אס הגביעים [קראולי]

אורי רז

New member
ברוכה הבאה לעולמו של קראולי

הקלפים בחבילת ה Thoth צוירו בסגנון מודרני \ קוביסטי על-ידי ליידי פרידה האריס, אמנית מוכשרת להפליא. לכל קלף צוירו כמה וכמה טיוטות עד שקראולי היה מרוצה, והתהליך נמשך כחמש שנים, פחות או יותר במקביל למלחמת העולם השנייה. הקלפים של קראולי הם כמו שפה. כפי שבלימוד אנגלית יש חשיבות ללימוד אוצר מילים, אבל יותר חשוב ללמוד את צורת החשיבה מאשר לשנן מילים ממילון, כך גם עם החבילה של קראולי - המשמעויות של קראולי משניות, ויותר חשוב להבין את צורת החשיבה שלו. כתבת: "אני לא יודעת אם אני מדמיינת, אבל ניסיתי להתעמק קצת בקלפים של קראולי. לקחתי מולי קלף נאמר של הקוסם, השוטה, המרכבה וכאשר הבטתי בהם בהתעמקות כמין מדיטציה קרה לי משהו מוזר וקצת מפחיד. הרגשתי כאילו אני נמסה לתוך הקלף והציור הפך להיות תלת-מימדי !" Welcome to the club - הקלפים תוכננו לעורר חוויות שכאלה, אם כי מתוך כוונה ובאופן מודע. בשחר הזהב ובמסדר של קראולי התחילו עם מדיטציות פשוטות יותר עם קלפי Tattwa ורק אחרי זה המשיכו למדיטציות עם הקלפים.

בדצמבר יש לי יומולדת

עד אז אתם - בעיקר אורי ורום - יכולים להתחיל לאסוף כסף למתנת יומולדת בשבילי - קלפים וספר של קראולי. אוף גיריתם לי את כל החושים עם מה שאתם כותבים עליו, שלא נדבר על מה ההודעה של שרון עם המדיטציה עשתה לי. גם אני רוצה !!!

היי שרון

זו לא רק את אני שמעתי המון סיפורים על הקלפים של קראולי בעקרון יש אנשים שמאמינים שבקלפים האלה יש מאגיה שחורה ולכן מומלץ להשתמש בהגנות חזקות כאשר פורסים בהם היתרון הוא שמי שמוכן לעלות שלב רוחני ועושה זאת בדרך הנכונה ומהסיבות הנכונות, יכול לנצל את המאגיה לטובתו, ולא להשתמש בה בצורה שלילית... לי ייעצו מספר קלפנים וותיקים לא לגעת בקלפים של קראולי אלא לאחר שצברתי מספר שנים של נסיון (מה שלא קרה עדיין), אז כדאי שתשימי לב לצורה שהקלפים האלה משפיעים על הקריאות שאת עושה ועל חייך בכלל.

sharon30s

New member
תודה על התגובות הנהדרות שלכם

חשבתי שרק אני חשה את זה. אני רק קניתי את הקלפים לא מזמן ולומדת קלף אחד ליום בערך. מאוד קשה לי להתמקד בהם הרבה וגם הספר כתוב בשפה לא קלה. לאחר שאני מביטה בקלף אחד וקוראת עליו את הכתוב, אני מרגישה מאוד מותשת ולא מסוגלת להמשיך לקלף אחר, מה שכמובן לא קרה לי בריידר. שם בלעתי איזה 5 קלפים בבת אחת בלי שזה עשה לי משהו מיוחד. ושלא תבינו לא נכון - בינתיים אני פורסת רק בריידר ואני מאוד אוהבת אותם למרות הכל. אני מתייחסת לקלפים שלי מאוד בכבוד ואני מרגישה כלפיהם זיקה מאוד חזקה. אתם בטח מבינים למה אני מתכוונת... אז בינתיים קראולי נמצא אצלי בחבילה מסודרת לפי הסדר וכל קלף שאני מנסה ללמוד אותו (כן, מנסה כי זה כ"כ קשה) אני מעבירה לסוף החפיסה. יעבור עוד הרבה זמן עד שארגיש מספיק ביטחון לפרוס בהם. נראה לי שאני אקרא ואלמד לפחות פעמיים את החפיסה הנהדרת הזו לפני ש"אעז" להשתמש בהם בפועל. רשף - למה את מתכוונת ל"הגנות חזקות"? אני לא מבינה בזה דבר וחצי דבר... הילה - שווה להתעמק בקראולי, תנסי פעם לקחת קלף ולהתמקד בו-זה הכל. מדיטציה אני לא יודעת ממש לעשות. פשוט להביט בקלף בעניין והכל קורה מעצמו. הם מצויירים נהדר, הצבעים משגעים ומלאים עניין. גם אני לא התחברתי אליהם בהתחלה ואי אפשר להעביר את ההרגשה של הקלפים דרך הקבצים שמעלים בפורום (כלומר תמונות הקלפים). זה שונה לגמרי כאשר מחזיקים את הקלפים ביד.. שמחה לקבל חיזוקים בנושא. שרון

הגנות

יש אנשים שמתעסקים במאגיה ומאמינים בחוק השילוש שאומר- שכל מאגיה שחורה שהאדם מטיל על מישהו אחר, תחזור אליו ברבות הימים פי שלוש מהכוח ששלח. מאגיה, מתוך פורום מאגיה בנענע: מאגיה היא המדע והאמנות לגרימת שינויים בעזרת כוח הרצון, תוך שימוש באמצעים אשר אינם מקובלים / מובנים ע"י המדע המערבי כאשר מטרתה היא גרימת שינוי פיזי או לא פיזי לעצמך או לאחרים, במודע או לא במודע. מאגיה שחורה לעומתה היא שימוש במאגיה על מישהו אחר ללא רצונו או ידיעתו. כולל פתיחה בקלפים לאנשים ללא ידיעתם (כמה פעמים נתקלתם בשאלה: "האם X אוהב אותי?"). מתברר שבעזרת הקלפים של קראולי ניתן לפתח ביותר את השימוש במאגיה, אולם אדם צריך להגן על עצמו מפני החזרת הכישוף. באילו דרכים? יש כל מיני: נרות, קטורת, מים,... למשל הטיהור של הקלפים לפני הפריסה הוא גם סוג של הגנה.

romharel

New member
ההגנה העיקרית שצריך

היא ההגנה בפני הטמטום ההתנשאות והתחושה שאני יודע הכל.... אם ניגשים לחבילה בלב פתוח ולאט לאט אזי היא לא נושכת, רק צריך לתת לזמן זמן ולתת לקלף לחלחל לאט לתוך ההכרה. הקראולי מאד מאד מרובד, וניתן לגלות בו רובדים חדשים. העניין של קראולי שהוא לא נעצר בשחור [במאגיה שחורה] הוא רואה את הרציף הטוב והרע ונותן כלי חזק בידי המשתמש שיכול לעורר סיוטים ממשיים.... אבל זה בא מהעוצמה של הקלפים, התברר לי הסט שבידי מכילים שני קלפים שכבר לא נמצאים בסטים החדשים [שניהם מתייחסים למעבר לאופק של האפל והצחור] לצערי הם העיקר החיל והרעדה שיצאו לקראולי כמוניטין של "מכשף שחור", אני משתמש בעיקר בקראולי מזה 15 שנה [באותו סט] ומעולם לא מצאתי חבילה טובה ממנו [למרות שעברתי איזה 20 חבילות , הקראולי נשאר תמיד עיקרי. כמו לרכב על הרלי דיוידסון או לירות בקולט או לנהוג בפרארי הסט של קראולי מחייב מרכז חזק [מי שרוצה לראות ולא מפחד מתשובות "לא נעימות" כי הן יבואו. האי צינג הקטן והתמים גם הוא רחוק מליפייף.... אז עיזרו אומץ ואו לדרך העולם האמיתי הנפלא ואכזר ממתין לכם... ובעניין ספר בפעם המי יודע כמה קראולי עצמו אינו ספר למתחילים גרד ציגלר הוא נפלא למתחילים כולל שאלה הדרכה ומדיטציה על כל קלף [רק באנגלית ואת הקישור אליו פיזרתי לפחות 3 פעמים פה בהודעות שונות

רום הראל היקר

עד עכשיו נתתי לך צ'אנס וניסיתי לקרוא אותך מעבר להרי ההתנשאות והתחושה שאתה יודע הכל .... אבל עד כאן!!!!! לא מקובל עלי שאתה משתמש כמעט בכל הודעה שלך בטונים מתנשאים עלי ועל שאר חברי הפורום (בסגנון: עוללות, פעוטות, טמטום, וכן הלאה). ולכן, מהיום אבחר שלא להגיב להודעותייך.

romharel

New member
צר לי רשף שכך את חושבת

אני אנצל תגובה זו במקום לנסות לפייס אותך , לנסות ללמד אותך [אדם פגוע הוא אדם מעורב ואדם מעורב הוא אדם לומד. ראשית, יש התנהגות מטומטומת. וההתנהגות האפשרית המטומטמת היא התנהגות לא חכמה, אבל מסוג מסויים. הטימטום הוא טפשות הנגזרת מאטימות, כלומר אדם בוחר לאטום את עצמו ואת ליבו בגלל [לרב פחד] רגש או דיעה קדומה מוקדמת על דבר מסויים. אז "כדי להרגיש בטוח" אנחנו בוחרים להיות אטומים [בטוחים או צודקים], ואז אין לנו צאנס ללמוד ולחדור לתוך תחום חדש. הטארוט נותן לנו צאנס לדעת יותר, לגלות יותר לחקור יותר, לא סתם הטארוט מחולק לארקרנה גדולה וקטנה, וארקרנה משמעה סוד. והדרך המטומטמת לחדור לתוך סו או מיסתורין זו "בצורה מוקדמת" אוטומטית ומהירה [אמריקאים בעיראק לדוגמה]. לסוד [ויעידו על כך כל תטקסי החניכה מקדמת דנא ועד היום] חודרים בצורה חשופה ופגיעה ועל גבול הפחד. שם גדלים, שם מעיזים ליותר, בגילוי הסוד אדם חווה לנגד עיניו תמיד את מגבלותיו, ואת חוסר האונים שלו, ואת סופיותו מול ממלכת הידע הנפרשת, ואת שוליותו..... ולשם כך יש טקסי חניכה. טקס החניכה קשור לעיתים למבחנים ולעיתים למין ולעיתים לעירום ולעיתים לסמלים, כל תרבות בוחרת כטוב בעיניה כדי לציין שיש פה גבול שלעבור אותו משלמים מחיר. החשיפה מביאה פגיעות, והאיטיות של החשיפה מביאה עיכול וגדילה, הסקרנות מקדמת המודעות לאיטיות שומרת אבל הלב הפתוח והסקרנות אינה אוטמת, ו"ההגנות" כאחילו ש"האני הזה" צריך להיות מוגן "כאילו אסור שיקרה לי כלום" טוב שקרה לשרון 30 מה שקרה לה מול הקלף, היא ניסתה ונכוותה והתעשרה. ככה מגלים, והפחד זרק אותה לאחור, היא משחקת על הגבול שלה.. אם היא היתה מביטה על הקלף דרך מסיכת ריתוך זה לא היה קורה לה [גם לא עם כפפות אסבסט] ואלו הגנות...והן מטומטמות ומטמטמות. בכלל מול כל צורך הגנה יש פחד, ויש להן מקום להגנות, רק לא מול דבר לא ידוע וחדש, האיטיות היא המפתח, ההגנות הן מטמטמות [כי הרגשת הביטחון "כלום לא יקרה לי " = "ללא אלמד דבר"]. ההתנשאות גם היא אויב [כמו הטימטום] לכן אני מקפיד בהודעותי כשאני מביע רעיון חיובי [בדיוק כמו במדע] לא לשכוח שמדובר רק בתיאוריה. מבחינת ידע תיאורטי אין לי רבע או עשירית מהידע שיש לאורי רז ואם הוא יגיד לי זה לא על איזה שהוא רעיון שלי, אני אקשיב אפנים [וזה יכאב לי כי החיים והלימוד הם תהליכים כואבים], ואגנוז את הרעיון שהתברר שרע. אם אלוהים עשה את זה בבריאה [קודם ברא ואח"כ בירר אם יצא לו טוב] אז מי אני שאברא רעיונות אחרת? לגבי השלילי והשלילה [להגיד שבר מטומטם] הסיפור שונה. שם אני יכול להגיד אפילו לאלוהים , הרעיון הזה נראה מקודת מבטי רע ואז או שאני לומד או שאפילו האלוהים שולל [אם לא אז אין הגיון בשאלה האם יצא לי טוב], ההתנשאות היא שלילת האפשרות ללמוד אפילו מברואי [תראו כמה אלוהים יוצא גדול] ואני לומד כל הזמן "מפי עוללים ויונקים", ולכן אני פה בפורום. ואין התנשאות בלהגיד למישהו שששנה שנתיים מתעסק/ת בטארוט את/ה ילד/ה. יש לי למעשה מבחן בדוק המבדיל ילדים מגדולים: קחו את המועמד/ת ואימרו לה/ו בפניו/ה : "את/ה ילד/ה" אם הוא/היא נעלב/ת אז הוא/היא ילד/ה... מבחן פשוט. העלבון וההיפגעות קורים כאשר יש למישהו מטען או יבלת מהעבר או רגישות באותו מקום. אין זה אומר שכשמישהו נפגע אוטומטית זה שאמר/עשה פגע, אפילו בית המשפט נוטה לברר את זה לעומק מאותו הגיון, שזה לא ברור מאליו, וההיפגעות מלמדת המון, לכן לתחום חדש חודרים חשופים ולאט, כדי להיפגע בקטן, כי הפגיעה של היום היא העושר של מחר [הביטוי הציץ ונפגע הוא כזה]. וההתנהגות האחרונה שאני מזהיר בפניה היא ההישענות על הידיעה כהישענות זהותית. אני יודע. אני מתעסק בטארוט 15 שנה וכל יום שאני נוגע בקלפים אני לומד משהו, ויש כאן כל מיני סוגים של לימוד, לימוד קלפים, לימוד רקע תרבותי, לימוד תורות סוד נוספות [קבלה נומרולוגיה אסטרולוגיה אי צינג ועוד], לימוד להתבונן, ולימוד העובדה שאי הבנה זה חלק מתהליך הלימוד [גם כאב], אני מקווה שפירטתי מספיק ואני מודה לך רשף על התגובה וגילוי הלב שלך שהיא האמא של תגובה זו [היא בראה אותה והיא איפשרה אותה]

לא הביישן למד

קראתי שלוש פעמים את תגובתך החכמה, ולמדתי את ההבדלים בין טפשות לטמטום: "הטימטום הוא טפשות הנגזרת מאטימות", על החשיפה, הסקרנות, ההתנשאות:"ההתנשאות גם היא אויב" ועל תאוריות מדעיות למיניהן... אני חייבת לומר שמאוד נהניתי לקרוא בסבלנות על גישתך לחיים. אם זאת, בל נשכח שזוהי גישתך, ונכבד אותך עליה. בל נשכח שיש אנשים שונים עם גישות חיים שונות ואין לזלזל בדעותיהם ובהתבטאויותיהם. על כך צר לי, משום שאיני מוצאת לנכון לקבל תגובה על הודעה מנומקת שלי לגבי הגנות, המתחילה בלשון: "ההגנה העיקרית שצריך היא ההגנה בפני הטמטום ההתנשאות והתחושה שאני יודע הכל...." אני מוצאת התבטאות זו שלילית במהותה, בין אם היא מתייחסת אלי או אל מישהו אחר מחברי הפורום. ניחא, אך זו אינה הפעם הראשונה שאתה חוטא בהתבטאויות מן הסוג הזה, שהן פוגעות ומיועדות באופן אישי לחברי הפורום. לא צריך ללכת הרבה אחורה כדי למצוא תגובות אישיות ועוקצניות שלך. למשל: הודעה מה 20.5: "לכל הסקורפיות, ככה זה כיף ללקט ידע" הודעה מה 19.5:"אפילו אם זהו מעשה חתרני [הרסני עצמי של עקרבית בגיל ההתבגרות].... ראוי שיהיה לו קצת יותר ביקורת עצמית, וחישבו על האנשים המסכנים באתר שמאמינים לזה...." הודעה מה 20.5: "הדבר הנדיף הזה ששמו אמת...." בהודעה מה 22.5 הגבת על בקשה לכתוב בצורה מנומסת יותר בפורום בביטוי "ומה את שוטר?" ב 19.5 : "יש משהו נדיך הנקרא האמת, והוא לא הולחך עם בוחן יום הולדת של נועה...[מסתבר] ויש משהו ששמו ZEN STICK ואני ארחיב על זה את הדיבור [עצה שאימצתי מהרשף שמדברת לאחור]" וכן הלאה.... קשה לי לראות כיצד אדם הגורס במשנתו ביטויים כמו "ההתנשאות היא אויב", עונה בהודעותיו בהתנשאות מופגנת כלפי חברי הפורום.

romharel

New member
לכל אדם יש סגנון

וסיגנון שלי אינו מנומס, ואינו מתכוון להיות מנומס..... אבל אף מילה שאמרתי אינה שקר [שטות אולי אבל שקר לא] אינני נוהג להחביא את עצמי ואני נוהג להנות ממה שאני כותב. בין היתר אני נוהג להצחיק את עצמי. ועכשיו לכל הודעה בנפרד: "יש משהו נדיף הנקרא האמת, והוא לא הולך עם בוחן יום הולדת של נועה... המקור לזה הוא בוחן שעשתה נועה שלא היה רע אלא היה לא נכון באחד מתשובותיו. עכשיו יש הבדל מהותי, בין להגיד רעיון ובין "לבחון ידע" מה שעומד מאחורי לבחון ידע הוא העובדה שהשואל [סבור] שהוא יודע את התשובה ולא זה היה המקרה למזל כולנו אורי תיקן אותה ונמנע נזק לדורות [טעויות יכולות לעבור הלאה....] [מסתבר] ויש משהו ששמו ZEN STICK ואני ארחיב על זה את הדיבור [עצה שאימצתי מהרשף שמדברת לאחור]" בחלקה השני של ההודעה אימצתי פטנט שלך "אני לא ארחיב על זה את הדיבור" שאת כתבת איפשהו במעלה השירשור. אי הרחבת הדיבור על משהו מדגישה את היותו "ברור מאליו" וידוע. זהו סופר מיכשול כשמגיעים לתורות סוד ולידע גבולי [או כשמדברים איתי] לפיכך חיברתי את הנוסח שלך [אי הרחבת הדיבור] למושג שלרובכם יהיה זר ZENSTICK וקיבלתי את החיבור הבא. [אני צחקתי, כי ZENSTICK מוכר לאנשים רק ממכה על הראש שזן מאסטר נותן לתלמידיו שעה שאמרו שטות או עשו שטות ובאמת לא מדובר "בדיבור מורחב" אלא במכה קצרה וכואבת] ההודעה הבאה שלך מתארת [בהודעה מה 22.5 הגבת על בקשה לכתוב בצורה מנומסת ] של סקרופיה בואי נחפש אותה ואדביק אותה למה בפורום צריך לקרוא משפטים כמו "אבל נראה שלא נפל לה האסימון???", לא חושבת שכל אחד צריך לקרוא את דעותיכם הירודות משהו בפורום שכזה. ולזה את קוראת נימוס....[טוב אולי נימוס מיוחד] מה שברור שלא היה לה שום דבר להגיד במקום זה חוץ מאשר "אל תעשו את זה פה" והיא אפילו לא מנהלת הפורום. על כך הגבתי: "ומה את שוטר?" עכשיו חשבי ומצאי מה יותר מעליב להגיד את לא שוטר או יש לך דעות ירודות. ולציטוט הבא שהזכרת "לכל הסקורפיות, ככה זה כיף ללקט ידע" התייחסתי לצורה לגלות דברים [בקלף בשטח מול ההרגל המגונה להעתיק דיעה מספר מבלי לציין שזו דיעה של כותב כלשהו ולא מה מקורה והכי גרוע מבלי לנמק אותה. בדוגמה זו פירנצה כרקע לקלף התהילה שאורי הציג הבאתי תמונה של העיר [בערך מאותה זוית והבאתי את סמל המשפחה יחד עם מאמר על המשפחה עצמה למי שרוצה לדעת יותר, וזה הפוך לאיך שסקרופיה התייחסה לקשר [המפוקפק לדעתי] בין הקסגרמת הצבא לזו של קלף הקיסר ולגבייך רשף טרחתי והבאתי קלפים המייצגים אי צינג [כולל הצבא] ושאלתי לדעתך, ואת איך הגבת? לא מדבר אלי..... חבל לי עלייך, חב לי "שאת מחפשת אותי ומסלפת עובדות [התגובה המנומסת של סקרופיה למשל] כדי להמשיך "ולהאכיל את הרגשתך הפגועה" לא ככה לומדים. היפתחי וקבלי את העובדה שכשלומדים נעלבים ונפגעים ואת לא מוכרחה כאמור ללמוד ממני אבל כשאת מדברת אלי זיכרי לא צריך נימוס אבל אסור לשקר ואחרון סקורפיה היא כנראה באמת עקרבית ולעקרבים יש נטיה להרס עצמי במיוחד בגיל ההתבגרות... ובאמת אחרון... הגישה שלי היא שלילית בעיקרה, לא יהיה שקר, לא זיוף , לא יפיוף בדרכי.... החיובי [הבורא רעיונות של אולי] הוא משני לדגש זה ואני מתכוון להמשיך בו

romharel

New member
וכדי לגמור את הרעיון

שילפי קלף לשאלה: ממה נפגעת? ופרסמי פה את התוצאה [אם תרצי] אני בטוח שתלמדי המון.

חבל

אך לא נמצא לשון משותפת. לא היה צורך להסביר את ההודעות והקשרן, אלא את הביטויים המעליבים שאתה נוהג להשתמש בהם, ובמקום להסביר את עצמך בחרת להמשיך להתנשא ולהצדיק את עצמך "הסיגנון שלי אינו מנומס, ואינו מתכוון להיות מנומס". אין לי כל כוונה לשנותך ואת אופן התנהלותך, זאת הבעיה שלך. בנוגע לתגובה שלי- אכן, אי צ'ינג לא מדבר אלי. תוכל לפרט היכן ציינתי שלא ארחיב את הדיבור? אני לא נוהגת להתבטא כך. ולכן, כפי שכתבתי בתגובתי הראשונה, בחרתי לא לענות או להגיב להודעותייך בפורום.

romharel

New member
........[ללא מילים שלי] ......../images/Emo117.gif

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=121&msgid=15620739

scorpia

New member
ואם אתה מתכוון להמשיך בכך...

נראה לי שבסופו של דבר הדיון כאן יתקיים בינך לבין עצמך!!! בהצלחה!

scorpia

New member
הכוונה ל"...הטמטום, ההתנשאות ..."

היא במילים אחרות לאנשים צרי אופק???? כי אכן זה כך, לא נראה לי שיש מקום להיעלבות. אבל... נראה לי שרובנו אנשים תרבותיים, למה שלא נשתמש גם בשפה תרבותית? ואם יש מעוט תרבותי כאן בפורום, הוא יצטרך לשנות את מנהגו לטובת הרוב!!!

חבל לי .

רום הראל - אתה כותב בדברייך בד"כ דברי טעם אשר מחדדים ומגרים את ההגיון ואת הרצון להתעמק, ללמוד, ולהתנסות במחשבות חדשות אשר יכולות להוביל לתובנות חדשות. צר לי שאינך מוכן להבין ובכל זאת ממשיך לתבל את אמירותייך בהתנשאות ובמילים פוגעות לעתים גם לא מבוססות (גיל ההתבגרות? סקורפיה? אין אני רוצה לעשות לה אאוטינג אבל המבין יבין). והדוגמאות לא חסרות אך אין לי שום רצון להמשיך ולדון בכך. הפורום שלנו הוא מקום לשוחרי הטארות. המקום לאנשים אשר מבקשים לדון וללמוד את קלפי הטארות אבל ! ישנה דרישה לתרבות, לנימוס, לנעימות אלמנטרית בסיסית. לא זכור לי שכתוב במקום כלשהו שכדי ללמוד צריך גם לספוג פגיעות ישירות וכואבות (אנחנו לא בחדר של "המורי"). וגם אם זה כתוב במקום כלשהו אין זה מקובל עלי ואין זה מקובל על עוד חברים בפורום. קיבלתי לא מעט מסרים בענין שאנשים נפגעים ממך מאוד. ביקשתי ממך לא אחת לעדן את תגובותייך ולמרות הבטחותייך אתה בשלך. צר לי על כך רום כיוון שחשבתי שתואיל להקשיב לי וגם לכבד אותי. אני מבקשת ממך שוב - באם תכתוב שוב בפורום - אנא עשה זאת בהלך הרוח הקיים בפורום.

pretty princess

New member
מאוד אהבתי

לקרוא את החלק שבו התעמקת בקלף והרגשת כאילו את נמסה בו - המדיטציה עם הקלף. זה נשמע לי מדהים. האם עשית את זה עם קלף מסויים או עם כמה קלפים??זה נשמע לי ממש מדהים. אני לא ניסיתי את זה אף פעם היה לי מקרה שהופיע לי קלף בחלום ודווקא מקלפי הטארוט של הזן. וכל היום שלמחרת ראיתי את הקלף מול העיניים. אם יורשה לי.. יתכן ובאיזשהו מקום התחברת לקלף בתת מודע שלך תוך ההתעמקות בו?? פשוט זה עלה במוחי תוך כדי הקריאה.

sharon30s

New member
היי פרינסס

לאחר שקראתי בספר על הקלף ועל סמליו, פשוט הייתי לוקחת אותו ומביטה בו. הסתכלת פעם של התמונות התלת-מימדיות שנראו במבט ראשון כמו סתם ציור ללא עומק? אז פה זה אותו דבר. פשוט הבטתי בקלף בראייה לא ממוקדת ואז התייתה לי תחושה שהקלף נראה גם לעומק, כלומר תלת מימדי. אני חייבת לציין שמיד נבהלתי והסטתי את המבט כי זו חוויה שונה שלא עברתי אותה פעם. זו חוויה מדהימה! פשוט להביט בקלף אחד. ועוד דבר, גם אני חולמת המון על קלפים בלילה. אני אפילו חולמת שאני הולכת לאיזה אדם מבוגר (שנראה כמו רב) ושהוא מלמד אותי על הקלפים. יכול להיות שזה איזה תקשור שמגיע לי בחלומות. א-ב-ל, אני לא זוכרת שום דבר מהחלום, כלומר מהאינפורמציה שמועברת אלי. היה לי גם פעם מקרה שבו אני כמעט בטוחה שהצלחתי לתקשר עם קלף הקוסם בריידר. אני יודעת ששאלתי אותו שאלות והוא ענה לי, אבל לאחר שזה הסתיים לא זכרתי כלום ממה שהיה. זכרתי שהיה בינינו דו-שיח אבל לא הצלחתי בשום פנים ואופן לזכור מה נאמר. אפילו לא את מה שאני שאלתי. מוזר, לא?! וגם חבל בהחלט.

pretty princess

New member
../images/Emo29.gifפשוט מדהים

אני חייבת לציין ואני אנסה לעשות את זה. אולי אני אצליח אבל זה בהחלט נשמע מדהים. לגבי החלום אם יורשה לי לשתף אותך. לפני שנתיים כאשר התחלתי עם קלפי אושו זן טארוט היה לי חלום דומה לשלך רק שאני משום מה זכרתי אותו כי הוא חזר לי כמה וכמה פעמים. אבל אצלי האדם היה נזיר - נזיר אמיתי שלימד אותי את הקלפים והנחה אותי בכל מיני דברים שעלי לעשות בעזרת הקלפים. תחילה באמת לא זכרתי את החלום אבל אחרי שהוא חזר לי כמה פעמים זכרתי אותו. המדהים ביותר הוא שכשבועיים אחרי שהחלום הופיע בפעם השלישית באמת נתקלתי בנזיר אמיתי וזה היה פשוט מדהים. אני מאמינה שהחלום הזה יחזור אליך שוב ובאיזשהו מקום מה שאת לומדת בחלום נכנס לתת מודע ובסוף הידע הזה יצוף גם אל המודע ותעזרי בו בשעת הצורך. בעיני תקשור זה דבר מדהים. ואכן קלף הקוסם מדבר על תקשורת ותקשור. זה פשוט מדהים.אני לא חושבת שמה שקרה ושאת לא זוכרת זה "חבל" אני חושבת שזה יחזור לך וזה בהחלט נקלט באיזשהו מקום אולי לא במודע אלא הרבה מעבר. אבל זו רק דעתי בענין ואני רק אאחל לך שהחלומות הללו יחזרו לך ושתמשיכי להנות מהם. בהחלט מדהים!!!

למעלה