אמגי אני ממש רוצה להגיב על מלא דברים! אני פשוט לא מספיקה
אני קוראת הכל פשוט עד שאני מוצאת את עצמי פנויה להגיב השעה היא בערך כמו עכשיו, ואני צריכה לישון כדי שמחר אוכל לעשות את אותו דבר שוב
. אז רק קצת
: רננה - לי ולך היה מבחן בביוכימיה באותו יום
. בניגוד אלייך, היות ואני ממש אוהבת כימיה אורגנית (או אהבתי, עד שהייתי צריכה ללמוד למבחן שהיה לי היום ומאז היחסים שלנו במשבר), והיה לי מרצה אדיר, ממש נהניתי מהקורס, ואני מוצאת את החומר שלו ממש מעניין
. אבל זה כנראה כי אני יותר ביולוגית מאשר כימאית
. המבחן היה קשה רצח,3 שעות, 38 שאלות. אף אחד לא הצליח לענות על הכל נכון, אז הם נתנו פקטור של 3 שאלות, ככה שמי שענה הכי הרבה נכון (35 מתוך 38) יקבל 100 והשאר אחריו. שזה מאוד לטובתי, כי עכשיו הציון הסופי שלי בקורס הוא 89! מה שפחות טוב זה ביולוגיה מולקולרית, שם באופן לא מפתיע קיבלתי 69, אז אני צריכה מועד ב'. בכל מקרה, הוריי על ה95 ועל המגפיים, אני גאה בך מאוד (על שניהם! על המגפיים במיוחד. זה ממש מרגש). ובהחלט טוב שיש בשורות טובות. ולגבי המבחן - תראי כמה תקבלי ואם יהיה פקטור ותחליטי. אם את חושבת שזה מקצוע חלש אצלך יחסית אז את יכולה לוותר, ולנסות לשפר דברים שיותר קלים לך. אם כן תרצי לשפר, יש לי אחלה כרטיסיות שאני יכולה להשאיל לך
. לגבי סדרות אני בפיגור די אימתני - עדיין לא ראיתי אלקטרז והאוס של השבוע, אני מקווה שאשלים הכל עד יום ראשון כי אני רוצה לסיים כבר את העונה הראשונה של האישה הטובה (לילך, נשארו לי שני פרקים!). והדס - עצם העובדה שהתקדמת במעלה הרחוב למקום שמבחינת תפוצת קפה הוא אטרקטיבי יותר, נשמע לי מלהיב ביותר. אבל המחסור באינטרנט אכן קשה. תבדקי אם יש דילים מהאוניברסיטה שלכם או משהו. אצלנו יש עם בזק בינלאומי וזה מזעזע, לילך תספר לך
. וגם - איילת! נשמע שאת נהנית ממש! ויש לך שלג! ושותפות כיפיות! זה כל כך מרגש. ואני כל כך שמחה שהספקת להיות קצת בפסטיבל המסכות! תמשיכי לעדכן כשתוכלי
. טוב, נראה לי שאני צריכה לישון, יש לי 4 תרגילים באלגברה ליניארית לעשות מחר, ואני צריכה לקום ב-8 וחצי כדי לעשות אותם ולא לגרור את זה עד שעה כזאת (וגם להספיק לראות פארקס, ביג באנג והאנטומיה
) . היו שלום!