ההכללות האלה לא תופסות. כמו בכל מקום אתה צריך למצוא את האנשים שלך..לי יש חבר'ה בת"א ונחמד לי להיות שם. בשנה הראשונה היינו מיני משפחה אבל אח"כ בקושי נשארו לי שיעורים איתם והם עדיין נשארו חברים ממש טובים ובסופו של דבר אלה שבאו לחגוג איתי את הנסיעה וכו'.. ובאמת שממש נחמד שם ברגע שמוצאים את האנשים. לב"ש יש מוניטין של מסיבות ואלכוהול כל הלילה ומה אני אגיד? אני בטוחה שרייצ' ובתאל ממש לא ככה אבל יש לי חברות שהן כן ככה..מסיבות ואלכוהול כל הלילה אז..זה תלוי בבנאדם ובתואר וכל אחד בסופו של דבר מוצא את מקומו. למיטב זכרוני למעין גם יש דירה לגור בה בת"א, לא? אם זה ככה אז מבחינתי זה ת"א בלי ספק בכלל אבל זה עניין של אופי וטעם ו-ווטאבר. בהצלחה בבחירה!
מה שלא יהיה, ת"א,ב"ש או טכניון, אני שוכרת דירה... כבר חסכתי לזה כסף אפילו.(למרות שב"ש יותר זולה, לא?) הווו אבל זה רעיון טוב! אולי אבוא לאונ'
שמעתי שבשבוע הבא יש בפקולטה כלשהי (שהיא לא הנדסה) שבוע פתוח כזה עם הרצאות שאפשר פשוט להכנס ולראות אם מעניין או לא... אולי אנצל את זה ובאמת אראה את האווירה.. וספרייה!
אחרת לא הייתי נרשמת לפסיכומטרי שוב (ואני אשכרה לומדת לבחינה
הזוי.) אבל זה גם ממש מפחיד לחשוב על להגיע לשם... יש לי עוד חברה שגם מנסה להגיע, ואם היא תגיע איתי לשם זה יהיה מושלם.. אבל אם לא, אני מפחדת להיות תקועה שם לבד
(אני יודעת שאתן תהיו שם וזה מגניב
.. אבל עדיין.. זה לא אותו הדבר כשאני בשנה הראשונה ואתן לא
) וכן, הקטע של ההפרש נקודות כ"כ מתסכל... הם מתעלמים לחלוטין מציון הפסיכומטרי שלי ומסתכלים רק על הכמותי
ומוזר רגע..כדי להכנס לתעשיה וניהול את צריכה 134 בכמותי? זה מחושב יחד עם משו שקשור לבגרויות? כי אני עם 134 ולא התקבלתי (בעצם..הם הפסיקו טיפול כשהתקבלתי לביולוגיה ובכל מקרה רשמתי את זה סתם כי רציתי לא להרשם עם עדיפות אחת ויחידה) אבל הבגרות שלי במתמטיקה נמוכה ואת חייבת להגיע לכאןו!! אני מבינה אותך ברור שזה לא אותו דבר שאנחנו כבר לא שנה ראשונה אבל המגמה שלכם היא בדרך כלל ענקית...ואת תמצאי את המקום שלך והחברים שלך ותגורי כאן בדירה ויהיה כל כך כיף!!!!