אני חייבת כישוף

RainBird

New member
למה היא צריכה להיות נחמדה תזכירי לי? למה מישהו חייב למישהו אחר משהו פה?

EvilFlame

New member
חוקי המוסר של תקופתינו

הפר ניו אייג'ית? אף אחד לא חייב אבל צריכים להיות נחמדים תודה שזה יותר נחמד כך.

EvilFlame

New member
חחחחח אז בוא לא ניהיה נחמדים

ונשבור את האיזון של הנחמדות בפורום :p חחחח (ציניות)

בואנה לא כל "פינוקיו" חייב לדעת

אם אני מבקשת משו אני לא חייבת לפרט כלוווום לאפחד אוקיי? זה דבר א דבר ב: מי אומר לי שאם אני מספרת לך את זה(ש100 אחוז אני לא עושה את זה) שאת עדיין תרצי לספר לי? וגם כן אם באמת ההית רוצה לעזור לא ההית מקשה עליי כל כך

EvilFlame

New member
דברי בכבוד לאחרים בשביל לקבל מהם

קודם כל כמו שאת לא חייבת לספר לה כלום,היא לא חייבת לך כלום. ואת חושבת שהיא היחידה שיש לה רשימות של כאלה דברים? אני בטוח שאולי לחצי פורום יש רשומות של היפנוזה והשלתטות על מוח איפשהו. אל תפני את הכעס והביאוס שלך עליה,כי חבל את סתם תתעייפי מזה כי זה לא יעזור לך.

אז ככה ...

אז ככה זה מה זה אבל מה זה לא קשור אני לא מוציאה כלום על אף אחד ובלי להעליב אף אחד כולכם פה בני 13 -14 ומשחקים אותה ה"מכשפים" אולי אתם לא אומרים כי אתם פשוט לא יודעים ופשוט מתרצים את זה בזה יאני כאילו אני לא צריכה או יכולה וזה

אז ככה ...

אז ככה זה מה זה אבל מה זה לא קשור אני לא מוציאה כלום על אף אחד ובלי להעליב אף אחד כולכם פה בני 13 -14 ומשחקים אותה ה"מכשפים" אולי אתם לא אומרים כי אתם פשוט לא יודעים ופשוט מתרצים את זה בזה יאני כאילו אני לא צריכה או יכולה וזה

EvilFlame

New member
איפה הכבוד?

אני לא משחק אותה המשכף ובטח שלא כל הפורום הוא חבורה של ילדים תהיא בטוחה בזה. עם את רוצה משהו תלמדי לעשות לבד או שתבקשי מאיזה שרלטן רמאי במחיר של עשר אלף שקל. אף אחד כאן לא חייב לך כלום בגרוש אנחנו גם לא רוצים לדעת מה אח שלך יודע עליך,לא מעניין אותנו רכילות טיפשית. תתמודדי עם זה "חמודה" שכמותך, עם כל הזמן היינו משתמשים במאגיה על דברים כל כך קטנונים כל הזמן כמו שאת רוצה אז מזמן העולם היה במצב של כמו כאוס ואנשים הולכים עם מוח ריק ברחובות (דבר שקורה בכל מיקרה אבל אני מדבר על מצב גרוע יותר) את יכולה לבכות שילמדו אותך עד מחר אבל ממני אין מצב שתקבלי אי פעם משהו תחפשי בעצמך תלמדי בעצמך ואת התוצאות את תוכלי לשאת בעצמך בלי לבכות של "אוי אוי אוי,עשיתי טעות בגלל שהקשבתי לפורום מאגיה" ובתוכך תדעי שאת סתם כסילה שאת לא מקשיבה למה שאומרים לך.

EvilFlame

New member
מזל טוב אגב התאריך לידה שלי לא היה

מדויק לגמרי עכשיו תיקנתי אותו.

למעלה