אפילו "ערוץ שבע"

iknow

New member
אני לא יותר מידי בקי בפרשה

אבל דעתי דומה לשלך.

toxic2004

New member
אז הנה

היא הלכה עם טרוריסטים הביאה להם מפות של צהל ורשימות מבוקשים שצהל אמור היה לחסל.והזיקה בצורה בלתי הפיכה לישראל. ממש כמו וענונו

אני אומר,

לשחרר אותה ממעצר מנהלי, ולהעמיד אותה למשפט רגיל. במידה והיא תצא אשמה-אז לכלא.

אז אני מצפה שגם כלפיי

הערבים תנהג באותה קשיחות מי שלא מוכן לקבל את כליי המחשק-שבשלטוננו שילך למדינה אחרת... הם עושים טרור...שילכו לא!?? לא אמרתי שהם אויבים שלך חלילה...ההפך.. חוץ מזה למה לא "סתם"...איזה סיבה יש לך להיות נגדם?!

המחאס נמצא בתוך המדינה?

אבל כן, אם יש ערבי בתוך גבולות המדינה שעובר על החוק, יש להענישו כמו את כל אדם אחר. אבל לא את כל הערבים כקולקטיב.

iknow

New member
מצפה ומקבל

אני בהחלט תומך בנקיטת עמדה נוקשה כלפי מסיעים ועוזרים למיניהם (בין אם ערבים ליהודים). אני לא "נגדם", קודם כל, אני נגד ציפצוף על החוק.

toxic2004

New member
מה זה משנה

זה עדיין נזק שנגרם על ידי שוטר בישראל וצריך לחקור אותו להעמיד אותו לדין ולהכניס אותו לצינוק כמו עצורות ההתנתקות. נכון?

זה משנה ועוד איך,

שכן מדובר על מידת הכח פיסי שהופעל.....אחרי הכל, לא על זה הסיפור? על האם הם השתמשו בכח פיסי מוגזם או מתון?

ממש לא.

זה לא ברור לשום צד. זה מוטל בספק, ולכן יש אנשים שתפקידם זה לבדוק האם היה שימוש בכח מוגזם (והכוונה למח"ש)

שוטרים שתפקידםהוא למצוא את הפגמים

במשטרה ולטפל בהם. והם עושים עבודה לא רעה בדרך כלל, ובמיוחד כעת, כשהתקשורת פוקחת עליהם עין.... די לתיאוריית קונספירציה- אם זה כן ככה, אז למה בכלל דרשתם וועדת חקירה? הרי היא של הממשלה, והממשלה תדאג לשנות החלטותיה, לא?

toxic2004

New member
בשביל

להראות שההוראה הטרוריסטית באה מאולמרט ומחבריו.ולא מבגצ . לכן אולמרט מפחד מועדה ממלכתית!

toxic2004

New member
אחרת

שיקים ועדה. ויראה שכל מה שאנחנו מדברים זה שטויות. לא היו הטרדות לא היו אלות לא היו סוסים לא היה מכות ואולי בכלל לא היו שוטרים אנחנו נלחמנו בעצמנו. למה שלא נראה את האמת. הוא מפחד ממשהו?

וועדות חקירה נוטות להכניס

פוליטיקה לדברים מסוג אלו, וכל יעילותם זה לשמש כחומר תעמולה, שכן הממצאים שלהם לא מחייבים, ואנשים לא חייבים אפילו להתייצב בפניה. לא משנה כאן מדוע הוחלטה ההחלטה הזאת, משנה דרך האכיפה שלה, ואת זה מח"ש עושים.

למעלה