אישי מדי:]

8ar8ie

New member
אישי מדי:]../images/Emo3.gif

סתם כי בא לי משחק חברתי נחמד. חוקים: -מישי משרשרת לפה "אני" ואז בנות שואלות אותה שאלות והיא צריכה לענות. אם מאיזשהי סיבה היא לא מסכימה לענות היא אומרת אישי מדי ואז זו ששאלה את השאלה תגיב תגובה חדשה לשרשור ושם ישאלו אותה שאלות וכן הלאה.... -לא שאלות כמו טלפון/כתובת וכו'. כמו שאתן בטח יודעות היה שירשור שהגענו לפרטים האלה והיה לא נחמד... שימו תגבול איפשו. -תנסו לא לפגוע באפחד:] לא יקרה כלום אם תענו "אישי מדי" -תהנו*_* -הכל בארור?

נמנמ..

קיבלת מחזור? יש לך חבר? התנשקת פעם? יש לך שיעורים<? יש לך מורה פרטית? אם כן במה? איך קוראים לאמא שלך? איך קוראים לאבא שלך? בלה משעממם לי..

Radio Joe

New member
-

קיבלת מחזור? כן. יש לך חבר? כן. התנשקת פעם? כן [לא צרפתית אבל בפה] יש לך שיעורים<? לא!!!!111 יש לך מורה פרטית? לא אם כן במה? - איך קוראים לאמא שלך? אינה. איך קוראים לאבא שלך? אליהו
.

Cool Simsit

New member
את גרה בכפ"ס????

יהה גמאניייי! איזה חטיבה את? איזה כיתה את? ואיך קוראים לך? (סליחה על הבורות...)

Cool Simsit

New member
קקי!! טוב עוד שאלות

עד שנגיע למצב אישי מידי..... אממ אין לי רעיונות.. או ש..... מה את חושבת על איך שאת נראת? את שמנה מידי לטעמך או רזה מידי? את מי את הכי שונאת בפורום?

8ar8ie

New member
שאלות:]

-מה החולשה הכי גדולה שלך? -הרגע הכי מביך בחייך -מתי הרגשת הכי נורא בעולם. -אי פעם רצית להתאבד? -הלכת פעם ליועצת של בצפר? למה? -מה את מרגישה עכשיו? האמ. תעני בכנות:]

Radio Joe

New member
-

-מה את חושבת על איך שאת נראת? המ. יש ימים ויש ימים : -את שמנה מידי לטעמך או רזה מידי? אני חושבת שאני בסדר גמור ^^ -את מי את הכי שונאת בפורום? אףאחד. -מה החולשה הכי גדולה שלך? חולשה? ג'וקים ועכבישים והממ. נו כל מה שקשור למים. -הרגע הכי מביך בחייך? הומפ. ליד הבית שלי יש בית כנסת, ביום שבת אחת הייתי שם [בסביבה] עם חצאית לים, כזו שקושרים בצד. היא נפלה לי ומאחורה ראו את הכל, ולא שמתי לב~! >.> -מתי הרגשת הכי נורא בעולם? בגרמנייה, אחרי 10 ימים מדהימים עם אנשים מדהימים. היה כלכך קשה להפרד מהכל. -אי פעם רצית להתאבד? כן. -הלכת פעם ליועצת של בצפר? למה? לא. בעצם פעם אחת שאני וידיד שלי בכיתה ו' הלכנו לבקש ממנה טופי :] -מה את מרגישה עכשיו? המ. מעונן. -__-"

shooroo

New member
-

מתי בכית בפעם האחרונה? למה? מה הפחד הכי גדול שלך?

Radio Joe

New member
-

מתי בכית בפעם האחרונה? היום. למה? כי מישהו חשב שזה נורא מצחיק לירוק עליי. מה הפחד הכי גדול שלך? הומ... טביעה, מים. כל הקטע הזה :X

Stinki Winki

New member
הממ

את יודעת לשחות?
למה לפעמים את כותבת בעברית ולפעמים באנגלית?O:
מאיפה את מביאה את ה.. אמ... פסקאות האלה שיש לך בחתימה? (עם המדיח כבישה וכו')

Radio Joe

New member
-

את יודעת לשחות? Yeah למה לפעמים את כותבת בעברית ולפעמים באנגלית?O: Cause sometimes I have Kuah to open the Virtual keyboard and sometimes not :< מאיפה את מביאה את ה.. אמ... פסקאות האלה שיש לך בחתימה? The 70's Show, Israblog.. TV and so...

למעלה