מזל שאורי ענה ראשון
שהתגובה הראשונה שלי היא: הרי זה שם.... איך את לא רואה. ובאמת כשאת אומרת את זה [פורום זה נהדר] אני נרגש כולי מהאפשרות להסתכל על הקלפים מחדש, ולהגיד, ואללה נכון, לוקח זמן לראות את זה.... לראות שמדובר פה בסוגי זרימה.... באירגון של זרימה..... וזה לקח לי שנים [לכל העוללות שבסביבה] הרי לא נולדתי עם קלף ביד..... זה כמו להיכנס מהשמש לחושך המערה, ולהתמצא בסודות המערה.... לכן אהבתי את הדרך של אורי תיאר כדרך חניכה של מסדר הזהב מהעולם [הגדול] דרך תופעת הזמן, דרך השמש הירח הכוכבים עמוק יותר ויותר לתוך המיסתורין שבסופו יש קוסם בורא ולידו יושב שוטה..... ולהבין את הגדולה שבזה היתי צריך שנים [כמו שהיציאה של פירנצה אתמול לא היתה קורית ללא שנים על שנים של נבירה ולימוד ותארים.... אז אם תשימי לב אז אורי ואני לא דומים בשיטת הראיה וההבעה, למרות שהוא מזכיר לי אותי בבוטות ובנחרצות באמירת הלא [שכשזה לא זה לא ולא יעזור בית דין], אבל אורי הוא SCOLAR ואני יותר חסיד [שוטה] עם ניסיון של שנים [15 שנה אני מביט בחפיסה הזאת ובאי צינג 20 שנה] ודווקא הישיבה מול הקלפים [עם טכניקה של קלף ליום] ועם ספר שמעודד לחוויות אישיות ולשאלות של מודעות, התיידדתי עם הקלפים הללו. ראשית איך נראה טכניקת הקלף ליום? מתכון לוקחים את החפיסה ובוחרים קלף להיום, נותנים לקלף ללוות אותך כל היום [מבלי לפרש אותו] וכותבים במחברת מיוחדת מה את רואה ממנו בחלקים השונים של היום, ובערב את קוראת את המחברת וגם קוראת בספר פירושים שמתאים לך ואז "הפנמת את הקלף" אם יצא לך קלף שאת מכירה "בתור קלף ליום" אז את חוזרת על התהליך ובערב רואה מה למדת. הספר רק משלים את הפירוש שלך. לעולם אין הקלף שלם בלי המוח הסקרן שמביט עליו, ומודעות שאומרת תודה ללמוד עוד משהו נסחפתי משהו וזה כיף אם תרצו ספרים לקראולי אמליץ ספרים לריידר אני לא מכיר זה אורי או אתם והמאמר שהבאתי בצהרים מהאתר ההשואתי גם חשוב ויפה ואומר: "הכל אותו דבר אבל הכל שונה" [בין חפיסה לחפיסה] " הכל שונה [בין חפיסה לחפיסה] אבל הכל אותו דבר" ועכשיו יש משחק של מסרים והשתעשעו לכם [פתאום נהייתי אבהי]