אני חייבת כישוף

hagakora

New member
מה שקרה, קרה

לא פגשתי או שמעתי על בן אדם שהצליח לבטל את מה שקרה. אם אסור שאנשים ידעו את זה, תגרמי לו להבין כמה זה חשוב. ככל שתבואי עם יותר כוונה, ועם תכנית פעולה מוכנה, בידיעה מוחלטת שאת הולכת להצליח, אין סיבה שלא תצליחי.

זה פשוט לא זה

אני יודעת שהוא יודע את זה והוא אומר לי את כל הרמזים שהוא יודע למקרה הזה נגיד "ורצחתי בן אדם" והוא פשוט יתחיל לאיים עליי עם הנושא ועוד דברים וזה יהיה לא נעים לא לי ולא לו אז תבינו אותי

פחח את רוצה לכשף את אחיך??

די עצוב...אני לא אחזור על מה שאמרו פה קודם וכן, יש לי כישוף אחד אבל אני לא הולכת להביא לך אותו ממילא- כי אני לא אסכים לעצמי להביא לך לפגוע בבן משפחה שלך. חוץ מזה שאין לי ממש נסיון מורחב במאגיה מעשית. אני ניסיתי שלושה כישופים או שניים אבל לא משהו רציני ומתעמק למרותתת שאני קוראת מאמרים וכל זה כבר יותר משנתיים [כמו ארדן למשל] הדבר היחיד שאני כן מתעסקת, אם אפשר לקרא לזה ככה זה מטוטלת, שגם בזה אני לא ספצית אז...

אמממ זה לא שאני רוצה להרעות לו

זה פשוט כמו שאמרתי לטובת שנינו אז מישהו עם איזשהו מידע אבל משהו בטוח כן כדי שאני באמת לא אהרוג אותו בטעות

חמודה

את יכולה לא לרצות לפגוע בו אבל את יכולה בטעווות כן לפגוע. זה כמו שתגידי- אני רוצה מאוד מאוד לקבל 100 במבחן אבל בטעות אופס תקבלי 60! כמה חבל! חח אני לא לוקחת על עצמי אחריות....סורי

האחריות היא עלייי

אל דאגי אם משהו קורה את לא קשורה ואל דאגי כלום לא יקרה ואני גם לא אידע אותכם בנושא תנו לי רק תלחש או כישוףףףף פליזזזזזזזז

EvilFlame

New member
המלצה

תרגעי שתי מים קרירים לכי אליו תגלי סודות עליו וכך יהיה לכם שוויון יהיה לך ידע להחזיר לו וכו'.. אבל תאמיני לי שזה לא הכי בסדר לתת ידע לכל אחד כזה ואת לא מנוסה במאגיה מספיק ומאגים מקצועים לא תמיד יצליחו בדברים כאלה מאה אחוז זה מסוכן. אבל אם תלמדי היפנוזה אז.. סבבה

EvilFlame

New member
לא יודע מה להמליץ לך

אבל עדיף שתמצאי מישהו מקצועי שגר באזור שלך שיוכל לעזור לך בדברים כאלה ואני לא מתכון לשרלטן שלוקח כסף בלי לעשות כלום.. אבל בעיקרון למחוק מחשבות זה דבר מסוכן! גם למישהו מקצועי! צריך גם ללמוד להסתדר לבד בכמה דברים למשל אני לומד את הנושא הזה לא הרבה הרבה מאד זמן אבל אני לא פונה למאגיה כדי שתעזור לי בדברים שאני צריך. את צריכה להבין מאגיה זה לא צעצוע ובעיקר אם לא מנוסים בזה,לא רוצה להפחיד אותך אבל את צריך להבין שזה לא הדבר הכי בטוח להשתמש בכזה דבר. אולי בעתיד אני אכתוב טקסים שלא דורשים הרבה ניסיון או ניסיון בכלל אבל זה בעתיד אני עדין לומד.. ותזכרי תמיד עלולים להיות טעויות בדברים כאלה מאגיה לא תמיד מדויקת ואפילו המאגים המתקדמים פה יכולים לעשות טעות (אל תגידו לי שאתם מאה אחוז כי אף אחד לא מאה אחוז בעסק הזה )

ממ באמת חשבתי על הקטע של היפנוט

חח אבל היא לא מנוסה ולכן אם כבר היא תהפנט מישהו זה רק אםםםם הוא ירצה בכך..אחיה ירצה? חח לא נראה לי

EvilFlame

New member
לפי הבנתי

לא כל סוגי ההיפנוט דורשים ידע מאגי אבל היי אני לא לומד היפנוט וזה גם לא משנה לי. גם היפנוט זה מסוכן אבל היי וואט דה הק?(?)

ForbiddenSoul

New member
יש לי את הכישוף המושלם!

זה נקרא "לשבת איתו ולדבר", הרכיבים מאוד קלים להשגה, יש אותם בכל בית שולחן, שתי כיסאות, משהו מתוק לאכול, ומשהו טעים לשתות, להסביר לו בדיוק מה קרה, להסביר לו מה את מרגישה לגבי זה, ולבקש ממנו שלא יספר להורים (או מה שלא יהיה), להקשיב למה שהוא אומר, ולהגיב לזה גם. עכשיו, קחי את הכל, תערבבי אותם בסדר הנכון, בזמן הנכון, וזהו הכישוף מוכן ומקווה שיצא לך טוב!
מתן.

ForbiddenSoul

New member
אני סתם תוהה

מה היה יכול להיות כבר כל-כך איום ונורא שזה לטובת שניכם... והאמת זה נשמע שזה יותר לטובתך כי את לא רוצה שהוא ידע, לא בשבילו, אלה בשבילך...

זה הכישוף הכי טוב!

אבל בכל מקרה מה אני אגיד לך CTRL+Z ?... כבל מקרה.. תחשבי על זה כ "אח שלי יודע מה לעשות עם המידע הזה.. ואין לי דרך לשנות את זה.. זהו"

RainBird

New member
צריך רשיון כדי לעסוק בזה למשל. ותואר שני בפסיכולוגיה כדי לא לגרום נזק.

ebony

New member
זהו שלא בדיוק

לפי החוקים בארץ אתה צריך להיות דוקטור..... זהו

למעלה