אני חייבת כישוף

ebony

New member
זה החוק לא תמיד יש משהו חכם מאחוריו

זה אומר שאתה צריך לתמחות מספיק שנים בנושא הגוף והנפש ולהיות מספיק אחראי כדי להשתמש בכלי הזה כי הוא מאוד עוצמתי

EvilFlame

New member
נכון אבל

יש גם כאלה שלומדים היפנוזה בלי פסיכולוגיה וזה עדין מסוכן.. גם עם אתה פסיכיאטר מומחה זה עדין מסוכן (אבל אולי פחות ממה כשאתה לא)

ForbiddenSoul

New member
אני לא אוהב את הרעיון של פסיכאטרים

אני מכיר שלושה אנשים (לפחות) שלקחו אותם לפסיכאטרים... זה ממש מטומטם! הם חושבים שהם יודעים את הכל, ושיש להם פיתרון לכל דבר... הם לא מבין חצי מן האמת... ולא רואים באמת לתוך האדם כמו שהם חושבים שהם... כי אם כן, מישהי ספציפית שאני מכיר הייתה בין החיים היום... מתן.

ebony

New member
אני מכירה את האנשים האלה

הם צריכים פסיכיאטר...

RainBird

New member
האישור החוקי לעיסוק בהיפנוזה ניתן אך ורק לדוקטורים או עוסקים ברפואת הנפש כגון פסיכולוגים ופסיכיאטרים, כי שימוש לא נכון בהיפנוזה יכול להביא למצבים של פסיכוזה- למשל.

neophile

New member
כל עוד זה מועיל לי

ותואר שני בפסיכולוגיה כדי לא לגרום נזק. אחרי הכל במידה וזה יתפקשש מהפנט אמיתי יוכל לגלות את האמת על מה שהיא עשתה לו למי איכפת מהנזק שנעשה לאחרים אם זה מביא לנו תועלת? (ציניות) אחרי הכל מספיק שאני לא יאמין בחוק ההחזרה כדי שהוא לא ישפיע עלי לא?

יואו את לא יכולה

להפנט מישהו בלי שהוא ירצה ! מה את לא מבינה?? אוף- מסבירים לך ואת עדיין מתעקשת ואומרים לך שזה מ-ס-ו-כ-ן!!!!! מה לא ברור??

רק תסבירו

שמעי הוא ירצה הוא אחד מאלה שמתפטים מהר אז זה לא צריך להיות בשבילי בעיה

ebony

New member
בואי נתחיל עם התבגרות נפשית ואז

נמשיך לדוקטורט... אני פשוט יושבת כאן ולא מבינה את איזה חלק של הלא את לא מבינה... היפנוזה את לא יכולה ללמוד על רגל אחת אנשים לומדים את זה במשך שנים וכפי שכבר הזכירו כאן הלוך ושוב לפי החוק בארץ זה לא יהיה חוקי בכלל ללמד אותך היות ואת לא מחזיקה בתואר דוקטור או תואר שני בפסיכולוגיה או רופאה. ואם את כן ואת מתעסקת בכאלה שטויות של מחיקת המוח של אח שלך מצבך קשה ( מצטערת טורי אבל פשוט נמאס לי מהשירשור הזה) . מבחינת מאגיה אם את לא למדת מאגיה בעברך ואת לא מתעסקת בזה ביום יום אין אפשרות גם כן לעזור לך כי מאגיה היא לימוד של שנים וכדי להגיע לרמה שתוכלי לשלוט במיינד של אדם אחר דרושה הרבה מאוד פרקטיקה שלא נדבר על ההשלכות לטווח ארוך ועל כישופים שמתפוצצים ולא מצליחים. וכפי שכבר אמרתי בהודעה קודמת שלי עשית משהו ידעת שיש לזה השלכות אין מה לעשות צריך להתמודד עם כישופים, בלי כישופים לכל דבר שעושים יש תוצאה שצריך להתמודד איתה אלה הם החיים מה המקסימום שיקרה? ההורים יצעקו עלייך
לא יהיה לך זמן מחשב
ממה את כל כך פוחדת
ואם הם ינהגו באלימות יש מקומות שאת יכולה לפנות אליהם ופורום מאגיה וכישוף הוא לא המקום הכי מתאים. אני הייתי מנסה האגודה לשלום הילד וכאלה. אבוני

ForbiddenSoul

New member
זה לא עובד ככה

ילדונת, זה כמו לבקש משף ללמד אותך בחמש דקות להכין ארוחות גורמה... זה דורש המון ניסיון, ידע, וכישרון... למרות אמונה של הרבה אנשים פה, אני עדיין איפה שהוא מאמין שאפילו כישרון אפשר להרווח, אבל כל זה לוקח זמן... כישוף, היפנוזה, וכדומה זה לא הוקוס-פוקוס, ומייד את מקבלת... אני מבין שאת רוצה או אפילו צריכה עזרה עכשיו... אבל... מגיה זה אף פעם לא הפיתרון, זה אולי רק הגשר לשם, אבל את העבודה האמיתית את צריכה לעבור... הכישוף לא יעשה את זה בשבילך

EvilFlame

New member
הוצאת לי חלק מהמילים מהפה

וגם כמה אחרות אבל לא משנה הרעיון הכללי נכון.

EvilFlame

New member
הינה המתקון

שלושה חודשים של קריאת מאמרים ומדריכים. עוד חודש של קריאת ספרי לימוד. שבוע של שאלת שאלות חודש שלם ליצירת הטקס או הכישוף הראשון. ואז ממשיכים ללמוד עוד ומתקדמים הלאה. מערבבים על אש בינונית ושוטים בליל ירח מלא. :) אגב אין כזה דבר ללמוד הכל אף אחד לא לומד את הכל אי אפשר להגיד הכל זה מושג בלתי אפשרי בעבור בנאדם,והמאגיה כל הזמן משתכללת ומשתפרת ומתווספות עוד שיטות צורות ורעיונות וכלים וכו'.. כך אף פעם לא לומדים את הכל וגם שלא נדבר של לקרוא את כל החומר של הנושא וכל דבר חדש ואישי של מאגיסטים אחרים שהם גילו או המציאו או שידרגו שזה דבר נדיר שהם יחלקו את זה עם אחרים... אבל המתכון הזה יעזור לך לפחות להבין שזה עניין רציני ולא סתם משחק,לא מתאים לך שלום כמו שאמרו לא הכל נפתר במאגיה ולא על כל שטות קטנה משתמשים בה!

RainBird

New member
נהדר! זה לא פורום "היפונוזה" אם את רוצה מקורות על היפנוזה אני ממליץ לך ללכת לפורום "יעוץ פסיכולוגי" אולי גרא יפנה אותך למידע נוסף. ארדן.

למעלה