אס הגביעים [קראולי]

sharon30s

New member
../images/Emo142.gifתודה נסיכה..

את יודעת יכול להיות שיש משהו במה שכתבת. יכול להיות שמה ש"למדתי" בחלומות ומה שתקשרתי עם הקוסם נכנס לתת המודע! האמת - לא חשבתי על זה. תודה שהארת את עיניי. שרון

pretty princess

New member
../images/Emo78.gifאולי קצת ערבבתי

האמת כשכתבתי את מה שכתבתי כאן התכוונתי למה שאתה פרטת. תודה על כך שהסברת את דברי בדרך פשוטה יותר. העניין שהכל היה לי בראש רק אולי לא הסברתי את עצמי כמו שצריך. אני אסביר יותר את מקור הרעיון ואז אולי תבין. בעניין התכשיט התכוונתי הקלפים צריכים להתאים בכל אופן לי כמו שאני מתאימה תכשיט ליד שלי או לצוואר - שאצלי זה תהליך מאוד לא פשוט. בעניין הספר בישול אז כשאני בוחרת ספר בישול או ספר בכלל (אני פשוט באה מהתחום) שגם זה לוקח לי זמן אני צריכה לאהוב את מה שאני קוראת על גב הספר והעטיפה צריכה למצוא חן בעיני. בעניין ספר בישול - אני מעיינת בו ורואה אם אני מתחברת למתכונים שכתובים שם ולאוכל כלומר אם אני אוהב את האוכל. בעניין העוגת חתונה 3 קומות (שזה דבר שאני לא חושבת שאי פעם אצליח לעשות) אז נכון הספר עוגות הוא באמת תחילת הדרך בתהליך. וכך גם לגבי קניית קלפים - בעצם כמו שאמרת. אבל אם תרשה לי לרגע: האם אי פעם מסיימים ללמוד לקרוא קלפים? האם גם המומחים הכי גדולים יודעים הכל ולא יכולים ללמוד מאחרים? אני חושבת שלא... אז בעצם כאשר אתה מדבר על עוגת חתונה אחרי נסיונות רבים של הכנת עוגות וקריאת ספרי בישול היא בעצם סיום הדרך - ההגעה לפיסגה. והשאלה היא האם אי פעם מגיעים לפיסגה בקריאת קלפים. אז נכון קריאה בקלפים היא לא אינסטנט אולי כמו בחירת תכשיט - למרות שאצלי התכשיט הוא גם תהליך כמו... אני חושבת לקנות ואז אני הולכת ומסתכלת ומודדת ורואה אם זה מתאים וכו'. גם קניית תכשיט הוא תהליך בכל אופן אצלי. בכל דבר בחיים (וזו רק דעתי) אפשר לראות תהליך מסויים גם אם הוא תהליך קצר. אולי עכשיו הסברתי את עצמי קצת יותר טוב אבל שוב זו רק דעתי.

למעלה