אישי מדי:]

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifמשפט חכם אומר:

"על טעם ועל ריח אין להתווכח" ולדעתי הספרים האלה ממש מעניינים ומצחיקים!!! אפילו הספרנית שלי המליצה לי עליהם ואמרה שהיא צחקה כשהיא קראה אותם! לדעתי הספר הזה הוא לא של פקאצות! לדעתי ההודעה שכתבת היא לא נחוצה וסתם גורמת לויכוחים מיותרים אני צודקת?

Cool Simsit

New member
לא הבנתי על מה אתן מתווכחות

אבל על טעם ועל ריח אין להתווכח כמו שאמרה סשה

8ar8ie

New member
אוף... די,

פשוט תפסיקו להגיב על הנושא ההוא. המשיכו לשאול את יאנה שאלות:]

8ar8ie

New member
נו באמת תפסיקו

זה משושר לכאן כי בא לי:] אין מה לעשות, בפורום זה לא כמו כל מקום אחר שאתן יכולות לבחור את מי אתן אוהבות ועם מי אתן רוצות להסתובב... אתן שומעות גם ילדות שבא לכן להרוג אותן על משו שיצא להן מהפה. אבל... זה לא יעזור לכן בכלום:\ אפשר להעיר פעם אחת מה שאתן חושבות, אם מישו יגיב לכן על זה ויחליט שאתן טיפשות זה בעיה שלו... אבל הריבי שרשרת האלה סתם מטופשים:\ תבליגו. זה הרבה יותר בוגר.

Stinki Winki

New member
סליחה מאיה../images/Emo10.gif

בלע. שתקתי. (עכשיו כולם חושבים "סוף סוף"|:)

broken winges

New member
we love you noa! ../images/Emo3.gif

and we hope that you love us to
בטח היו לי שגיאות..,. תמיד אמרתי לעצמי שאני צריכה להקשיב יותר לאניטה המזופת המשוגעת שמלמדת אותנו אנגלית במקום לעצבן את שחף בחזרה אחרי שהוא ירק עליי בטפו-טפו כמו ילד בן 4 ואחר נשך לי את היד! XDDDDDDDDD חולה כלבת שכמותו

broken winges

New member
אני יודעת! והיא כזו זקנה

ויש לה ליפה מפחידה ג'ינג'ית והיא צרודה והיא חושבת שאני טיפשה! ואני לא
לא עד כדי כך היא סתם מטומטמת אבל לפחות אנחנו לא לומדים עם חניטטטהה שמעתי שהיא מגעילה כן כן .. חניטה,אניטה,נחמה,זהבה,שוש,טליה חגית,יעל ורוחלה הכל אותו דבר כרגע אמרתי את חצי מהסגל שלנו
אני מפחידה כרגע את עצמי *שותקת*

למעלה