"על טעם ועל ריח אין להתווכח" ולדעתי הספרים האלה ממש מעניינים ומצחיקים!!! אפילו הספרנית שלי המליצה לי עליהם ואמרה שהיא צחקה כשהיא קראה אותם! לדעתי הספר הזה הוא לא של פקאצות! לדעתי ההודעה שכתבת היא לא נחוצה וסתם גורמת לויכוחים מיותרים אני צודקת?
זה משושר לכאן כי בא לי:] אין מה לעשות, בפורום זה לא כמו כל מקום אחר שאתן יכולות לבחור את מי אתן אוהבות ועם מי אתן רוצות להסתובב... אתן שומעות גם ילדות שבא לכן להרוג אותן על משו שיצא להן מהפה. אבל... זה לא יעזור לכן בכלום:\ אפשר להעיר פעם אחת מה שאתן חושבות, אם מישו יגיב לכן על זה ויחליט שאתן טיפשות זה בעיה שלו... אבל הריבי שרשרת האלה סתם מטופשים:\ תבליגו. זה הרבה יותר בוגר.
בטח היו לי שגיאות..,. תמיד אמרתי לעצמי שאני צריכה להקשיב יותר לאניטה המזופת המשוגעת שמלמדת אותנו אנגלית במקום לעצבן את שחף בחזרה אחרי שהוא ירק עליי בטפו-טפו כמו ילד בן 4 ואחר נשך לי את היד! XDDDDDDDDD חולה כלבת שכמותו
ויש לה ליפה מפחידה ג'ינג'ית והיא צרודה והיא חושבת שאני טיפשה! ואני לא
לא עד כדי כך היא סתם מטומטמת אבל לפחות אנחנו לא לומדים עם חניטטטהה שמעתי שהיא מגעילה כן כן .. חניטה,אניטה,נחמה,זהבה,שוש,טליה חגית,יעל ורוחלה הכל אותו דבר כרגע אמרתי את חצי מהסגל שלנו