אני חייבת כישוף

מה הקשררררררררר?

מה הקשר טיפול נפשי? אין לי בעיה כמו לאחרים............. אז ככה שלא צריך להפנות אותי לאף מקום אלא אם כן אתה ההית שם ורוצה להמליץ לי אבל אל תדאג אני לא זקוקה לזה

RainBird

New member
לא רוצה לשבור לך את הבועה אבל אי אפשר להפנט גם אדם נגד רצונו. גם אם ידעת להפנט לא היית מצליחה.

בדיוק, חוץ מזה- למה שנגיד לך אם

את לא רוצה לומר? איך אמרת? זה לא משהו שקשור לסיגריות ואסור שאף אחד ידע על זההההה !! אהההה!! הצילוווו! בדיוק מאותה סיבה אנחנו לא אומרים לך [חברה, מותר לי לומר גם בשמכם..? לא תכעסו? :) ] את המידע הזה. בואי נאמר את זה ככה- את לא אומרת כי אנחנו לא האנשים שצריכים לדעת. אנחנו לא אומרים- כי לא לכל בנאדם מותר לדעת את המידע שלנו [ואת אחת מהאנשים אם לא שמת לב] שיהיה לך יום נעים ריקי נ.ב אם תשני את דעתך ותספרי לנו, אולי ה יכול לעזור לך..? לא, אני בסך הכל לטובתך...

the crazy fairy

New member
למה את אומרת את זה???

מאיפה לך שהיא מסוג האנשים שאסור להם לדעת??? או היא מתביישת להגיד את זה!!! מה את חושבת שאם את מתמצאת בדברים האלה יש לך זכות לעשות מהילדה הזאת מטומטמת?!!! לא יפה!!!!

EvilFlame

New member
תראי..

היא לא חייבת ללמד אותה כלום! אין לה אפילו ידע בנושא! ועם יש לה כישוף פרטי היא לא חייבת לחלוק אותו אם אחרים זה לא פורום עסקיות ושותפות הילדה צריכה ללמוד מאגיה. ואני לא מבין מה הביג דיל אנשים כל כך נואשים למאגיה ולכישוף על כל דבר קטן לא חבל? הילדה הזאתי לא מטומטמת והיא לא עושה אותה כזאתי אבל שוב,היא לא חייבת ללמד אותה כלום. אגב ריקי עם איני טועה את מתכוונת שכמו שהיא לא חייבת לספר כלום על מי מה ומו את גם לא חייבת לספר לה איך עושים את זה. גם עם לא לזה התכוונת זה נכון לא חייבים לספר פה סודות לאף אחד ועוד בעיקר כשהוא עלול להזיק לעצמו או לסביבה.

בדיוק מה שאמרתי...

ודה קריזי פי, אני לא עושה מטומטמת מאף אחת פה, אז תשימי לב למה שאת אומרת בבקשה

the crazy fairy

New member
אני לא אומרת שריקי חייבת!!!

אני לא אמרתי את זה!!! אבל זה נראה לי כאילו שריקי מתייחסת לילדה בזילזול רק כי היא חדשה! לא נראה לי שככה התיחסו אליה. נכון ריקי לא חייבת לה כלום,כמו שהילדה לא חייבת לספר למה היא צריכה את ההפנוט,אבל לפחות קצת להייות יותר נחמדה אפשר לא???

EvilFlame

New member
זה לא הולך בנחמדות צריך ללמוד מאגיה

וכל הזמן גם שואלים פה את אותה שאלה יש מדריכים עם היא לא תלמד את מאגיה הבסיסית איך היא בכלל תתקדם להיפנוזה? דה קרייזי פיירי,מנסים להיות נחמדים פעם פעמים שלוש ואז אם לא מבינים את הרמז אז... אני מסכים אם ריקי. היא לא מתייחסת בזלזול אבל אם זה מה שנראה לך איך אני יכול לשנות את דעתך? אני יודע היפנוזה! ושליטה על מחשבות. אבל עכשיו רציני,היית מלמדת מישהו משהו בלי שהוא יודע איך להשתמש בו וזה היה עלול להזיק למישהו? לא ניראה לי. לא מתייחסים בזלזול ושוב כמו שאת אמרת בעצמך אפילו ריקי לא חייבת ללמד אותה כלום.

the crazy fairy

New member
אני מבינה!!

אבל לא נראה לי שהילדה הייתה סתם רוצה להפנת את אחיה(ולא נראה לי שהיא רוצה להזיק לו) נכון ריקי לא חייבת כלום אבל כמו שאמרתי קצת נחמדות..לא תזיק אתה מדבר איתי בסבבה למה ריקי לא יכולה להדבר ככה עם הילדה???1

EvilFlame

New member
אני מתאמץ לדבר בסבבה לא מצליח

לי ממש.אבל תראי יש גם דברים שלפעמים הייתי רוצה למחוק ממחשבות של אחרים אבל היי אני לא מנסה לחפש דרך ואני פשוט חי עם זה ומגלה שזה לא משנה. אפשר לחשוב מה אח שלה יודע שיהרוס לה את כל החיים עם זה כל כך מפריע שהיא תאסוף סודות על אחיה. תראי היא לא מזלזלת בה אבל היא מתנגדת ובצדק גמור ללמד אותה למחוק מחשבות של מישהו או להפנט אותו. תחשבי שהיא מצליחה פתאום לשלוט לו במחשבה את יודעת כמה נזק היא עלולה לגרום לו? ומה למשל אם זה סתם אמתלה בשביל ללמוד את זה לסיבות אחרות? צריך לקחת את זה גם בחשבון..

EvilFlame

New member
אוקיי אני אגלה איך לשלוט למישהו במח

לוקחים שרביט ומצביעים עליו ואומרים אימפריוס!. ניראה לכם שאני אלמד את זה? אני גם כך מתרחק מכאלה שטויות כמו היפנוזה עד שאני אצטרך את זה לא שזה שטויות אלא שטויות בשבילי כי אין לזה ערך בשבילי. ואני לא באמת אתן מידע על זה שפותחת השירשור תקלוט שכאן לא מלמדים כאלה דברים כך סתם.

הלו הלו- אני לא מזלזלת

אם הייתי רוצה לזלזל זה היה לגמרי אחרת, וחוץ מזה...איך בכלל התחלנו לדבר עליי?? זה הסיפור שלה עם האח שלה- מה אני קשורה?

the crazy fairy

New member
תנסי להסביר לילדה בנחמדות יותר!!

את לא חייבת להתייחס אליה ככה.. כשאת רצית לדעת משהו ענו לך בנחמדות נכון. תיהי יותר נחמדה הילדה הזאתי נראת לי קצת נואשת כבר..

EvilFlame

New member
לא משנה עזבו את הויכוח

אז אולי היא לא היתה נחמדה מידי אבל עם היא הייתה נותנת לה מידע על זה אז היא בכלל לא הייתה נחמדה. עזבו ויכוחים טיפשים שכאלה. לדעתי היא ענתה בנחמדות יחסית וטוב שהיא לא פירסמה פה איך שולטים לאנשים במוח זה מסוכן. תראי היא לא מזלזלת בה בכלל והדיון הזה טיפשי לגמרי זה נשמע כמו בעיה של נוער שמגלים שהם לוקחים סמים או אלכוהול וכדומה. זה שטותי לגמרי. וצריך להבין גם שלא על כל דבר קטן פונים למאגיה. מאגיה יכול להיות אמצעי אחרוןלעזור לעצמנו או אמצעי ראשון לעזור לחברינו. אבל עדין צריך לזכור שהמאגיה היא לא פתרון לכל דבר. ובבקשה לא צריך להתווכח על אם היא היתה נחמדה או לא,כי זה שהיא לא פירסמה פה איך משתלטים למישהו על המוח לדעתי זה כבר נחמדות והתחשבות. (כך אף אחד לא יפגע מזה)

נכון! תמיד אמרתי שהוא צודק

למה אף אחד לא מקשיב לי??

ממ... יחסית לאחד בן 14 אתה

נשמע יותר מתבגר כזה...לא שמעתי הרבה כאלה [וכן אני מסתובבת עם חבר'ה בני 14-15] שיש להם סבלנות וידע..זו מחמאה אגב

למעלה