פאקצות וכו' אולי... זה לא משנה...אני לא מסתובבת ולא מכירה אישית אף אחת שאוהבת ערסים. אנחנו מעדיפות אנשים עם לב, רגש ונשמה...וגם מטאליסטים עם שיער ארוך חחח ערסים לא ניתן לעצור אלא אם כן...תדפוק להם מראה בדרך ואז הם יבהלו ויברחו.........מעצמם!!!!! חחחחחח ))) לא כולם נהיים ערסים...רק ערסים בפוטנציה .... אני לא מכירה ערסים אישית.....למזלי...ואפילו אין לי מכיתה. יש לי מזל!!
לא כולם נהים ערסים. זה רק חלק מסויים באוכלוסיה שנכנע ללחצי תהליך הערסיזציה [מנסה להשמע כמו המורה שלי להיסטוריה
]. הבנות אוהבות ערסים
אני לא אוהבת ערסים. אני סולדת מערסים. ערסים=איכסה. וכך גם המון בנות שאני מכירה. פקאצות אולי אוהבות ערסים כי ערסים הם היחידים שאוהבים את הפקאצות. זה כמו תהליך שיווי משקל בכימיה. יש שני חיצים לכיוון ישיר והפוך. הם תלויים אחד בשני. בן אדם נורמלי לא ישים ז*ן על פקאצה בעוד שערס בינוני ישמח לשים אפילו שניים. מכך נובעת אהבה חסרת הרסן שרוכשות הפקאצות לערסים ).
ופריקים? אה, להיות פריק זה בסדר, וערס לא? שטויות, כל קיצוניות מגעילה מצד אחר, יש מטאליסטים שמצחיקים אותי, למשל הרוסים הכבדים שכל הפסקה שתו וודקה והתלבשו כל הזמן בשחור כמו גדוד חללי השטן בלוויה רשמית בתיכון שלי... אז חלאס לרדת. תנו לחיות לחיות.
אחד שהיה בכיתה שלי ספר לי שהוא נפגש פעם עם מטאליסט,שגידל ציפורניים ארוכות עשה בהן חורים והעביר חוטים... על החוטים הוא תלה ראשים של בובות צבועות בצבע דם.
סתכל,פריקים לפחות לרוב לא מגעילים ואלימים כמו ערסים. חלק מחרי הפורום הם הוחכה לכך