אישי מדי:]

broken winges

New member
אין לי מושג XDDD

אבל חניטה תמיד מזכיר לי מומיה שחונטים XDDDDDDDDDDDDDD איזה מין שם זה חניטה??

אנבלייי

New member
יאנה!! ../images/Emo2.gif ../images/Emo9.gif

אם היית רוצה להראות ארחת, איך היית רוצה להראות? O_O" את רוצה להיות יפנית? ^________^ איזה שאלה את מגדירה כ"אישית מידיי?"
?

Radio Joe

New member
:)

אם היית רוצה להראות ארחת, איך היית רוצה להראות? O_O" יפה, מדהימה, סקסית בטירוף. הומ אופס, אני כזו ^________^ סתם, נמ. האמת.... אין לי מושג. פשוט אחרת. פרצוף שונה אולי. אני רוצה להיות נמוכה
. את רוצה להיות יפנית? ^________^ בארור!

broken winges

New member
יאנה

למה קוראים לך יאנה? את אוהבת את השם שלך? מה היה החלום הכי פרוע שלך? את יודעת שאת חמודה? לא? כי את אממ כן
גמלך תמיד נשבר החוד בעיפרון? גם לך יש שולחן עם מלא מסטיקים ירוקים ואפורים משנת טיכו שהודבקו שם בשיא המקריות? יש לך גשר? יש לך "מודל לחיכוי"?. ולסיום תני לנו משפט לחיים -
נו מה ראיון >< איך אני שונאת בחורות אפרו-אמריקאיות שתקועות בכיאלו ריצה וכתוב מעליהן נייקי והם בעצם פרסומת מעצבנת שחוזרת על עצמה שוב ושוב!

broken winges

New member
אני ידעתי את זה!!!

באמת!!! אני אף פעם לא טועה! לאאאאאאאאא אני...אני..אני כל כך מצטערת!!!!! *עומדת בפינה ומשפילה ראש* אני.. אני.. אני מאשימה את העייפות המתגברת!!! ו.. ו.. את זה שכולי שקועה בתום כרגע טוב כמעט כולי התסלחו לי?

שטופ

New member
|זיגידביל|לסלוח לך?

שום סיכוי
תקדישי לי טיוט' ואסלח. איזה שוחד. טובנו, נסלח. זה לא סיבה לא להקדיש לי טיוט

broken winges

New member
../images/Emo2.gif

טיוט'? אני? בשמחה
למה?...
אעאעעעעעעעעעע *בום* איזה מזל שיש עמודים ברחובות אני יכולה להיות רגועה

שטופ

New member
|זיגידביל|למה לא?

אבל את לא חייבת
! אני לא מחריכה אותך
! או שאולי כן
? אני אצטרך לברר את זה...

Radio Joe

New member
^^

למה קוראים לך יאנה? אין לי מושג
את אוהבת את השם שלך? כן. מה היה החלום הכי פרוע שלך? שהייתי טרו מ"מירוץ לאתמול", והתחתנתי אבל הוא לא רצה להתחתן איתי, אז עשו לי תוכנית. הייתי צריכה לבחור חתן :X את יודעת שאת חמודה? ^^
גמלך תמיד נשבר החוד בעיפרון? כל הזמן!!1
גם לך יש שולחן עם מלא מסטיקים ירוקים ואפורים משנת טיכו שהודבקו שם בשיא המקריות? כן. *מתה* יש לך גשר? לא! :0 יש לך "מודל לחיכוי"? לא! P: ולסיום תני לנו משפט לחיים - Live & Let live

שטופ

New member
|זיגידביל|יאנהההההה!!!!!!!!!!!!!!!!

בא לך להעביר אלי את התור? [מאוד אישי
]

האם אי פעם..

ריסקת כל מיני סוגי גבינות יחד עם תרכיז מלון ושפכת לאוזן שמאל ואז הסתובבת במעגלים בצריחות "דודו טופז אליל מין"? האם אי פעם הוצעת למכירה על עמוד בעזריאלי? מי קנה אותך? ><

the queen zohar

New member
ספיר,את יודעת את התשובה../images/Emo168.gif

אבל אני לא אענה ואחכה שהיא תענה...

Radio Joe

New member
P:

בארור~! את רוצה להגיד לי שיש מישהו שלא?
כן!!111
יולייייי
את קנית את נעמה *נוטרטינה*

שאלות מתוחכמות ../images/Emo8.gif:

1. מה היא השאלה האישי ביותר שיישאלו אותך ולא תעני עליה
2. באיזה נושא תעסוק השאלה שתגרום לך להגיד "אישי מידי"
3. האם יש לך סודות אפלים
שתפי אותנו באחד לפחות
הגזמתי

Radio Joe

New member
../images/Emo98.gif

1. מה היא השאלה האישי ביותר שיישאלו אותך ולא תעני עליה? 2. באיזה נושא תעסוק השאלה שתגרום לך להגיד "אישי מידי"? פרטים על המשפחה. טלפון, וכו'. אבל ! לפי החוקים זה אסור :] 3. האם יש לך סודות אפלים? שתפי אותנו באחד לפחות אין לי סודות אפלים

Radio Joe

New member
../images/Emo41.gif

3. האם יש לך סודות אפלים? שתפי אותנו באחד לפחות אישי מידי.

למעלה