הדרוויניסטית היא רק ההסבר.

למעלה