אלימות נוער(ערסים)

M a r U s k A

New member
../images/Emo4.gif

הדוגמא ניתנה לצורך המחשה לא לצורך השוואה והאמת... התוקפנות של בן אדם תלויה באופי שלו ולא בסטיגמה שהלבישו עליו. ופעם אני הייתי פריקית... עכשיו כשסטיגמת הפריקים כל כך נפוצה פקיר = מטאליסט אני סתם מוזרה

beatman

Member
מה ההבדל בין פריק,פאנקיסט,מטאליסט ?

אני לא מבין ממש

Janem

New member
הסבר.

פריק-מוזר באופן כללי. מטאליסט-תראו אותי איזה מגניב עם שיער עד התחת, כולי בשחור עם מגפיים קרביות. שומע מטאל, לוו דווקא בלהקה. פאנקיסט-כאלה ששומעים פאנק. אנרכיסטים. יותר פרועים ממוזרים.

Tottanka

New member
פריק

זה מישהוא שהולך כולו שחור, אם ראש של עטלף בפה וכ"ו... מטאליסט זה מי שממש אוהב...מטאל...ורואים את זה לפי הלבוש וההתנהגות שלו... פאנקיסט זה ערסים אירופאיים עם טריליון פירסינגים ושיער לגובה...

M a r U s k A

New member
החבר שלי מטאליסט..

ולא רואים את זה בלבוש או בהתנהגות שלו
זה רק מוכיח עד כמה סטיגמטי העניין !

beatman

Member
ראיתי אנשים עם תספורת תוכי

עם פירסינגים,לבושים בשחור ושותים הרבה בירה. נראה לי הם שומעים רוק\מטאל... אז מה הם לעזעזל ??

רניש

New member
הערסים אצלנו בירושלים

ממש מסוכנים הם תוקפים בלי סיבה וזה ממש מפחיד ממש ישראל הפכה להרלאם והמשטרה נותנת עונשים מגוחכים אז מה אפשר לעשות?

Janem

New member
כן!

צריך לכסח אותם כמו ואן דם ב"ספורט הדמים 2"...חחחח

M a r U s k A

New member
אפשר

לשרשר במקום המתאים =/ חות מזה.. אפשר לא להסתובב בלילות בסמטאות חשוכות.. אני לא מאמינה שבאור היום מישהו יתקוף אותך אפשר גם לפנות למשטרה ואפשר פשוט לתפוס מרחק.. ולהתעלם מהשטויות שלהם וההערות..

S v e t k A

New member
אני שנאת ת'ערסים של ירושלים

הם ממש מגעילים
... וכמו שאשתי אמרה...פשוט להתעלם מהם...

S v e t k A

New member
כן...אבל...

של ירושלים זו ממש תופעה... למרות שהערסים זו תופעה בפני עצמה, אבל ירושלים זה באמת משו מיוחד...

Janem

New member
איך אומרים סוכרייה על מקל בירושלמית

? מ צ י צ ה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה