אני ממש לא מבינה את זה...

אם היית יודעת כמה פעמים נחשבתי לאמא

שלא משתפת פעולה אלא דורשת ועומדת על זה שהדברים יעשו בדרך שלה לא היית מדברת כפי שאת מדברת מציעה לך לקרוא את תגובותי להרבה דברים בפורום ותקבלי תמונה ברורה יותר. אבל גם במקרים כאלה לא יכלו לעשות כלום כי כפי שכתבתי אם אני מאמינה במשהו מסויים ובדרך מסויימת אני אלחם עד הסוף. תאמיני לי שהיו לי מספיק מלחמות מול המערכת עד שקבלתי את מבוקשי בכל מה שקשור לילדה ולכן אני שומרת את האנרגיות שלי למצבים אמיתיים.

אמא של מלאכית...

מציעה לך לא לצאת בהצהרות כאלו שלאף הורה לא עשו......יש כאן הורים שעשו להם יותר מדי דברים שהדעת איננה סובלת, את כנראה מאלה שלא שמעת דברים וסיפורים המסוג הזה ויופי לך.

תקשיבי טוב

אני לא חיה בבועה, אם יעלה הורה אחד ויגיד שעשו לו בעיות בגלל שסירב לביקור בית אני אוריד את הכובע הנה כל ההורים רואים, ויכולים להגיב שיקום הורה אחד ויגיד שבגלל סירוב לביקור בית היו לו בעיות

אז אמרתי לך

שיקום הורה אחד בפורום שיגיד שעשו לו בעיות כי סירב לביקור בית. אי אפשר לעשות כלום להורה שלא מוכן לביקור בית אין חוק שמכריח וגם לא יהיה חוק כזה כי הוא נוגד לחוק יסוד ולכן אי אפשר לבוא ולפגוע בהורה שסרב לביקור בית אל תדברי באוויר תני הוכחות.

הורים לא רוצים בפורום גדול לחשוף

ואני מאוד מבינה אותם, אפשר בקלות לזהות במי מדובר..

טוב כאן זה מזכיר לי

גן ילדים והוויכוח מתדרדר לפסים אישיים אז הוא גם חסר תועלת מבחינתי אין לי כוונות להתנצח מול טיעונים של ילדי גן זה קצת מזכיר לי את הוויכוח בין הילדים שלי אז מפאת כבודך וכבודי בואי נעצור, אני בכל אופן נעצרת כאן.

דינה

יש הבדל לא סירוב לביקור עלה לה 13 אלף שקל ועל זה הוויכוח אלא הביקור עלה לה 13 אלף שקל ולכן אני יכולה גם להבין את סרובה לביקורים אבל מה שאני טענתי שלא תמיד מסתתר משהו רע מאחורי הביקורים ולכן כשעניתי ללוליטה אמרתי במידה ומערכת היחסים תקינה עם הצוות במידה ואין שום מתחים אז לא בהכרח זה משהו רע. במקרה של רנדי היו מתחים ואף מריבה המקרה שלה זכור לי. ושלא תביני לא נכון זה לא שאני מצדדת בעובדי הוראה אבל לא כולם גרועים ושוב ציינתי במקרה שלי וגם היו עוד כמה שאמרו כאן שבמקרה שלהם הביקור רק קירב בין הצדדים ועשה טוב לילד. שוב אי טענתי ואני עדיין טוענת שבשל סרוב אי אפשר לעשות כלום מבחינת החוק נגד ההורה אם והיה כבר ביקור בית זה כבר משהו אחר. וגם קשה לי להאמין שבשל ביקור בית שנמשך כמשהו בין רבע שעה לחצי שעה אפשר לעשות נזק, אלא אם כן היה היסטוריה של בעיות בין הצדדים וכרגע זה לא משנה איזה צד צדק. מקווה שהבהרתי את עמדתי. יותר מזה אני גם ציינתי שבמקרה שלי אני בהחלט מתערבת בכל מה שנעשה עם בתי יש דברים שאני בפרוש לא מסכימה שיעשו איתה והצוות קשוב והולך איתי, נכון גם כאן זה עניין של מזל. שוב לא מצדדת בעובדי רווחה נהפוך הוא לא מצדדת בהרבה דברים אבל לפעמים אנחנו כל כך עסוקים בלהילחם נגד כולם שאנחנו שוכחים שלא כולם מקשה אחת, אם יש מקומות שצריך להילחם אני יהיה שם הראשונה אבל לפעמים אפשר להשיג את מה שאתה רוצה גם בדרכי שלום.

dina199

New member
הפורום הזה פתוח.

מסוכן מדי להיפתח.
בקומונות סגורות יש חשיפה הרבה יותר גדולה.

dina199

New member
עשו בעיות. ומספיק שיעשו בעיות

להורה אחד.
וכאן בפורום יש מקרים שעשו את זה ליותר מאחד.

דינה ראי את תשובתי איך מעל

אגב אל תשכחי שיש מאחורי היסטוריה ארוכה מאוד של מלחמות בין אם זה מול מטפלים ובין אם זה מול רופאים וגם במערכת ולכן כשלא צריך לבזבז את האנרגיות עליהם אני משתדלת שלא וכשצריך אני הולכת איתם בכל הכח ללא פשרות, המוטו שלי הוא טובת הילדה.

dina199

New member
אני לא יכולה ללכת לחפש מראי מקום

כי זה שרשור ענק.
את הטענה שלך כבר הבנתי. אני מקווה שגם הבנת את שלי.
הטענה הבסיסית שלי שלכל אדם יש זכות לסרב לחדירה לפרטיות.
הבעיה (וזה קורה) שסירוב כזה עלול לגרום בעיות.
אבל גם אישור לחדירה לפרטיות עלול לגרום בעיות.
בקצור מלכוד 22 .

schlomitsmile

Member
מנהל
את לא חייבת להסכים לארח אותה, אבל כאמור בד"כ זה נובע פשוט מרצון להתקרב לילד, להכיר את עולמו, זה הכל.
לא משהו שנועד להיות חודרני, שיפוטי וכד'.
וזה בהחלט קיים גם בחינוך הרגיל.
אולי את יכולה לשאול אותה למה בעצם היא רוצה לבקר?

בוודאי

שאני יכולה לשאול אותה...
אבל, בינינו, אני לא רואה בכך צורך אמיתי

(מה גם שהיא רוצה לקבוע לשעות בהן הילדים ישנים ואז בוודאי שהיא לא תוכל להכיר את סביבת הילד בבית...)

למעלה