אלימות נוער(ערסים)

beatman

Member
כל הבני בנסי,נרקוטיק טרסט וכו'

כל ה"פצצות לגבות" מהרדיו,מוזיקה ב-10 ש"ח.

Mrs James

New member
טוב שלא הגזמת!!!

זה בידיוק מה שאני שומעת!!! וזה יפה...אז תעשה טובה ואל תדביק פה סטיגמות...עלק לפי המוזיקה אתה יודע מה אני?! מה זה לא!!! אני רחוקה מלהיות ערסית ואני חולה על המוזיקה הזאת! אפשר לדעת מה אתה שומע?

beatman

Member
המוזיקה הזאת לא מיוצרת בכשרון רב

וברצון אמיתי לשמח או להשפיע על השומעים,אלא בעיקר בשביל כסף. אני שומע לרוב קלאב טראנס,דאנס איכותי,לפעמים פול און ולאחרונה מתעניין בהארד סטייל.

תגיד לי ..מי אתה שתקבע מה איכותי

ומה לא???=\ אתה לא אוהבת סוג מסוים של מוזיקה אז סבבה אבל זה לא אומר שזה לא אכותי.... חוץ מזה לפי מוזיקה איאפשר לדעת מי זה הבן אדם.. אז תפסיק עם השטויות!

beatman

Member
כי שומעים ומרגישים מה נעשה

מהלב ומה בשביל להתמסחר...

beatman

Member
אם אני אנגן ב-EJ פצצה לגבה

ואבקש מאיזו פאקצה לצרוח ולהתנשף למיקרופון זה זבל ! ואם אני אייצר טראק עם ציוד איכותי במשך זמן רב,עם תכנון ועמל רב אז התוצאה תהיה טראק איכותי.

eMiFrEaK

New member
אלכס...

לא כל דבר ממוסחר הוא זבל....תבין את זה טוב טוב..!! גם לאסגו, סילבר, מילק אינק, אמבר.. ושאר חבריהם ממוסחרים בטירוף.. ועדיין הם עושים מוזיקה טובה...! תן כמה חודשים ופתאום תבין שאומנים כמו אינפאקטאד וסקאזי הולכים בדרך של עופר וטיאסטו.. ולאט לאט מתמסחרים .. אין מה לעשות עם זה.. כי חוץ מלעשות טוב לאנשים הם גם צריכים לשלם שכר דירה..

eMiFrEaK

New member
בשביל זה אני כאן...

למטרות מוזיקה את תמיד יכולה לנצל אותי חחח

beatman

Member
יש תופעה קשה של הדרדרות

בהרבה תחומי מוזיקה ובשנים האחרונות לצערי בדאנס.

eMiFrEaK

New member
=(

אני לא חושבת שזאת הדרדרות....זה שוני... שלפי דעתך הדרדרות...

זה לדעתך....אבל אחרים אוהבים את זה

אם אף אחד לא היה אוהבת את זה זה לא היה מצליח..זה הכל..

beatman

Member
זה מצליח כי מסובבים את זה 24 שעות

ביממה ב-MTV,רדיו,חנויות. הציבור מושפע... אפילו אני לפעמים מדליק רדיו או ערוץ מוזיקה ושומע דברים שאני לא ממש אוהב,כי אין שום דבר אחר לשמוע...

למעלה