אני ממש לא מבינה את זה...

תראי כנראה שאת בוחרת ליהיות שלילית

אני לא חיה בתחושה שרודפים אותי אז ככה שאני לא הולכת ומסתכלת מאחורי גבי אני גם לא חושבת שזה בריא לחיות ככה, אני מאמינה בדרך שלי ולכן כשצריך להילחם אני נילחמת וכאשר אפשר ללכת יד ביד אני בוחרת באפשרות הזו. מה שאני רואה נגד עיני זה טובת בתי ואם על הדרך אני יכולה לאסוף גם חברים אז למה לא.
 
אף אחד לא רודף אותי

ומעולם לא היה לי בעיה בנושא, אבל שאני קוראת הורים שזה מפריע להם
אני מגלה אמפתיה ומנסה למגר את התופעה שאצלי היא מתפרשת כחדירה לפרטיות, זה שאת חושבת אחרת זכותך.ל
 
ככה זה משתמע מתגובתך

את אף פעם לא יודעת מה מניע באמת אותה.. (ציטוט מהמשפט שכתבת. אם אני שלמה עם עצמי אם אני שלמה עם הדרך בה אני הולכת לא מעניין אותי המניעים של אף אחד ברגע האמת אני אדע גם להציג את הצד שלי בצורה הטובה ביותר. הזה ההבדל בין ליהיות בטוח בצעד שאתה נוקט ובין להסס, שאז כל דבר גורם לך לחשש ופראנויה.
 
יש כאן שאלה של אמון

הורים שאיבדו אמון בגורם כלשהו, זה לא כי הם הורים שבוחרים להיות שליליים והם גם לא פרנואידים.

אנשים לא מאבדים אמון סתם במקרה, יש לזה סיבה.

מי שאיבדת בו אמון, לא תשמחי להכניס אותו הביתה.

"ביתו של אדם הוא מבצרו"

"מי שנכווה ברותחין נזהר בצוננין"
 


אף הורה לא רוצה להיות שלילי
 
בהחלט צודקת

אבל הטענה שלי לא הייתה לגבי מצב כזה של אדם שנפגע בעבר וגם לא במצב שבו מבקשים לערוך ביקור בית אלא מצב שהקשר עם הצוות החינוכי והטיפולי הוא קשר טוב קשר שמפרה אחד את השני קשר של הקשבה הדדית ואז במצב כזה אין שום סיבה לחשוש. תאמיני לי שאני נפגעתי לא פעם ולא פעמיים מהמערכת בין אם ממערכת הבריאות ובין אם חינוך ועוד וכשהיה צורך להילחם נלחמתי בכל הכח כי האמנתי בדרך שלי אבל לבוא באופן גורף ולהגיד שכולם מבקשים לבוא לביקור בית בשביל לתפוס את ההורים על חם זה לא הוגן יש גם התנסויות של הורים שחשבו שזה עשה רק טוב. זה גם מה שכתבתי לפותחת השירשור, אם היא חושבת שהמערכת מחפשת אותה, אז שלא תאפשר אבל אם הכל בסדר אז לא צריכה ליהיות בעיה אלא אם כן אדם באופן עקרוני לא מעוניין וגם אז זה בסדר, זה כל מה שטענתי ואת יכולה לעבור על כל השירשור ולראות את התשובות שלי זה שבחרו לעוות את הדברים שלי זה כבר לא בשליטתי.
 
האמת שאף אחד לא עיוות חוץ ממך

את כינת כינויים כמו מרירות ושלילית ללא שום הצדקה, תבדקי את השרשור ותראי
 
כפי שציינתי אין לי כוונה להיגרר

אחריך לא זאת מטרת הפורום וגם התנצלתי על אמירה זו אבל כנראה שאת מעוניינת להיגרר לוויכוחי סרק אז מצטערת לא איתי המשך יום קסום
 
זה לא קשור לחינוך מיוחד

כפי שכתבתי יש לי ילדות שלומדות בחינוך רגיל הן נטיות ובכל זאת נערכו ביקורי בית, יש מגמה היום לנסות להכיר גם את סביבתו הטבעית של הילד בכדי להכיר נדבך נוסף מעולמו של הילד אני לא רואה בזה פסול ואני אחד האנשים הכי פחות קונפורמיסטים שיש כך שאם הייתי רואה בזה משהו שלילי הייתי יוצאת נגד התופעה ברש גליי.
 
באמת?

אם המגמה היא להכיר את סביבתו הטבעית של הילד אז למה המגמה היא לא לשנות את הגישה החינוכית ולעבור ללמוד בסביבתו של הילד?
יש סתירה בין להכיר את סביבתו הטבעית של הילד ולהמשיך ללמוד בתוך כיתות עמוסות ודחוסות! בגישות שמרניות ומיושנות!!
מי שרוצה להכיר את סבבת הילד צריך לשנות את גישתו לכל נושא הלמידה!
 
את באה בטענות למורות

אבל הטענות צריכות ליהיות מופנות למשרד החינוך לא המורות אמורות לשנות את השיטה ושוב זו בחירה שלך אם לשלוח או לא לשלוח את הילד שלך אם להסכים או לא להסכים למה שנעשה. אני באופן אישי אמרתי, אם יש דברים שלא נרקאים לי אני אלחם וזה מה שאני עושה כל הזמן אבל אם אין צורך אז לא
 
מורות = משרד חינוך

מורה מייצג את משרד החינוך
מורות מעוסקות ע"י
מורות פועלות על פי תקנות משרד החינוך
 
לא נכון יש גם מורות

שמוכנות לצאת מהקופסא. אני לא חסידה של מערכת החינוך בכלל אבל אל תכפישי את כולם זה לא הוגן כלפי היוצאים מן הכלל
 
אולי את לא מודעת לזה

שהיוצאות מהכלל בוחרות ללכת לשוק הפרטי או למסגרות אלטרנטיבה כמו בתי ספר פתוחים ודמוקרטיים,
מכירה מורות שבחרו שלא לעבוד עם דברים שהן לא מאמינות בהן..
 
ואני מכירה דווקא כאלה

שבחרו להישאר ולהילחם מבפנים, דווקא הן הטובות אלו שבחרו לא לברוח אלא להישאר ולשנות.
 
אולי כי את

עסוקה בלראות שלילי כל הזמן אז את לא מצאת? ובואי נפסיק את הוויכוח הוא מיותר אנחנו חוזרות על עצמנו אני טוב לי בדרך שלי ובגישה שלי לך אני מקווה שטוב ליהיות כל הזמן מרירה ובואי נעצור כאן.
 
למעלה