אלבום הבכורה של DAM

hermoni

New member
מה שאתה אומר בעצם

שהשיקול היחידי בדיסק הזה זה הם המוזיקה/סקילז/ביט/פלאו וכד' דומים מה שהם אומרים או הדברים שעומדים מאחורי זה לא רלוונטי? כנראה שהתבלבלתי כי חשבתי שזה הדבר הכי חשוב בהיפ הופ, נו מילא

da^Lord

New member
לא. זה רק מה שאתה הבנת

אמרתי שהמוזיקה/סקילז/ביט/פלואו וכו' הם טובים. בקשר למסרים.. זה ויכוח ארוך שלא נפתר ולא יפתר בפורום (לדעתי הוא לא יפתר לעולם), יש אנשים שמסכימים למסרים ויש כאלה שלא.. פשוט שכל אחד יעשה את השיקולים שלו אם מתאים לו לתמוך בזה או לא.. אבל בכל מקרה אני לא תומך בהחרמות קולקטיביות. והקריאה לחרם היא לא לעניין בעיניי.

hermoni

New member
ויכוח ארוך

רק אם אתה רוצה להאמין לעצמך לך אחורה בזמן בתקופת ההיפ הופ פאבליק אנמי טופאק ועוד קצת אחורה (מצטער מראש על החוסר ידע) ההיפ הופ מאז ומתמיד היה הז'אנר המוזיקלי שחרט על דגלו שהוא למטרת העברת מסרים כל מה שעשו אחרת בהיפ הופ לא היה שווה אם זה לא היה מתחיל כמוזיקת מחאה ואין לי בעיה עם מחאה גם שהיא נגדי אבל כמו שאני מחרים את נשיא איראן בגלל הדעות שלו כנגדי ככה יש גם זכות לקרוא להחרמה נגד ראפרים שיוצאים כנגדי ונגד המדינה שמקיימת אותם וזה לא שאני אישית קורא לחרם נגד תאמר, דווקא בןאדם מאוד נחמד כפי שזכור לי, כנראה שמשהו השתנה בו או שזה סתם רצון פירסומי ללכת כמה שיותר קיצוני ולקראת דעת הקהל שלך

da^Lord

New member
באיזו דרך אתה מחרים את נשיא איראן?

ואין בעיה שתחרים את דאם. כי ככה אתה מרגיש לנכון. אבל שוב זו מדינה דמוקרטית, לא שאני תומך בדיעות שלו אבל זכותו להביע אותם. זכותך לא להקשיב, אבל קריאה לחרם משמעה סתימת פיות.. שזה סותר את עקרונות הדמוקרטיה.

hermoni

New member
אני מחרים = רוב העולם המערבי

אבל זה פחות עקרוני קריאה לחרם זה אחד מיסודות הדמוקטריה עד כמה שזה נשמע אבסורד, אם הרוב בעד חרם = הרוב צודק ולדמוקרטיה יש את הזכות להגן על עצמה כמו שדמוקרטיות גדולות מאיתנו מחרימות משטרים חשוכים ודיקטטורים (שוב, אירן VS העולם) אגב, זה שהקהל הישראלי אולי יארגן חרם כנגד דאם לא אומר שזאת סתימת פיות, זאת סתימת אוזניים של הישראלים, בשאר העולם הוא מתקבל בתור דובר העם פלשתיני וימשיך להתקבל שם גם אם יוקם פה חרם כנגדו

למעלה