אני שונאת ביוכימיה!!!

dans girl

New member
איכ, לא :X.

dans girl

New member
בזה אנחנו ממש שונות... את יותר בקטע לטיני ממני. גם תרבותית. תני לי ריחוק חברתי ונימוסים קרים, אני בחורה של בריטים
.

dans girl

New member
אפרופו רינגר! הידעת שהשחקנית שמשחקת את ג'ולייט היא הבת של השחקנית שמשחקת את קתרין קניש בסוויצ'ד? גו פאג גילו את זה לאחרונה, וציינו את זה בפוסט שלהן על הפרק הלפני אחרון (עם הרבה איזכורי "בחזרה לעתיד", נדרשים למדי
) מה שמזכיר לי- אני הולכת לקרוא עכשיו את הפוסט על הפרק האחרון
.

LemonLimeLilach

New member
האמת שידעתי

אבל לא הייתי מנחשת לעולם! הן נורא לא דומות. ג'ולייט מעולה!

Rachel47

New member
אני גם לא אוהבת גברים איטלקיים

אבל אבא של ביי דרימי לחלוטין אין לי בעיה עם לטינים..אבל יותר ארגנטינאיים פקונדו ארנה כזה...איטלקים אני דווקא לא כזה אוהבת..ולא יודעת למה אבל אני גם פחות מתחברת לשפה האיטלקית..היא מוזרה בעיניי

dans girl

New member
אני לא בטוחה שזה רק בגלל המבטא שלו גם באופן כללי הוא היה בלתי נסבל, אבל זה דווקא כן נבע מהאופי האיטלקי שלו
.

Kill Bernard

New member
זה לא הגיוני מה שאמרת.

"אז בקצרה כי הפורום מת"? אם הפורום מת את צריכה להחיות אותו ולהאריך! אני מבינה מה קורה כאן, את מאשימה אותנו בזה שכיף לך מידי ואת רוצה לצאת לשוט בסירות ולדבר איטלקית עם מוכרי גלידה אז אין לך זמן לספר לנו כמה זה שווה
אני באמת צריכה לסדר אינטרנט. אני גם צריכה לסיים את העבודה באימה הזה, ואני צריכה לכתוב מיילים לכל המרצים שאני לא אסיים את העבודות שלהם בחיים (וזה נורא מפחיד אותי אז.. אני לא עושה את זה! והמועדי הגשה של כולם זה.. עכשיו, עוד מעט, בערך. שיט
), ואני צריכה ללכת לעירייה ולסדר את כל החשבונות, ואני כנראה צריכה גם לבוא לונציה כי נשמע כ"כ מגניב שם, ואני צריכה לקבוע איזה ארבעה תורים לרופא שיניים כי מסתבר שאחרי 5 שנים שמתחמקים מזה - יש מלא בעיות!!
אבל אני לא עושה כלום מזה. יאי
אז בקצב הזה, אני לא יודעת מה הסיכוי של האינטרנט. אני אצייץ לך "הלו!" מהטלפון מידי פעם בינתיים, איך זה? איפה הבלונדינים?! איילת, את הבטחת לי בלונדינים!! ואני חושבת שאת צריכה ללמד אותי גם איטלקית. איך אומרים אמ, אמ, אמ, קקי באיטלקית?

o0Invisible0o

New member
הדס!!

ההודעה הזאת גרמה לי לקלוט כמה אני מתגעגעת אליך!
[כולה שבוע, כן?
אבל נו גם בארץ שבוע ואני כבר ממש מתגעגעת.
] הווו ביקשת הארכה באימה? מתי את מסיימת אותה? לי יש עד ראשון בבוקר בעע אז אני "עובדת" עליה עכשיו [ולכן אני מציפה את הפורום.
] כן, תרשמי מיילים למרצים..זה קל!! יש לי מרצה שכתבתי לו כבר לפני כמעט שבוע והוא טרם ענה.
אני פשוט לא אגיש את זה בזמן ולא אכפת לי. נמנ טוב תעשי את כל הדברים ואוי לא, מה קורה עם השיניים שלך?? אני גם הלכתי אחרי איזה שנתיים והיו לי מיליון בעיות. יאיי.
אממ מעניין מה קורה עכשיו אם החלפתי מספר למספר איטלקי ואני כותבת לך הודעה בווטסאפ האם היא תגיע אליך כרגיל או ממספר לא מוכר? אני הולכת לנסות את זה ומה שלא יגיע אליך תדעי שזאת אני וגם שיש לי אינטרנט בפלאפון אז נוכל להסתמס בחינם להנאתנו!
אממ כן, בינתיים אין בלונדינים. כאילו, אוקיי פיליפ הגרמני הוא בלונדיני ונראה לי שמאט הבריטי גם..טוב, בטח יש כמה..אמממ הם כאן הבעיה היא שזה כ"כ הרבה בנות על כל בחור שלא נראה לי שווה להתאמץ בכלל.
לגמרי בואי לונציה!!! את ממש יכולה לישון בסלון של הדירה הענקית שלי!! ואם לא אז על מזרון בעליית גג כי יש גם כזאת! או מזרון בחדר כי הוא באמת גדול...
ואממ וחיפשתי קקי באיטלקית, גוגל אומר שזה גם כן poo אבל חרא נניח זה merda
קצת כמו צרפתית, לא? מרד!
טוב חפרתי, נראה לי שזהו.
אהההההההה אתמול גם נכנסנו לחנות שוקולדים יוקרתית בטירוף והיו טעימות של מקרון אז אכלנו והיה מדהים.
ואז ויקטוריה האמריקאית לא הרגישה נעים לצאת בלי לקנות אז היא קנתה איזה עוגה רנדומלית והיא גם הייתה מעולה כמובן.
אה וגם בגלל שלא מצליחים לבטא את השם שלי או לזכור אותו כנראה שהניק ניים שלי יהיה במבי.
בגלל שאיילת זה כמו איילה שזה בערך כמו במבי. לול. זה מה שהישראלים הסבירו לזרים ואממ כן, זה מה שכנראה יקרה.

Kill Bernard

New member
או, קול, גם שלי למחר!

ורגע, אם אני יכולה לישון בסלון שלך - ויש לך מלא יין בדירה - זה מאוד משנה את התוכניות שלי לחודשים הקרובים. יהיה צריך לדבר על זה ברצינות בקרוב. כי אני כ"כ באה מתישהו.

o0Invisible0o

New member
חייבת להיות רצינית לרגע ולדבר על המופרכות

שבמפגש פורום חו"לי והסיכויים שלו להתממש! אבל אתן מוזמנות בצורה אינדיווידואלית לונציה או למקומות שונים באירופה שנפגש!! הדס, חייבת לבוא לישון פה! רציני את ממש תהני מהשותפות הפסיכיות שלי.
קפה ויין כל היום..אה ופסטה ופיצה.

LemonLimeLilach

New member
איך את אוהבת להרוס חלומות

אני בכל מקרה באה ברגע שיהיה חםםםםםם. אפשר להשתזף על גדות הנהר בונציה?

RenanaD

New member
באמת שהסיפור עם הבקבוק מתאים להדס

תגידי, מה נשאר לך ללמוד עדיין? ראיתי שכתבת בטוויטר... יש עבודות שאת צריכה להגיש? בגלל זה? מתי מתחיל הסמסטר שלך? ואני עדיין רוצה פירוט על החופשי-חודשי

o0Invisible0o

New member
כן, יש לי עבודות להגיש..

סיימתי אחת עכשיו!! יאיי! 2 more to go!
הסמסטר מתחיל ביום שני הקרוב..
אממ פירוט על החופשי חודשי? 22 יורו לחודש לכל הסירות + האוטובוסים בונציה והסביבה [האיים מסביב וכו'..
]

למעלה