אלבום הבכורה של DAM

KUKA SOLDJA

New member
לא צריך לסתום ת'פה.

צריך לדבר ולהחרים אותם. עזוב שלפי דעתי הם לא ההרכב הכי טוב בארץ ואפילו לא קרובים אבל זה לא הקטע פה. הקטע הוא שהמילים שלהם פונות נגדנו, ואני אישית לא אוהב לשמוע אנשים שחושבים שאני לא צריך להיות פה. יצאת מעפן אבל עזוב, לא לכולם ה' נתן מוח ובגלל זה אלה שקיבלו אחד צריכים לחשוב בשביל כולם :) אגב, להחרים אותי זה לא דבר מי יודע מה קשה מהסיבה הפשוטה שאנחנו אפילו לא מכירים ואני לא מנסה למכור לך כלום, אבל אתה כן מנסה למכור לי משהו, וברגע זה אני ממש שמח שלא קניתי את מתוך הזוהמה :) ערב נעים.

dweck2k

New member
ברוך הבא למדינת ישראל

אפרטהייד 2007, אפלייה מעוגנת בחוק, האוכלוסייה הערבית עם התעודה הכחולה היא הדבר הכי נחשל שיש במדינה שלנו. לא אוהב לשמוע? חבל זו האמת שלהם, ויש בה הרבה בסיס. ובלי קשר - הם באמת ראפרים בחסד עליון, פרפורמרים מעולים והלוואי על כל אחד מאיתנו להיות רבע ממה שהם מבחינת סקילז, להט למה שהם עושים או עם אמירה שהיא אמיתית. ואגב, הפסד שלך שלא קנית את מתוך הזוהמה. אחלה אלבום. שמעתי אותו השבוע שוב אחרי הפסקה, איזה כיף זה באסים. דוויק

murzik3591

New member
../images/Emo32.gifתרשה לי...

אנשים כמוך מפחידים אותי יותר מאויבי, כי אכפת לך מאוכלוסיה נכשלת שקיבלה תעודות כחולות בגלל טיפשות של גולדה מאיר יותר מאשר העם שלך והמשך קיומו(ע"י המשך קיום מדינתו - אצלי זה בא ביחד). על איזו אפליה אתה מדבר
הם משווים את עצמם למרטין לותר קינג, ההבדל הוא שאפרו-אמריקאים ע"י קבלת זכויות לא איימו בעקיפין על המשך קיומה של ארה"ב. אני מעדיף לקבל את הכדור של האויב בפנים מאשר את הסכין שלך בגב ואני מעדיף להיות חכם מצודק, אני מאחל לך להתפקח לחשוב לעומק על הסוגיה של "ישראל יהודית & דמוקרטית". כולי תקווה שגם אנשים כמוך(אתה ממש לא לבד לצערי) יפתחו ספרי היסטוריה יראו כמה אנשים נפלו למען פיסת האדמה הקטנה שלנו וקצת יותר יעריכו את מה שאחרים בידיים מגועלות בדם ונשימות אחרונות נתנו לך בעטיפה אדומה וסרט כחול שתשמור תזכור ולא תשכח.

dweck2k

New member
בו! קבל את מגילת העצמאות

לידיעתך: "אנו קוראים - גם בתוך התקפת-הדמים הנערכת עלינו זה חדשים - לבני העם הערבי תושבי מדינת ישראל לשמור על שלום וליטול חלקם בבנין המדינה על יסוד אזרחות מלאה ושווה ועל יסוד נציגות מתאימה בכל מוסדותיה, הזמניים והקבועים". אין נציגות מתאימה, אין שוויון זכויות, עשה לי טובה. תעודת הזהות הכחולה הוענקה מזמן, היא נותנת אזרחות מלאה ושווה (לכאורה) ל-20% מאוכלוסיית המדינה. אנשים שהקימו את המדינה הכירו בכך שערבים גרים בגבולות המדינה והכריזו בפירוש מה מגיע להם. אתה וכל שאר מי שקשה להם עם הנוכחות של הערבים מוזמנים להשלים עם זה; ואם הדמוגרפיה מאיימת עליך אז כדאי שתעיין קלות ברעיון מדינה דמוקרטית ועקרונות השוויון המכוננים אותה. האופציה השנייה שלך היא להפריד בינם לביננו: או בטרנספר, שזה רעיון מופרך; או מבחינה מוסדית שלשם הם חותרים. שתי אוטונומיות לשני עמים, מסגרת ניהולית משותפת לענייני מאקרו. DEAL WITH IT דוויק

murzik3591

New member
כמו שאמרתי מקודם... אתה צודק.

אתה ממשיך להיות צודק על חשבון העם שלך במקום להיות חכם למרות שזה לא פייר, במקום לשאוף להפריד(לא משנה כרגע איך) אתה מצדיק ותומך בהבעת מחאתם וע"י כך נותן להם לגיטימציה לקבל את מה שמגיע להם. אני לא רוצה לזרוק אותם לים, אני לא רוצה להשמיד אותם ולא לאכול אותם(שמעתי כבר אפשרות כזאת מקב"ניסט אחד) אני רק רוצה להפרד מהם מה שיפתור לי את הבעיה לאורך שנים ארוכות.

volatile

New member
לאומנות מהסוג שלך מפחידה אותי

תתבגר. המדינה, המדינה, המדינה. לפני המדינה רצוי שתהיה בן אדם אחרת הלאומנות שלך יכולה להביא למקומות לא נעימים. בוא נגיד... גרמניה של מלחמת העולם השנייה. כי אתה מדבר ככה. זה מאוד נחמד שאתה רוצה להיפרד מהם. אבל אתה יודע מה, הם לא רוצים כל כך להיפרד ממך... באשר לזכויותיהם של ערבי ישראל. מבחינה תקציבית הם מקבלים את מה שהם אמורים לקבל (לא שזה עוזר להם בגלל ראשי הערים המושחתים שלהם שמרבית הכסף הולך לכיס שלהם ולא לפיתוח תשתיות וחינוך כמו שהוא אמור). מבחינה מדינית, כלומר תמיכה ופיקוח שאם תרצה או לא תרצה מגיעה להם בדיוק כמו לכל עיר במדינה. הם לא מקבלים כלום. אם אלייך היו מתייחסים כמו אזרחים דרגה ז' גם לך היה מה להגיד על זה. אני לא מסכים עם החרא שהם קרובים יותר לפלסטינאים. אם זה היה נכון הם היו צריכים לקרוע את הת.ז. שלהם ולעבור לצד השני. מרבית ערבי ישראל. אלה שאתה לא שומע או רואה יותר מדי בטלוויזיה. כן רוצים להישאר באוטונומיה של ישראל. ואינם מעוניינים להצטרף לפלסטינאים בשום אופן. אז במקום להיות אידיוט מתלהם אולי כדאי שתלמד את העובדות לפני שאתה חורץ את גורלו של חלק מהעם הזה והופך אותם בעל כורחם לאוייבים חדשים שלך. קצת מחשבה. זה כל מה שדרוש כדי להגיע למסקנות. המסקנות שלך לא אנושיות בעליל. לא יודע למה זה מפתיע אותי... ככה חונכת. לא לחשוב מהשכל אלא מביצי הלאומנות שלך. חבל. בשבילך. פלג.

KUKA SOLDJA

New member
...

"מרבית ערבי ישראל. אלה שאתה לא שומע או רואה יותר מדי בטלוויזיה. כן רוצים להישאר באוטונומיה של ישראל. ואינם מעוניינים להצטרף לפלסטינאים בשום אופן." תפתח ת'עיניים, הם אמרו בעצמם שהם רואים בלוד חלק מפלסטין והמילים שלהם ברורות. הם לא מכירים בקיומה של מדינת ישראל ורואים בה דבר זמני בלבד עד ששוב לא ניהיה פה. איך שלא תסתכל על זה גם אם אתה לא רואה בהם אויבים שלך הם רואים בך כזה. בנאדם שלא מכיר בשלטון ואומר שבמקומו צריך להיות פה שלטון אחר הוא האויב של כל יהודי ויהודי במדינת ישראל, ואני חושב שזה כולל אותך, ואם אתה לא מסכים עם זה זו זכותך המלאה, אבל מבחינתי אתה לא פחות גרוע מהם, אפילו יותר.

kapoya

New member
אל תדאג, אנחנו נהיה פה הרבה אחריהם.

ואכן, יהודונים כמו יוסי שריד יש"ו ועוד כל מיני טיפוסים בארץ ובפורום הזה רק דוחים את הפעולה שבסוף תצא אל הפועל. מסקר שנעשה 83% מהיהודים לא סומכים על ערביי ישראל, וסקר שבוצע באוניברסיטת חיפה לפני שנתיים בדק ומצא שיותר מ- 63% מהסטודנטים בעד טרנספר. יותר ויותר קולות אומרים היום את המילה טרנספר בקול רם, כי אנשים מבינים שזה הפתרון היחיד.

K C

New member
מכובד ביותר, משפחה מאז 1790...

בהתחשב שהיו מעט מאוד מתיישבים בישראל באותו זמן... ודרך אגב, גם אותם גרשו לא פעם מהמדינה שלהם. אולי אתה צריך לעבוד במחלקת ההגירה. בלי לפגוע כמובן

kapoya

New member
בהחלט מכובד

מה גם שהיו לי קרובים שנרצחו בחברון בשנות ה- 20.

K C

New member
קיבלתי מחמת הספק

סטינו מהכיוון. העניין הוא שכל פעם זורקים את המשפט "תחזור למדינה שלך".. אם זה הרוסים בעשור הקודם או מרוקאים והתמנים בתחילת העליות שלהם. העובדה שהוא עלה מרוסיה לא אומרת שאבות אבותיו לא חיו כאן בישראל

volatile

New member
מי זה הם? DAM?

אני מכיר הרבה ערבים ישראלים מהאיזור שגדלתי בו (איזור עירון). לא רק שהם לא רואים אותי כאוייב הם מודאגים מאוד מזה שמשייכים אותם לפלסטינאים. ובאשר לאלה שלא מכירים בשלטון. אני לגמרי נגד חברי כנסת ערבים שמגדפים את המדינה. זה קונפליקט רציני מאוד אותו הדבר דרך אגב תקף בקשר למפלגות אנטי ציוניות סטייל יהדות התורה שמבחינתי להם מראש אין מקום בכנסת כי אם מפלגה היא נגד הקמת המדינה שהיא משרתת לפי דעתי זה פשוט קונפליקט כבד. אבל אם אתה תמתח ביקורת על המדינה זה אומר שאתה לא ראוי לאזרחות שלך בה? כמה ערבים ישראלים היו אחראים לפיגועים? סכום זניח. הבעת דיעה היא בנתיים זכות חוקית שיש לך בתור תושב. אם אני אגיד שהממשלה על הפנים. מצב החינוך בקאנטים ואם היה לי ילד עכשיו לא הייתי שולח אותו לבית ספר ממלכתי זה עושה אותי בוגד במדינה? תעשה לי טובה. לא חוכמה גדולה לבוא ולהגיד הם אומרים ככה וככה אז אין להם זכות קיום פה. החוכמה היא לבדוק למה הם מרגישים ככה. באשר לשאלה האם יש להם זכות לחיות פה. השאלה הזאת נענתה אחרי 69 כשניתנה להם האופצייה, מי שלקח אותה הוא אזרח בדיוק כמוני או כמוך. תראה לי מדינה שמבטלת אזרחות לאזרחיה על בסיס התבטאויות. מפגע ולא משנה לי הדת שלו צריך להירקב בכלא כל החיים, אבל לשפוט קולקטיבית את כל ערבי ישראל כי לחלק מהם יש התבטאויות שלו מוצאות חן בעיניך זה לא דמוקרטיה זה דיקטטורה, ואני מאחל לך שתחייה קצת תחת שלטון דיקטטורי ואז נראה מה תגיד... ניאו נאצים הם יצורים נאלחים לדעתי, אבל לגרמניה שיש לה יותר סיבות לשלול להם את האזרחות מאשר לערבים ישראלים שבאמת סובלים מתת תנאים (כמו שאמרתי לא רק באשמת המדינה אלא גם באשמת העיריות שלהם) והם לא ישללו להם את האזרחות כי זו דמוקרטיה, זה חופש הביטוי וככה פועלת מדינה מתוקנת. אני לא רואה בך מישהו יותר גרוע מאף אחד, אני רק מבקש להשתמש בשכל ולא ברגשות.

Silly A

New member
הוכחה לחוק גודווין ממך פלג?

כמו שסוליקו אמרו, אנ'לא ציפיתי. כנראה שבאמת כל דיון ממושך באינטרנט סופו בהשוואת אחת הצדדים לנאצים... רק אם אתה כבר שם, חוזר על המנטרה "מדינה, מדינה, מדינה", תיזכר שאחד הלקחים המשמעותיים של השואה הוא הצורך בהקמת מדינה, זו לא מילה גסה. ולפני שאתה רושם לבחורצ'יק שהוא חושב מביצי לאומנות ולא מהשכל, בדוק את עצמך חבר, האם השכל הוא המקום שממנו ידידי חושב, או שמא מ-"הלב", ויתר כינויים לתפיסה רגשנית וצרה שלא רואה מעבר לסבלו של האדם הבודד, ובטוח שלא מסוגלת למצוא פתרונות שיאלצו להבנות, מן הסתם, על חשבון סבלם של אנשים בודדים מכאן או מכאן.

volatile

New member
לא השוואתי לנאצים

אפילו לא לשנייה. רק נתתי דוגמא לכמה רחוק לאומניות יכולה לקחת אותך. באשר לטענה שלך בקשר ל"לב" אני חושב פחות מהלב ויותר מהראש. דווקא המתלהמים הימניים הם אלה שחושבים לגמרי עם הרגשות. נדירים הוגי הדיעות שהאמינו במלחמות ובמוות. למה כי הם חושבים עם הלב? לא כי הם חושבים עם הראש. אני לא רואה סבל של אדם בודד אני רואה סבל של אומה שלמה. אתה מוזמן לקפוץ אלי בסוף השבוע למושב של ההורים ואני אקח אותך לטיול בואד יערה, בוא תראה את התנאים הפיזיים ואז תדבר. אני מזמין אותך לקרוא את ספרו של פרנץ פנון "מקוללים עלי אדמות", פסיכואנליטיקן צרפתי שהיה מאנשי החזית לשחרור לאומי באלגי'ר כדי להבין באמת מה אי מתן זכויות בסיסיות עושה לעם.

למעלה