אני חייבת כישוף

אני חייבת כישוף

אח שלי יודע עלי דברים שאסור שאפחד ידע ואני חייבת איזה משו שיגרום לו לשכוח אותם לטובתו אני רק רוצה למחוק כמה קבצים מהראש שלו בקשה מישו? ואין לי ניסיון

RainBird

New member
כישוף זה אמנות שלוקח זמן ללמוד. ועבור לחש אחד לא שווה. אני ממליץ למצוא שיטות אחרות. ארדן.

DaviX

New member
נו מה?

הוא תפס אותך מעשנת? תתמודדי עם התוצאת של המעשים שלך.

אני לא מתעלמת ממך

לא זה שהוא תפס אותי מעשנת זה משהו ממש שאסור שאפחד ידע כי אסור אני לא יכולה להגיד פשוט ככה וזה מאוד חשוב לי

DaviX

New member
את חייבת להתמודד עם המציאות

לפני שאת מנסה לשנות אותה

המציאות הזו עלולהלהרוס אותי

וזה כבר לא טוב אם יש היזדמנות אז למה לא? ואם הייתה דרכ אחרת בכיף ההיתי עושה את זה ואם אני פונה לפה סימן שבדקתי את כל הדרכים ולא מצאתי

neophile

New member
אי ידיעת החוק לא פותרת מעונש

ואם הייתה דרכ אחרת בכיף ההיתי עושה את זה ואם אני פונה לפה סימן שבדקתי את כל הדרכים ולא מצאתי ילדה רעה זה נראה לך הגיוני המשפט הזה? "אם אני פונה לפה סימן שבדקתי את כל הדרכים ולא מצאתי" בטח כישוף זה last result מייד לפני השכרת רוצח שכיר הגישה הזאת ממש עצובה , בואו נתייחס לנשמה שלנו כמו זבל הרי אם אני לא מאמין בקיומה היא לא באמת קיימת!

neophile

New member
אני מדבר עם אותה אחת?

אבל זה בדיוק מה שאמרת , שזה הlast result שלך

ebony

New member
אבל היא צודקת

אני מסתכלת על עולם הכישוף ככה נכון זה עולם מדהים והכוחות שיש לנו הם מעבר לכל דימיון. יש המון אפשרויות של פעולה והמון אופציות, אך למרות שיכרון החושים שהמון אנשים מקבלים כשהם קולטים שהם מסוגלים לפעול מאגית יש גם צד שני לדברים.. נכון שזה נפלא שאפשר לפתור כל דבר בלחש וכמה צמחים אבל אסור לנו לשכוח שזאת לא המטרה של המאגיה ושיש להשתמש בה למיקרי חירום. אסור לנו להסתמך על המאגיה בתור פיתרון לכל בעיותינו כי אחרת נאבד את הרצון החופשי שלנו והכישוף ישלוט עלינו, במקום שאנחנו נשלוט עליו. המאגיה לא ניתנה לנו כדי לפתור בעיות שאנחנו יכולים לפתור לבד לא בעיות פשוטות לפעמים אנחנו צריכים את האתגר כדי לדעת איך להתמודד עם דברים וכישוף לרוב יכול להרוס אותנו כשזה מגיע לדברים הקטנים. וחוץ מזה לכל דבר שאנחנו עושים ישנה תוצאה והזאת הדרך שלנו ללמוד. בנוסף מה זאת אומרת למחוק לו כמה קבצים מהראש
אני חושבת שיש סיבה שהאלים נתנו לו את הקבצים האלה ובפעם הבאה פשוט אל תעשי דברים שאת יודעת שמראש יסבכו אותך גם אם זה ממש כייף. אבוני

imdark

New member
חכי שניה המתתא שלי בשירותים

נו באמת את חושבת שכישוף זה כל כך קל? כל כך פשוט? שאת יכולה ביום אחד לקחת ספר כישוף לקחת כל קסם ולאשות אותו? אז נחשי מה קישוף זה נושא עצום מימדים ואפילו מכשפים ברמה גבוהה לא משתמשים בו כל הזמן ובטח שלא כדי "למחוק לו כמה קבצים מהראש" ומה יקרה עם תמחקי "קובץ" לא נכון? את יכולה לגרום לבן אדם אמניזיה או אפילו שיתוק מוחי ויותר מזה תתארי לאצמך שאת אכשיו לוקחת ספר חשבון ומסה לפתור תרגיל שאין לך מושג עם את יודעת לפתור אז יש סיכוי שייצה בדיוק התוצאה הנכונה ויש סיכוי גדול יותר שייצה לך בלבול מוח אחד גדול בחשבון אפשר לנסות עוד פעם בכישוף תוצאה לא נכונה יכולה לפגוע בחיים שלך ישירות

EvilFlame

New member
תגובה לנושא וגם לך

נו באמת את חושבת שכישוף זה כל כך קל? כל כך פשוט? שאת יכולה ביום אחד לקחת ספר כישוף לקחת כל קסם ולאשות אותו? אז נחשי מה קישוף זה נושא עצום מימדים ואפילו מכשפים ברמה גבוהה לא משתמשים בו כל הזמן ובטח שלא כדי "למחוק לו כמה קבצים מהראש" ומה יקרה עם תמחקי "קובץ" לא נכון? יש כמה כישופים שלא דורשים ממש הרבה ידע קודם אבל הם לא רלוונטים למיקרה שלה אלא אם כן היא רוצה לחסל את אח שלה.. מכשפים ברמה גבוהה באמת לא משתמשים בכישוף כל הזמן אגב מכשף רציני יודע שלא כל דבר פותרים בכישוף ואני בטוח שרוב חברי הפורום מסכימים איתי בנושא הזה.. אם היא תמחק קובץ לא נכון מה יקרה? שום דבר מה המוח הוא לא מחשב מלא בקבצים הוא מלא במחשבות ו"פקודות" וצודק אתה מה יקרה אם תמחקי את המוח של אח שלך או כמה דברים עיקריים בו,עדיף כבר לחסל אותו וזהו לא? לא,ברור שלא עדיף להתמודד אם המעשים עדיף לקחת השפלה מאשר לדפוק את החיים שלך או של מישהו אחר או של שניכם..

זה זיכרון ממש קטן בראשו

שצריך להיעלם פשוט זה לא יהיה טוב לו ולא לי בסופו של דבר אני עדיין רוצה שישאר לי אח זה לא שאני רוצה לפגוע בו אז.............בקשה תעזרו לי תגידו מה לעשות איך פליזזזזז

RainBird

New member
תראי גם אם רצינו לעזור לך הידע שלך במאגיה הוא אפסי ומאגיה ששולטת בזיכרון זה משהו ברמה מאוד גבוהה ולצערי מעבר ליכולות שלך כרגע.

למעלה