אלבום הבכורה של DAM

KUKA SOLDJA

New member
.....

"אנחנו מגדירים את עצמנו פלשתינים כי אנחנו חיים בלוד. בשבילנו לוד הייתה עוד לפני ישראל והייתה פלשתינית לגמרי" או "הוא הגיע לפני 50 שנה. אם תתעמק בשורשים שלנו ושל 90 אחוז מהערבים פה, תגלה שהמילה בילאדי שייכת לנו יותר". הציבור הישראלי צריך להחרים את האלבום הזה ואת ההרכב הזה. מטומטמים, הוא מדבר על המדינה שלכם ואומר שהיא לא שלכם ואתם מפרסמים את האלבום שלו פה. לפעמים צריך טיפה לפתוח את העיניים.

Dungeon

New member
אתה סתם עובד קשה

גם אם הם היו מוציאים אלבום שמכחיש את השואה היו מפרסמים את זה פה וסוגדים להם.

גם פה כמו בכלל בארץ יש מטומטמים

שיהללו ראפרים ערבים שמסתובבים בכל העולם ומפיצים את שנאת ישראל דרך המוזיקה שלהם, מוזיקה שחלק מהאנשים פה סוגדים לה משום מה. למה ? כי הם עושים היפ הופ אז צריך לאהוב אותם לא משנה מה? הם ללא ספק הרכב מחאה! והמחאה שלו לרוב היא נגד ישראל אז מבחינתי הם על הזין שלי. ותגידו מה שתרצו.

A dirr

New member
להחרים את האלבום...

אין שום סיבה לתת להם במה בארץ להכפשת המדינה שאני אישית כל כך אוהב, לנו אין ארצות אחרות שנוכל להטמע בהם. העולם כולו עיוור נוכח ההסטה, זה לא מחאה ועם בגדים כאלה לא ניראה לי כל כך שזה גם גטו. אוי ואבוי אם מישהו היה מדבר ככה על ערבים, בכל העולם מיד היו מתרגמים את כל "הראפים הטיפשים האלה" ומי היה חושב בכלל להוציא קליפ, כי כל מי שטיפה אוהב את הארץ ורק חושב ימין מוחרם. לא, אבל הם ערבים מסכנים מפלסטינה הכבושה...

kapoya

New member
מצויין! רק עוזרים לאנשים להבין ש..

כהנא צדק, וליברמן צודק.

papa g

New member
עזוב לא נהפוך את זה לויכוח פוליטי

אבל מי שעוד לא הבין שכהנא צדק וליברמן צודק כנראה לא חי פה !! תבוא אלי פעם ללוד ותראה כמה הוא צדק

hermoni

New member
וואלה

הכי קל לסגור דיון עם השוואה לנאצים כמו דמגוג מצוי ה"נקודה" שלך לא באמת מוכיחה שאתה צודק אתה יודע ושלא פתאום יחשבו שאני מזדהה לגמרי עם כהנא, או עם היטלר...

comer789

New member
וואו

אתה ממש מסתגר יופי בפינות שלך. זאת לא השוואה חסרת מושג. היא פשוט ממצה. הנקודה היא, שכל האמונה של כהנא מושתת בצורה כלשהי על גזענות ושנאה. אין חוכמות ואין דרך לייפות את זה.

hermoni

New member
לך תלמד

גזענות זה דבר נוראי אבל זה דבר שמשותת אך ורק על דעות קדומות וסטיגמות האמונה של כהנא וכל ממשיכי דרכו מושתת על נתונים היסטורים תחזור אחורה לשנות ה20 ותבין

Elparvar

New member
לפעמים גם צריך

לסתום ת'פה. ישראל או פלסטין, DAM הוא הרכב ההיפ הופ הכי טוב בארץ הזאת, עם ההופעה הכי טובה בארץ והדבר האחרון שצריך לעשות זה להחרים משהו שהם עושים. אותך לעומת זאת, הייתי מחרים בשמחה.

למעלה