אני שונאת ביוכימיה!!!

ייאי!

אני אהיה פה שנה שניה, שזה לא כ"כ הרבה הפרש... זאת מגמה של 300 איש בערך, כל עוד יש לך לפחות בן אדם אחד שאת יודעת שאת תמיד יכולה לדבר איתו ולהתבכיין לו(Home base, יותר מידי אוורווד
), זה בסדר, כל השאר זה חברים מהלימודים... לי למשל יש פה חברת ילדות שזה מאוד מאוד עזר... יש המון אנשים שבשבילהם שהתחשבות בפסיכומטרי ולא בבגרויות עובד לטובתם, (כמוני) שהבגרות שלי חרא לגמרי... אני מרגישה ששנים לא הייתי בספרייה, שנה שעברה פקדתי את המקום כל 3 שבועות
I miss my car...

Rachel47

New member
הייתה תקופה מאוד ארוכה שלא קראתי

וגם כשאני נכנסת אני די מרפרפת...עוברת על תמונות... לאחרונה כן התחלתי לקרוא בעיקר את שלכן יותר בשקיקה..אבל אני כאילו...לא מחוברת לטוויטר יותר מדי שימי לב שאני גם כמעט ולא כותבת טוויטים..רק תגובות אז ספרי לי מה קרה
?

המממ..

היה לי התקף כללי (גראנד מאל, למי שמבין) לפני חודשיים בערך, ומאז אין לי רישיון כי אני לא "מאוזנת"...

Rachel47

New member
גראנד מאל

אפילפסיה ...יפ..מכירה.. וכן שמעתי שלוקחים את הרישיון על זה..אוי

לדעתי...

דבר ראשון -בהצלחה בפסיכומטרי!
דבר שני- עד כמה שאני יודעת הפקולטה להנדסה בב"ש מאוד נחשבת, ואני פשוט רציתי רחוק מהבית אז נרשמתי לפה... בנוגע ליציאות וחיים וכאלה, יש פה ברים בסביבה ומועדונים, יש לי חברים מהמחלקה שכל רביעי "מרשים" לעצמם לצאת למועדון, כי בכ"ז אנחנו לומדים הנדסה, וכולם די לקחו את זה בחשבון שחיים לא יהיו לנו הרבה... יש לנו בדיחה פרטית שכל פעם שרואים אנשים יושבים בחוץ בדשא אנחנו אומרים- נה, מדעי הרוח...
ב"ש זה לצאת מהבועה של הבית לבועה אחרת
וכמובן קחי בחשבון שאני פה עם ערבי סרט וסושי

RenanaD

New member
הבדיחה הזו ממש לא פרטית... כל סטודנט ממוצע

למדעים מדויקים משתמש בה
יש אנשים שיש להם זמן לדשא, מה כבר אפשר לומר

o0Invisible0o

New member
היי, זה מעליב!

זה שיש לנו זמן לחיות לא הופך את התארים שלנו לבדיחה.

Rachel47

New member
התשובה שלי לשאלה למעלה..לא הייתי שורדת

אחת הסיבות שלא הלכתי לתארים שלכם היא שחוסר נגיעה שלי לדברים הורס כל סיכוי שלי להצליח בהם (עיין ערך מתמטיקה ופיזיקה שלצערי מצאו את דרכן אל חיי) אז..וול...לא הייתי שורדת דקה.. ולא התארים שלכם לא בדיחה מה שרננה התכוונה זה שאנחנו באמת כל כך משקיעים לשבור את הראש בעיקר עם השטויות המתמטיות שככל הנראה תארים בהם רוב החומר הוא קריאה היו יותר נעימים לנו.. אבל תכלס דיברתי עם חברה שלי על זה שיש לה מלא עבודות להגיש (לומדת חינוך מיוחד) וחשבתי שלדעתי אני לא אסתדר עם עבודות..כן אני שונאת מבחנים וגם בהם לא הולך לי..אבל עבודות זה יותר גרוע מבחינתי..אז די כל הכבוד לכם.. התארים שלכם נהדרים ווי לאב יו!!

o0Invisible0o

New member
היא אמרה שהיא הייתה עוברת אותו

בלי ללמוד דקה! זה רק אומר שהיא כנראה לא קראה מאמר אקדמאי חופר על פסיכואנליזה או תיאוריות קולנועיות או פילוסופיה או כל דבר שכזה..
[זה התחומים בהם אני נגעתי, של לילך בטח אחרים.
] חחח הרגת אותי גם מבחנים לא הולך לי אבל אני מעדיפה אותם על עבודות!
אני אוהבת שאת לוקחת הכל בהומור...זה בריא. בעע כן מתמטיקה הותירה בי טראומה אחרי התיכון ה5 יח"ל הספיק לי, לא רוצה לחזור לג'יפה הזאת! כל הכבוד לכן על שבירת הראש והנכשלים והמועדי ב' הקבועים, אני לא יודעת איך הייתי עושה את זה!
מניחה שכל אחד מוצא את התואר שמתאים לו.
תודה על האהבה, מחזירה אהבה!

Rachel47

New member

"היא אמרה ש..." מה את ילדה בת 2
ואני חייבת לקחת הכל בהומור..אנשים נופלים כאן כל כך מהר לדיכאוניות ושליליות...ואני תמיד הייתי אחת האופטימיות והחיוביות.. נכון..ממש השתניתי מאז שהתחלתי כאן...ובלי ספק אני בערך רבע חיובית ממה שהייתי פעם (בעצם אולי אפילו פחות)...אבל אין מה לעשות אם לא שומרים על זה משתגעים.. שמחה שהצחקתי אותך
ומתמטיקה..אוי מתמטיקה..למה את שונאת אותי כל כך? אני עשיתי 4 יחידות והוצאתי בשיניים 72 (המינימום להתקבל למגמה הוא 70
אז זה די מזל) ואני חושבת שדווקא במקרה שלך (וגם של לילך לדעתי) ניתן להגיד שמצאתן את התואר שמתאים לכן אני למשל...הלכתי לתואר כדי לשחק עם דולפינים...במקום זאת קיבלתי ערימה של כימיות מטובלות בפיזיקה ומתמטיקה..
לא מתאים לי בעליל... את פשוט מתחילה להתרגל לעובדה שהדרך לחלום רצופה ג'יפה
ודרך אגב סתם למען הדיון..תואר בביולוגיה הוא המדעי הכי הומני שיש..אז..נכון..יש פן מתמטי אבל רוב הקורסים הביולוגיים (מין הסתם זה רוב התואר) רצופים במאמרים שוברי שיניים (אין בעברית אף פעם גם
) אז אני מבינה גם את הקטע הזה

למעלה