אלימות נוער(ערסים)

eMiFrEaK

New member
נכון... לא רק בירושליים..

ואין הרבה מה לעשות עם זה.. פשוט להתמודד... לחיות את החיים בלי לשים לב אליהם יותר מדי...שיעשו מה שבא להם.. אישית... אם אתה לא מתחיל שום דבר איתם הם לא יתחילו איתך... וגם אם כן.. תתעלמו.. זה הרבה יותר מעצבן.

רניש

New member
אז זהו

שהם מתחילים בלי סיבה ואי אפשר להחזיר כי כל הערסים יזיינו אותי

S v e t k A

New member
חופשי...

ידיד שלי כל הזמן הולך מכות בגלל השטויות האלה שלהם...בעעעע

רניש

New member
אז זהו

שהם מתחילים בלי סיבה ואי אפשר להחזיר כי כל הערסים יזיינו אותי

eMiFrEaK

New member
אני לא יודעת מה להגיד לך...

תנסה להתרחק מהם עד כמה שאתה יכול.. לא ליצור קשר עין...

eMiFrEaK

New member
תראו...

אני ממש לא אהבתי את התגובות של האנשים פה.. אני לא הולכת לצטט... אבל זה לא נעים... הם אנשים בדיוק כמו כל אחד פה.. רק מה?? הם העדיפו להתמקד במשהו מסויים שמושך את תשומת הלב של האנשים.. זה שאתם לא מתחברים לזה- בעיה שלכם... פריקים, מטאליסטים, פאנקיסטים, ערסים, פרחות וכו'.... כולם אותו הדב רק מה?? הם מתחברים ואוהבים דברים שונים... מה זה השאלות האלה בכלל???????? לעצור את הערסים??? מי נתן לך את הזכות להחליט על זה בכלל!! למה כולם נהיים ערסיים????? כי בא להם! מי זה כולם?? שונאת הכללות... ולהמ הבנות אוהבות אותם? ככה... תשובה מספקת???

E K O

New member
חייה ותן לחיות!

אני מסכים 100% עם זאת מעליי ששכחתי את השם שלה ^.^ בכל מקרה, אסור ישר לשפוט ככה אנשים, אני מדבר עם מישהו שנחשב "ערס" באייסיקיו למעלה משנתיים, הוא יודע שאני "מטאליסט".... אסור סתם לשפוט ככה אנשים, אני יודע שבאזורים מסויימים של הארץ [ראשל"צ לדוגמא] יש מלא סיכסוכים בין הקבוצות, אני מכיר מטאליסט משם שמתפאר לי כל הזמן בכמה ערסים הוא בעט.... מה שצריך להיעצר זה המחסום התרבותי הזה בין הקבוצות הכביכול שונות, ועל מה אנחנו שמים דגש? על דרך חיים, זה כמו שתהיה קבוצה של הומואים מול סטרייטים וביסקסואלים או רוסים/תימניים/עיראקיים/ליטאים.... זה לא הוגן לעשות את ההבדלות האלו, אבל לצערי ככה אנחנו מתקיימים, בקומונות.... בערך....

eMiFrEaK

New member
אנה, נעים מאוד...

וכן.. אתה צודק... ככה אנחנו מתקיימים.. כי מה לעשות, להשתייך לקבוצה הרבה יותר קל ומספק... כי אתה יודע שאתה שייך למשהו... וכל אחד מנסה למצוא את מקומו...

Vrock

New member
הבעייה עם הערסים היא

לא שהם מתחברים למוזיקה שונה או לבגדים שונים, אלא שהם מתחברים לגוף שלך עם הרגל.

Dynamo1929

New member
חחחחחחחחחח

זאת בדיוק הנקודה. הבעיה עם הערסים היא שהם פוגעים בסביבה ובאנשים אחרים (לא כולם כמובן, אבל חלק ניכר מהם), אין לי בעיה עם צורת הלבוש שלהם, חתך הדיבור או כל דבר אחד שכביכול מיחד אותם, אבל יש לי בעיה עם הפגנת האלימות המופרזת שלהם, עם התפיסה של "אני כאן המלך וכולם יכולים לנשק לי בתחת" וכו'..

למעלה