אלימות נוער(ערסים)

Mrs James

New member
תעשה לי טובה!!!

כל מוזיקה בימינו מיוצרת דרך תוכנות במחשב... אז זה שאתה לא אוהבת את זה זה לא אומר שזה לא איכותי

beatman

Member
מה את אומרת

יש לך הרבה מה ללמוד לגבי ז'אנרים ואיך מייצרים מוזיקה. אחרי שתצברי ידע,תביני מה איכותי ומה לא.

Mrs James

New member
חחחחחחחחח

אני ללמוד על מוזיקה?!?!? מה זה לא!! אני יודעת מספיק... בקיצור הדעה שלך לא מעניינת אותי...זה דבר ראשון ודבר שני..תחשוב על ההכללות שאתה עושה...עלק לפי המוזיקה אתה תדע מי אני? ממש לא!!

beatman

Member
אני סטריאוטיפר ../images/Emo8.gif

סתם,לא אמרתי שאני אקבע מה כל בנאדם לפי סוג המוזיקה. פשוט סוניה שאלה איזה סוגי דאנס ערסים שומעים ועניתי לה...

eMiFrEaK

New member
אני אסביר לך משהו...

אישית... אני מתה על אלקטרונית, אני נמשכת לזה ורוצה ללמוד על זה כמה שיותר... אני נהנית מתהליך הלמידה ואני מבטיחה לך שאני יכולה להבדיל בין איכות למיסחור..(במידה ויש דבר כזה...)... אבל מה? הרבה אנשים לא נוטים להתמקד במשהו ספסיצפי.. הם אוהבים לשמוע את הסגנון ולא אכפת להם איך יצרו אותו , מי , מה ולמה... ככה זה.. מה שבשבילך איכותי יכול להשמע לאסיה או סוניה כמשהו נורא לא יפה.. ובדיוק ההפך...

beatman

Member
נכון

ולצערי הרבה שומעים כל מה ש-MTV טוחנים גם בלי שהם בעצם אוהבים את זה.

אני שומעת מוזיקה בגלל שאני אוהבת

אותה ולא בגלל שטוחנים אותה באם טי וי בבערוצים רוסיים וושאוהבים אותם מליונים... אם לא הייתי אוהבת את המוזיקה לא הייתי שומעת זה הכל!!!

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אני חולה על מוזיקה שחורה אז מה גם אני ערסית??? מה פיתאום!!!

Mrs James

New member
לא קשור לבגדים!

הבגדים של הערסים אני דווקא אוהבת...זה לבוש אופנתי וזה יפה וגם חבר שלי מתלבש ככה לפעמים והוא לא הומו...חחח תהיו בטוחים בזה

Mrs James

New member
כל אחד והטעם שלו

יש ויש... לא אמרתי שהכל יפה אבל החולצות הצמודות זה יפה...אני אוהבת

eMiFrEaK

New member
תראי.... כל אחד וטעמו...

אבל אני לא ממש אוהבת את זה שגבר מתאמץ הרבה יותר מהאישה במראה החיצוני... כמובן שזה חשוב... אבל לכל דבר יש גבול..רק להכנס למועדון כמו טי אל וי... ותבינו על מה אני מדברת ומה כל כך מפריע לי חח

beatman

Member
יש מוזיקה שפשוט לא ברמה

אם זה הנגינה,השירה,הטאקט וכו' ויש מוזיקה שמשקיעים בה הרבה ומתקבל דבר נפלא.

למעלה