אלבום הבכורה של DAM

Silly A

New member
טיול עם פלג במושב של ההורים ../images/Emo99.gif

היתרונות בלא להיות קטין
... הוגי דעות כשמם כן הם, בלי לזלז בתפקידם בכוח. עזוב לרגע מלחמה, שהיא אחת הדרכים לפתרון מחלוקות בין מדינות ולאומים, גם אם מדובר בקשה ביניהן. מישהו רשם שהוא מאמין ב-"מלחמות ומוות"? WTF? ימין-מלחמה-מוות VS שמאל-שלום-חיים?
. אתה רואה אומה בתור אוסף של אנשים-בודדים שכאלה, ובגלל זה נראה לך שהביטוי "סבל של אומה שלמה" הוא מכפלה. "אומה שלמה" זה גוף בעל מטרות, שאיפות ואינטרסים לאומיים, והטענה המתלהמת-לאומנית-ימנית-פשיסטית שהקפיצה אותך כל כך גבוה מהמקום היא הצבת הסבל של ה-"אומה שלמה" שלך, לפני סבלה של ה-"אומה שלמה" שלא שלך, במצב של התנגשות.

volatile

New member
ערבי ישראל

תרצה או לא תרצה הם חלק מהמדינה שלך. זו עובדה שחקוקה בחוק. אני לא נוקט עמדה ימנית/שמאלנית, אני לא זה ולא זה ועם אלה יש דברים שאני לא אסכים וגם עם אלה יש דברים שאני לא אסכים. אני גם שונא את המילה "מרכז" כי זה בולשיט מרכז זה לא מושך לא לפה ולא לפה. במקום לנסות לעשות לי עוול ולהכניס את הדיעות שלי לתפיסת עולם כוללנית מסוג מסויים ובכך לפטור את הטענות שלי כפרופוגנדה אולי תקרא ותנסה לראות מעבר למה שחונכת ואתה מקבל מהסביבה. לא כל בן אדם הוא הומוגני. אני לא רואה פרט כמו שאתה ממשיך וטוען אני רואה את התמונה הכללית. אתה לא מכיר את התמונה הכללית. ההיכרות היחידה שיש לך איתה נובעת בעיקר מהתקשורת (הצהובה והסנסציונלית) שזה מקור מפוקפק למידע במיוחד בארץ שבה בעמוד הראשון של העיתון יש הצהרות פומפוזיות מגובות בפונטים ענקיים ולבנים ומסגרות בצבע אדום. אין פה שום מצב של התנגשות. תרצה או לא תרצה גורל אותו "עם" של ערבים ישראלים הוא חלק מהמדינה ועל המדינה לא להתייחס אליו כאל בן חורג במשפחה אומנת, שברגע שהוא מתחיל לעשות בעיות מחזירים אותו לחיקה של מערכת הרווחה ואם נוותר על הדימויים והמטאפורות, לבצע בהם "טרנספר".

hermoni

New member
NEWSFLASH

אתה לא היחידי שמכיר ערבים ישראלים , לכולם זכות לדעה בנושא ולא צריך לקפוץ ולהתלהב שאתה מכיר אותם יותר טוב כי אתה גר לידם אז יש גם כמה טובים מספיק לראות את נבחרי הציבור שהם כל פעם מחדש בוחרים שייצגו אותם כדי לראות את זה וכדי להקדים תרופה למכה כן, נבחרי הציבור שלי מייצגים אותי ואת הדעה שלי (כמובן שתצטרך לנחש מה הדעה שלי :) )

Silly A

New member
יותר חורים מגבינה, ידידי.

אתה מתחיל בזוג פסקות המגוללות את סיפור העוול שנעשה לך בניסיון להכניס את דעותייך לקופסא, והופס, פיסקה לאחר מכן אתה מנסה להכניס אותי לקופסא, צפופה בהרבה. אני לא בן אדם הומוגני, אני חלק מהמדינה שלך, גורלי הוא חלק משלך, וכיו"ב. ובכן, אם לקחת את המודל הדיי חולה בבסיסו שהצגת בו המדינה היא לכאורה ההורה: הנער המתבגר הנ"ל רואה את הוריו הנוכחיים רק בתור צעד לקראת החזרה להוריו הביולוגיים, לא מכיר בערכיהם, מה שלא מפריע לו להיות בן-ביתם, ממניעים אופורטוניסטיים מפני שהאלטרנטיבה ברחוב קרה ורעבה (עד כמה היא קרה ורעבה, פירט לעומק אלקס). מעניין מאוד מאיפה צמחה תדמיתו כילד מאומץ במשפחה אומנת. גם לילד מאומץ במשפחה אומנת האופוטרופוס חייב לדאוג, ואני לא אומר שהסיטואציה לא בעייתית מכל הבחינות, ושהילד הוא השטן. אבל הוא בהחלט מאיים על התא המשפחתי הנ"ל, וצריך להיות מנותק לחלוטין מהמציאות כדיי להתעלם מההתנגשות בין השאיפות, המטרות והצרכים של ההורים (שהם גם לא דוקטור פיל או משהו, ויש להם הרבה מה ללמוד בנוגע לחינוך הילדים שלהם), של הבן הביולוגי (שמן הסתם, יש לו לא מעט בעיות משל עצמו) ושל הבן החורג המדובר.

hermoni

New member
הם לא חלק מהעם הזה

לא אותה שפה לא אותה דת או תרבות כלום רק תעודה כחולה אין לנו שום מכנה משותף איתם לא נעים להודות בזה אבל זאת האמת חברים

volatile

New member
אני יכול להגיד את זה גם על גופים

אחרים בארץ, אז מה? מה זה מוכיח? גם אם הם רק על הנייר אזרחים זה מספיק בשביל להתייחס אליהם כשווי זכויות. כמו שאמרתי הבחירה נעשתה לתת להם את התעודה הכחולה ההיא ומרגע שההחלטה הזאת בתוקף, אתה לא יכול ואין לך זכות לערער על התוקף שלה אלא דרך אינדיווידואלים בעייתים.

hermoni

New member
איו בעיה

תגיד את זה גם על בדואים ואני אסכים איתך לרוב דרוזים התחייבו 100% למדינה ומבחינתי 100% זה שירות חובה בצבא לכן הם חלק ממני עובדים זרים שמקבלים תעודות כחולות גם הם לא חלק מהעם שלי עם כל הכבוד הם אזרחים, שזאת הגרדה חוקית בלבד, לא היסטורית ולא כלום לכן על פי החוק צריך להתייחס אליהם כאל שווי זכויות אבל ההרגשה גם שלי וגם שלהם לגבי שייכות או כל דבר אחרי שנובע מהיותי חלק מהעם היהודי-ישראלי לא תשתנה

murzik3591

New member
"ישראל או פלסטין"../images/Emo35.gif

*דיין אתה וההרכב הכי טוב בפלסטין עם ההופעה הכי טובה בפלסטין לפלסטין
שם, בפלסטין כמובן... או היכן שתהיה פלסטין, תחרים את מי שבא לך כפרה.

Silly A

New member
הם עושים היפהופ פלשתיני...

לדוויקים, סייקואים ואירופאים סופר-מודעים-פוליטית-חמודים... אני מאמין שהערבי הממוצע היה מחליף את תנאי החיים שלו בלי למצמץ במה שהם מתבכיינים עליו כל היום... Anyways, הם לוקחים מבחינת סקילז כל ראפ ישראלי אחר, אז שיהיה בהצלחה... אבל לקחת אותם ברצינות זה מיותר לגמריי.

sick sick girl

New member
הפקות מצוינות, הראפ פלשטיני

ולא אתמוך בו, למרות שאם אתם כולכם הייתם נולדים יחד איתם וגודלים בישראל כערבים, הייתם מחזיקים באותה דעה כמוהם, ולהפך, מוכשרים מאוד. ואבל מאחר ואני לא גדלתי יחד איתם... להחרים! :)

ToLaOwN

New member
DAM פנו לעם הפלשתיני בלית ברירה

הם הלכו ונהיו קיצוניים בגלל שהם נקרעו בין היהודים לערבים במשך שנים, עד שזה דפק אותם כי אף צד לא תמך בהם. אם מישהו כאן חושב שהם חארות קיצוניים זה בסדר גמור וגם הגיוני רק שיחשוב איפה היה כשהם היו צריכים את התמיכה שלו כי הם רצו ליצור משהו משותף עם היהודים או איפה הוא היה כשהם הופיעו עם סאבלימינל והדג נחש וקוואמי ומוקי אז הם היו בסדר נכון? והכי חשוב זה גם להגיד שליברמן צדק יש לו הרבה סיבות קודם כל הוא בראש המפלגה הכי מאורגנת במזה"ת - יודע כל מה שקורה הוא מאמין שהערבים הם גזע מאוד מסוכן ושאנחנו מזלזלים בהם וזה יחזור אלינו - אפילו כתב איזה כמה מאמרים בנושא הוא מדבר בגלוי על התמודדות לראשות הממשלה - ויחד עם זאת פועל להקמת משטר נשיאותי בראשותו מזכיר לכם משהו? תפתחו את הפאקינ עיניים שלכם! ואם עדיין לא הבנתם אז תפתחו ספרי הסטוריה בערך: מלחמת העולם ה-2

hermoni

New member
די כבר!

נהייתם יותר גרועים מהפלסטינים שמשווים אותנו כל רגע לנאצים ליברמן חבר במפלגה דמוקרטית גם כלפי פנים וגם כלפי חוץ איו לו מילציות שעוברות בהפגנות של יריבים ו"משתיקים" אותם אין לו מערכת פרופגנדה שפועלת על הרגשות הכי דמגוגים בעולם זה שהערבים הם גזע מסוכן זה אימרה מוזרה גם הנוצרים גזע מסוכן (מסעות הצלב והאינקווזיצה) גם היהודים גזע מסוכן (עמלק וכדומה...) תפסיקו כבר כל רגע להשוות אותנו לנאצים כאילו זה הטיעון הכי מוצלח כי כולם מפחדים על זה ורק אומרים את זה ברמיזה (מלחמת העולם ה-2) חרטות

RunNGun

New member
אני מסכים באופן כללי

חוץ מהטיעון של "המפלגה של ליברמן דמוקרטית". המפלגה של ליברמן מייצגת בדיוק את הכנסת ה-17: כמות אדירה של מפלגות של "ועדה מסדרת" ולא של פריימריס - ש"ס, קדימה, הגימלאים וישראל ביתנו הן מפלגות שכולן מנוהלות ע"י רצונם של בודדים (אם לא של איש אחד, ע"ע קדימה ואולמרט) ולא ע"י רצון המתפקדים והבוחרים כמו בליכוד, בעבודה או במרצ. נכון שהיא עומדת לבחירה דמוקרטית בבחירות, אבל מבחינת ההתנהלות שלה רק ליברמן יקבע מי יהיה במקום ריאלי ומי לא.

dweck2k

New member
אפליה היא עניין יחסי

גם כל אפריקאי היה מתחלף איתך ברגע, וכל חולה איידס היה מתחלף בשנייה עם כל חולה שפעת, המחלה עדיין נשארת מחלה. לוד זו חרא עיר מכל בחינה, תסתובב בה קצת ותטייל בה - יש מקומות שלא תרצה להכנס אליהם גם עם האמר משוריין. לוד היא גטו, כמו שהשכונות בעכו העתיקה הן גטו, ואזורים מובחרים אחרים באשקלון וזה עוד קצה המזלג. הטיעון שלך לוקה, כי על פי התפיסה הזו אין שום טעם לקריאה לשיוויון ומחאה באזורים גיאוגרפיים ספיציפיים שכן תמיד יש "ילדים רעבים באפריקה". ואגב, תשמור לעצמך את הסטיגמות שלך על אירופה, הן לא עושות לך טוב. דוויק

Silly A

New member
על פי התפיסה שלי הם פלוצים...

שרוכבים על גל של גימיק שלא קרוב ללהרטיב את השלולית שלהם... הכללות וסטיגמות הם כלי שמטרתו מבחינתי היא לא להסחף לדיון רציני בנושא שאני מעדיף לא לתת לו את הכבוד הזה, אלא להקצין על קצה המזלג את הזלזול שלי בסו-קולד מחאה שלהם... כל זאת בלי להכנס אפילו לויכוח ביצה ותרנגולת מעייף על יחס המדינה אליהם VS יחסם למדינה. היפהופ ציוני שולת וכל הכבוד לצה"ל.

kapoya

New member
שכונות בלוד הן כמו גטו

וזה מסיבה אחת, בגלל שגרים שם ערבים (למשל בשכונת הרכבת, שאם זה היה תלוי בי הייתי מביא מזמן טרקטורים ומשטח אותה) שלא יודעים להתנהג ולהסתדר בחברה תרבותית, אלא מתאימים יותר לתרבות האיסלאמית הפרימיטיבית שחושבת שכולם חייבים להם משהו ואם לא יתנו להם הם יחתכו להם את הראש עם סכין מטבח תוך כדי מילמול אללה או אכבר.

למעלה