אישי מדי:]

Cool Simsit

New member
רגע עברנו???

עכשיו יאנה גמרה??? כככככככככןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!! עוד רגע שאלות חדשות

Cool Simsit

New member
טוב אני מנסה לשאול...

אוקיי אז בקשר למשפחה שלך.... 1. האם להורייך יש בעיות עם החוק? אם כן ספרי לנו בבקשה 2. האם איי פעם שיקרת למישהו שאת ממש ממש אוהבת? 3. האם שאלת מחברה משהו ולא החזרת? 4. האם את מוכנה לענות על אחת השאלות אישי מידי ולהעביר לי את התור? 5. האם איי פעם הייתה לך חייה שמתה? האם זה קרה באשמתך? 6. האם משעמם לך? 7. האם היה לך 0 בתעודה? באיזה מקצוע? 8. האם את פאקצה? 9. את חושבת איי פעם שאני אגמור עם השאלות האלו? 10. נראה לך שזאתי שאלה אחרונה? 11. את משחקת בסימס? 12. לדעתך מי הכי טובה בדוליז בפורום? (ולענות בכנות ולא "לא יודעת") 13. מהו סוג הפלאפון שלך? צבעוני? 14. האם הורדת משחק מחשב לא חוקי? 15. האם עברת על החוק נגיד ישבת באוטו בלי חגורה? 16. האם בא לך שאני אגמור את השאלון הזה? 17. האם יש לך שיעורים? אם כן רוצי לעשות אותם! 18. האם את מוכנה להחליף כינוי בשבילי? אם כן תחליפי ל"ילדה על ענן בפאנן" 19. נכון שאת רוצה שזאת תהיה שאלה אחרונה? 20. נראה לך שכדאי לי לעשות שאלון? 21. טוב אני משועממת אז אני גומרת אבל לפני זה... האם את מאוהבת במשהו שלא מחזיר לך אהבה? טוב אני מחכה לתשובות שלך!!

Radio Joe

New member
P:

1. האם להורייך יש בעיות עם החוק? אם כן ספרי לנו בבקשה
2. האם איי פעם שיקרת למישהו שאת ממש ממש אוהבת?
3. האם שאלת מחברה משהו ולא החזרת?
4. האם את מוכנה לענות על אחת השאלות אישי מידי ולהעביר לי את התור?
5. האם איי פעם הייתה לך חייה שמתה? האם זה קרה באשמתך?
6. האם משעמם לך?
7. האם היה לך 0 בתעודה? באיזה מקצוע?
8. האם את פאקצה?
9. את חושבת איי פעם שאני אגמור עם השאלות האלו?
10. נראה לך שזאתי שאלה אחרונה?
11. את משחקת בסימס?
12. לדעתך מי הכי טובה בדוליז בפורום? Adi 13. מהו סוג הפלאפון שלך? צבעוני?
14. האם הורדת משחק מחשב לא חוקי?
15. האם עברת על החוק נגיד ישבת באוטו בלי חגורה?
16. האם בא לך שאני אגמור את השאלון הזה?
17. האם יש לך שיעורים? אם כן רוצי לעשות אותם!
18. האם את מוכנה להחליף כינוי בשבילי? אם כן תחליפי ל"ילדה על ענן בפאנן" ? 19. נכון שאת רוצה שזאת תהיה שאלה אחרונה?
20. נראה לך שכדאי לי לעשות שאלון?
21. טוב אני משועממת אז אני גומרת אבל לפני זה... האם את מאוהבת במשהו שלא מחזיר לך אהבה?

Cool Simsit

New member
על הכינוי לא ענית!

ויש עוד שאלות!!! חהחהחה עד שתתייאשי ואם זה לא יקרה אז עד שאמא תביא לי סימס חיי לילה מהקניון (היא קונה לי לראש השנה!) 1. יש לך סימס 2? איזה אוניברסיטה או חיי לילה או שניהם או אף אחד? 2. יש לך חיה? 3. תעבירי את התור למישהי פליזזזזזזז 4. מי זאת עדי? 5. את יודעת מי אני? 6. איך נראה החדר שלך? 7. יש לך חזייה? אם כן מידה גדולה או קטנה (ניסיתי משהו אישי...)? 8. האם את אוהבת פיות? 9. האם התנשקת צרפתית? 10. האם את מחשיבה את עצמך ילדותית? 11. למה את מקשיבה לי בכלל? לכי תעשי שיעורים! תעני לי בבקשה!

Cool Simsit

New member
שאלות לחחח מצחיקהה

1. האם להורייך יש בעיות עם החוק? אם כן ספרי לנו בבקשה 2. האם איי פעם שיקרת למישהו שאת ממש ממש אוהבת? 3. האם שאלת מחברה משהו ולא החזרת? 4. האם את מוכנה לענות על אחת השאלות אישי מידי ולהעביר לי את התור? 5. האם איי פעם הייתה לך חייה שמתה? האם זה קרה באשמתך? 6. האם משעמם לך? 7. האם היה לך 0 בתעודה? באיזה מקצוע? 8. האם את פאקצה? 9. את חושבת איי פעם שאני אגמור עם השאלות האלו? 10. נראה לך שזאתי שאלה אחרונה? 11. את משחקת בסימס? 12. לדעתך מי הכי טובה בדוליז בפורום? (ולענות בכנות ולא "לא יודעת") 13. מהו סוג הפלאפון שלך? צבעוני? 14. האם הורדת משחק מחשב לא חוקי? 15. האם עברת על החוק נגיד ישבת באוטו בלי חגורה? 16. האם בא לך שאני אגמור את השאלון הזה? 17. האם יש לך שיעורים? אם כן רוצי לעשות אותם! 18. האם את מוכנה להחליף כינוי בשבילי? אם כן תחליפי ל"ילדה על ענן בפאנן" 19. נכון שאת רוצה שזאת תהיה שאלה אחרונה? 20. נראה לך שכדאי לי לעשות שאלון? 21. טוב אני משועממת אז אני גומרת אבל לפני זה... האם את מאוהבת במשהו שלא מחזיר לך אהבה? 22. איך קוראים לך? ויש עוד שאלות!!! חהחהחה עד שתתייאשי ואם זה לא יקרה אז עד שאמא תביא לי סימס חיי לילה מהקניון (היא קונה לי לראש השנה!) 1. יש לך סימס 2? איזה אוניברסיטה או חיי לילה או שניהם או אף אחד? 2. יש לך חיה? 3. את יודעת מי אני? 6. איך נראה החדר שלך? 7. יש לך חזייה? אם כן מידה גדולה או קטנה (ניסיתי משהו אישי...)? 8. האם את אוהבת פיות? 9. האם התנשקת צרפתית? 10. האם את מחשיבה את עצמך ילדותית? 11. למה את מקשיבה לי בכלל?? לכי תעשי שיעורים!! רק אם יש לך... וזהו בינתיים

עונה ../images/Emo13.gif../images/Emo6.gif

1. האם להורייך יש בעיות עם החוק? אם כן ספרי לנו בבקשה: למזלי לא
2. האם איי פעם שיקרת למישהו שאת ממש ממש אוהבת? לא 3. האם שאלת מחברה משהו ולא החזרת? לא 4. האם את מוכנה לענות על אחת השאלות אישי מידי ולהעביר לי את התור? רק התחלתי, בינתיים לא חחח
5. האם איי פעם הייתה לך חייה שמתה? האם זה קרה באשמתך? כן, האוגר שלי מת... הוא היה זקן
6. האם משעמם לך? מאוד 7. האם היה לך 0 בתעודה? באיזה מקצוע? לא
8. האם את פאקצה? ממש לא
9. את חושבת איי פעם שאני אגמור עם השאלות האלו? כן 10. נראה לך שזאתי שאלה אחרונה? לא 11. את משחקת בסימס? כן 12. לדעתך מי הכי טובה בדוליז בפורום? הממממ... כולן טובות, יש הרבה... אבל בין הטובות (בטוח ששכחתי חלק שהן מעולות) נמצאת ספיר, אני מתה על הדוליז שלה... ונעמה מעולה... 13. מהו סוג הפלאפון שלך? צבעוני? לא, פלאפון קטן של "אסקייפ" מכיתה ד' 14. האם הורדת משחק מחשב לא חוקי? לא 15. האם עברת על החוק נגיד ישבת באוטו בלי חגורה? כן, פעם אחת שכחתי לחגור חגורת בטיחות, דו"ח של איזה 100 ₪, זה היה מזמןןןןןן 16. האם בא לך שאני אגמור את השאלון הזה? כע 17. האם יש לך שיעורים? אם כן רוצי לעשות אותם! אין לי 18. האם את מוכנה להחליף כינוי בשבילי? אם כן תחליפי ל"ילדה על ענן בפאנן" לא חחחח... 19. נכון שאת רוצה שזאת תהיה שאלה אחרונה? כן 20. נראה לך שכדאי לי לעשות שאלון? כן 21. טוב אני משועממת אז אני גומרת אבל לפני זה... האם את מאוהבת במשהו שלא מחזיר לך אהבה? כן, אבל אני לא יודעת בכלל מה הוא מרגיש... אבל רוב הסיכויים שהוא "בלתי אפשרי"
22. איך קוראים לך? אלינה
ויש עוד שאלות!!! חהחהחה עד שתתייאשי ואם זה לא יקרה אז עד שאמא תביא לי סימס חיי לילה מהקניון (היא קונה לי לראש השנה!) 1. יש לך סימס 2? איזה אוניברסיטה או חיי לילה או שניהם או אף אחד? פשוט סימס 2 2. יש לך חיה?
3. את יודעת מי אני? קרן (
)
6. איך נראה החדר שלך? מסודר
7. יש לך חזייה? אם כן מידה גדולה או קטנה (ניסיתי משהו אישי...)? המידה בינונית יחסית לילדה בגילי...
8. האם את אוהבת פיות? הן יפות, לא יותר מזה... 9. האם התנשקת צרפתית? עוד לא 10. האם את מחשיבה את עצמך ילדותית? לא 11. למה את מקשיבה לי בכלל?? לכי תעשי שיעורים!! רק אם יש לך... אין לי

Cool Simsit

New member
עוד שאלות!

עכשיו אני מנסה לייאש אותך!!! את יפה? את באמת יפה? את מאוד מאוד יפה? את מהממת? את מושלמת? את מכוערת? את מאוד מאוד מכוערת? את אוהבת את איך שאת נראת? איך את נראת? את גבוה? את גבוה מאוד? את נמוכה? את נמוכה מאוד? יש לך איי סי? יש לך כמה איי סים? יש לך מסן? יש לך סימס? יש לך חיה? יש לך אחות? יש לך אח? יש לך שתי אחיות? יש לך שני אחים? יש לך יותר משני אחים? יש לך יותר משתי אחיות? את אוהבת אותי? את באמת אוהבת אותי? מה את חושבת על הדוליז שלי? רוצה להתכתב איתי במסן? רוצה לענות על שאלה כלשהי אישי מידי? יש לך פלאפון?? יש לך מצלמת אינטרנט? יש לך תוכי? יש לך טלויזיה? יש לך מחשב בבית? יש לך שני מחשבים בבית? יש לך שלושה מחשבים בבית? יש לך ארבעה מחשבים בבית? יש לך יותר מארבעה מחשבים בבית? ההורים שלך גרושים? אם כן כמה הורים יש לך? אם לא היית רוצה שיהיו? את בקשר טוב עם האחיום \ אחיות שלך? יש לך בני דודים? כמה בני דודים? יש לך בנות דודים? כמה בנות דודים? יש לך בני דודות? כמה בני דודות? יש לך בנות דודות? כה בנות דודות? יש לך דודה? יש לך שתי דודות? יש לך שלוש דודות? יש לך ארבע דודות? יש לך יותר מאבע דודות? יש לך דוד? יש לך שני דודים? יש לך שלושה דודים? יש לך ארבעה דודים? יש לך יותר מארבעה דודים? את משועממת? את באמת ענית על כל זה? את פרייארית? את חכמה? את חכמה מאוד? את מחוננת? את טיפשה? את טיפשה מאוד? את מאוד מאוד טיפשה? יש לך קשיי למידה? יש לך חבר? יש לך חברה? את רוצה שזאת תהיה שאלה אחרונה נכון? את ביקשת אז גמרתי בינתיים כי יקח לך זמן לענות על כל זה!!

עונה ../images/Emo6.gif

את יפה? לא את באמת יפה? לא את מאוד מאוד יפה? לא את מהממת? ממש לא את מושלמת? ממש ממש לא את מכוערת? כע את מאוד מאוד מכוערת? לא את אוהבת את איך שאת נראת? בערך איך את נראת? נורמלי (מידי) את גבוה? 1.53 את גבוה מאוד? לא את נמוכה? לא את נמוכה מאוד? לא יש לך איי סי? כן, 193731082 יש לך כמה איי סים? 1 יש לך מסן? לא יש לך סימס? כן יש לך חיה?
יש לך אחות? לא יש לך אח? כן יש לך שתי אחיות? לא יש לך שני אחים? כן יש לך יותר משני אחים? לא יש לך יותר משתי אחיות? לא את אוהבת אותי? כןןןןןןןן את באמת אוהבת אותי? כןןןןןןןן מה את חושבת על הדוליז שלי? מהממות
את מוכשרת
רוצה להתכתב איתי במסן? אנ'לי רוצה לענות על שאלה כלשהי אישי מידי? לא
יש לך פלאפון?? כן יש לך מצלמת אינטרנט? כן יש לך תוכי? לא יש לך טלויזיה? כן יש לך מחשב בבית? כן יש לך שני מחשבים בבית? כן יש לך שלושה מחשבים בבית? לא יש לך ארבעה מחשבים בבית? לא יש לך יותר מארבעה מחשבים בבית? לא ההורים שלך גרושים? לא, תודה לאל אם כן כמה הורים יש לך? 2
אם לא היית רוצה שיהיו? למעלה
את בקשר טוב עם האחיום \ אחיות שלך? כן יש לך בני דודים? כן כמה בני דודים? 1 יש לך בנות דודים? כן כמה בנות דודים? 1 יש לך בני דודות? לא כמה בני דודות? 0 יש לך בנות דודות? לא כה בנות דודות? 0 יש לך דודה? לא יש לך שתי דודות? לא יש לך שלוש דודות? לא יש לך ארבע דודות? לא יש לך יותר מאבע דודות? לא יש לך דוד? כן יש לך שני דודים? כן יש לך שלושה דודים? לא יש לך ארבעה דודים? לא יש לך יותר מארבעה דודים? לא את משועממת? כן את באמת ענית על כל זה? ברור את פרייארית? לא את חכמה? כן, די את חכמה מאוד? בערך את מחוננת? לא נראה לי את טיפשה? לא את טיפשה מאוד? לא את מאוד מאוד טיפשה? לא יש לך קשיי למידה? תודה לאל, לא יש לך חבר? לא
יש לך חברה? המון
זה נחמד
את רוצה שזאת תהיה שאלה אחרונה נכון?

Cool Simsit

New member
זה נכתב מתוך שיעמום וניסיון לייאש

אותך!!! אני יעשה המשך שאני אגמור לאכול במבה!! חחחחח את באמת אוהבת אותי??
גמאני אוהבת אותךךךךך ואת באמת חושבת שאני מוכשרת?? אבל אני לאאאא!! אבל תודה בכל מקרההה והנה האיי סי שלי 260843726 תוסיפי אותי

8ar8ie

New member
שאלות

-מה את מרגישה עכשיו? -מה הפחד הכי גדול שלך. -ספרי סיוט מפחיד ביותר שהיה לך -מה הדבר שבחיים לא תעשי? -מה את חושבת על עצמך? -אם לא היית את היית חברה של עצמך? למה? -האם אי פעם היית בדיכאון עמוק? ספרי -מה הדבר הכי נורא שעשית לחברה? -את מי את הכי שונאת בעולם? -מה החלום הגדול ביותר שלך?

עונה ../images/Emo13.gif

-מה את מרגישה עכשיו? רגיל... כאילו, לא עצובה או משו, אבל גם לא שמחה... -מה הפחד הכי גדול שלך? שמישהו מהמשפחה (בעיקר אבאמא) ימות טפו טפו טפו.. אני לא מתארת לעצמי לחיות בלי אבאמא שלי בכלל
-ספרי סיוט מפחיד ביותר שהיה לך: לא היו לי סיוטים מפחידים, אלה יותר מפחיצחיקים... פעם חלמתי שעגבנייה ענקית רודפת אחריי וצועקת לי "לסלט
לסלט
לסלט
" (יעני, לתוך הסלט)
זה היה מפחידף היו לה שיניים ענקית והיא ירקה עליי מיץ עגבניות
-מה הדבר שבחיים לא תעשי? לא אעשה משהו ממש קיצוני בשביל מישהו... כמו לאכול קקה או משהו דוחה כזה... -מה את חושבת על עצמך? לא יודעת... בעיקר לפי מה שאומרים לי, אני אמיצה, מצחיקה, חמודה וחברה טובה ומקשיבה
אבל אני לא יפה, לא יודעת, אומרים לי שאני כן, אבל אני בעעע ואני מלאה
-אם לא היית את היית חברה של עצמך? למה? כן, כי אני חושבת שאני נאמנה לחברות שלי, ואני מצחיקה, ואני נחמדה לחברות שלי
ובכלל, אני אוהבת אנשים שהם טיפוסים כמוני, חברמנים כאלה
-האם אי פעם היית בדיכאון עמוק? ספרי... כן, אבל זה לא היה בגלל סיבה מסויימת... סתם הרגשתי רע עם עצמי... -מה הדבר הכי נורא שעשית לחברה? כלום
מקסימום היא ביקשה ממני להביא לה משהו ולא הבאתי... אני נחמדת לחברות שלי
-את מי את הכי שונאת בעולם? ילדה אחת קרצייה מהכיתה שלי, אופיר בעעע... היא שמנה, מגושמת, יש לה קול צפצפני, היא כל הזמן מנסה להשתלט על כולם ואומרת להם מה לעשות, מציקה לכולם וצועקת כל הזמן... -מה החלום הגדול ביותר שלך? לעשות הליקס, וש
תום
ישים עליי או לפחות יידע מי אני
תודה

למעלה