אישית אני מתחייב!!!

renana ron

Well-known member
אבי, מבינה ללבך, אך שום דבר טוב לא יוצא מלעשות דווקא.
יש דרכים אחרות לחיות את חייך על פי אורחות חייך. הראש היהודי ימציא לך פטנטים, בדיוק כמו אותם פטנטים שהמציא הראש היהודי, שרצה לעקוף את עניין החשמל במעליות שבת, במקררים ובפלטות החשמליות של בשבת, בגזירת נייר טואלט [לאדוקים גלאט] וכו' וכו'.

raya

Well-known member
לו הייתם קוראים את הכתוב בקישור - אפשר היה להבין שמדובר בקבוצת פייסבוק שדוגלת בעקרון חייה ותן לחיות.

Harrington

Well-known member
מנהל
לו הייתם קוראים את הכתוב בקישור - אפשר היה להבין שמדובר בקבוצת פייסבוק שדוגלת בעקרון חייה ותן לחיות.
ולכן בדווקנות פועלת (כך הכותב לפחות) כדי למנוע את ה"ותן לחיות" מאחרים? בטוחה שמעלה הרעיון כאן הציץ לפני כן באותו דף פייסבוק דוגל?

Harrington

Well-known member
מנהל
כל אחד והאסוציאציות שלו. אני נזכרתי באותו ילד יהודי שהלך לתומו ברחובות אירופה ונערים שטופי שנאה סברו שזה יהיה רעיון ממש מגניב למשוך לו בפאות ולצחוק על לבושו היהודי הבולט.

dory30

Well-known member

אישית אני מתחייב!!!​

מזכיר לי שבתקופת השירות הצבאי שלי בבית אל, הזהירו אותי מעונש חמור אם הרב של הבסיס יראה מה שנשאר מהמנה החמה. בשל חשש מהעונש, נפתרתי מהר מהראיות.

אבי בן 1231

Well-known member
מזכיר לי שבתקופת השירות הצבאי שלי בבית אל, הזהירו אותי מעונש חמור אם הרב של הבסיס יראה מה שנשאר מהמנה החמה. בשל חשש מהעונש, נפתרתי מהר מהראיות.
אם אני הייתי משרת היום בסדיר אין לי ספק שאת השירות הייתי עושה באופן קבוע בכלא 6, הייתי ללא ספק מסרב לכל פקודות מטכ"ל הנוגעות בדת, מסע התעררות - לפני ראש השנה, הצום הכפוי ביום כיפור- והאכילה במסתור ולא בגלוי, העישון בחדר אוכל בשבת, אז עישנתי, ועוד הרבה סירובים.
הדבר היחיד שהייתי עושה, וכך גם עשיתי, את עבודתי בצורה מושלמת תמיד.

raya

Well-known member
אם אני הייתי משרת היום בסדיר אין לי ספק שאת השירות הייתי עושה באופן קבוע בכלא 6, הייתי ללא ספק מסרב לכל פקודות מטכ"ל הנוגעות בדת, מסע התעררות - לפני ראש השנה, הצום הכפוי ביום כיפור- והאכילה במסתור ולא בגלוי, העישון בחדר אוכל בשבת, אז עישנתי, ועוד הרבה סירובים.
הדבר היחיד שהייתי עושה, וכך גם עשיתי, את עבודתי בצורה מושלמת תמיד.
זכור לי שבמחנה הצבאי בו שירתתי 3 שנים, ביום כיפור חדר האוכל היה פתוח. מי שרצה לאכול משהו - נכנס ולקח מה שהיה.
לא אוכל מיוחד ומבושל, ככל הזכור לי ממרחק השנים - היה לחם, גבינות, קצת ירקות וכנראה גם ביצים קשות.
פסח לפני שנה, נכדתי חיילת יחסית טרייה נשארה בבסיס.
ההורים שלה נסעו בבוקר לאחר הסדר לבקר אותה בבסיס לאחר משמרת לילה שלה.
בשום פנים ואופן לא יכולתי לשלוח מאפים, תבשילים מעשי ידיי. כלתי אמרה שאוי ואבוי אם מישהו יראה מוצר מזון כל שהוא לא עטוף וסגור באריזה מקורית.
אז היא קנתה כל מיני דברים תעשייתיים להביא לבת שלה.
מקווה שהשנה הנכדה תהיה איתנו ולא בבסיס.

dory30

Well-known member
אם אני הייתי משרת היום בסדיר אין לי ספק שאת השירות הייתי עושה באופן קבוע בכלא 6
נשמע שהיית עבריין צמרת. העיקר שנהנית מכל רגע.

שחר 676

Well-known member
טוב אתה סתם משעמם,
השתכנעתי שאתה יודע לכתוב אוטואנטישמי בלי שגיאות כתיב ולפזר את המונח הטקסט שכל כולו פארנויה.
לא יעזור לכתוב לפרנואיד שגם אם הוא מדבר שטויות אף אחד לא רודף אותו, הוא חופשי לכתוב את השטויות שלו, הפרנואיד דווקא יראה בכך מתן תוקף לפארנויה שלו - והפוסטים שלך בהחלט מוכיחים את זה.
זכותך להיות פרנואיד, זכותך לכתוב שטויות ולהשתלח באנשים שבזכותם אתה כאן. מדינה דמוקרטית ועל אפך וחמתך המדינה תשאר כזו.
כשנסתתמות הטענות מנסים לשחק על קלף ההתנשאות המזויפת - התחלת לספור לי שגיאות כתיב הא ? |פנים| :ROFLMAO:

כבר כתבתי לך - איני מנסה לשכנע אותך במאומה אני בסה"כ מעביר מסרים על גבך השפוף ואכול השנאה העצמית.

אני כותב את האמת אודותיך והפרנויה לחלוטין מצויה במוחך האוטואנטישמי ולראיה אביא את טענתך התמהונית הגורסת כי היהדות מכריחה אדם חולה סרטן לצום או איזשהו ניסוח מוזר אחר שיצא תחת מקלדתך.

תקשיב טוב יקירי - לעניות דעתי אתה גייס חמישי....יהודונים מסוגך היו חלק מאיתנו לכל אורך ההיסטוריה - מידי פעם בפעם היהדות מנערת את שולי גלימתה מן הרפש אשר דבק בה ;-) ....כך שאני די אופטימי....במוקדם או מאוחר שושלתך תתפוגג מן היהדות ואני מתענג על כך מאד

רגע , לא ענית לשאלתי....האם תשב לחגוג את ליל הסדר עם משפחתך ?.....חחחחח

קר לי בך

Well-known member
כשנסתתמות הטענות מנסים לשחק על קלף ההתנשאות המזויפת - התחלת לספור לי שגיאות כתיב הא ? |פנים| :ROFLMAO:

כבר כתבתי לך - איני מנסה לשכנע אותך במאומה אני בסה"כ מעביר מסרים על גבך השפוף ואכול השנאה העצמית.

אני כותב את האמת אודותיך והפרנויה לחלוטין מצויה במוחך האוטואנטישמי ולראיה אביא את טענתך התמהונית הגורסת כי היהדות מכריחה אדם חולה סרטן לצום או איזשהו ניסוח מוזר אחר שיצא תחת מקלדתך.

תקשיב טוב יקירי - לעניות דעתי אתה גייס חמישי....יהודונים מסוגך היו חלק מאיתנו לכל אורך ההיסטוריה - מידי פעם בפעם היהדות מנערת את שולי גלימתה מן הרפש אשר דבק בה ;-) ....כך שאני די אופטימי....במוקדם או מאוחר שושלתך תתפוגג מן היהדות ואני מתענג על כך מאד

רגע , לא ענית לשאלתי....האם תשב לחגוג את ליל הסדר עם משפחתך ?.....חחחחח
עניות דעתך באמת מאוד עניה,
וכמה שלא תנסה לעשות רעש כמו ילד שמתרסק על רצפת הסופר וצורח כי לא קיבל את הממתק שרצה גם אתה לא תקבל את הממתק שלך,
תקבל רק רחמים, אתה ראוי להם.

שחר 676

Well-known member
עניות דעתך באמת מאוד עניה,
וכמה שלא תנסה לעשות רעש כמו ילד שמתרסק על רצפת הסופר וצורח כי לא קיבל את הממתק שרצה גם אתה לא תקבל את הממתק שלך,
תקבל רק רחמים, אתה ראוי להם.
מספיק להתחמק....תענה כבר לשאלה ....האם אתה חוגג את ליל הסדר או לא ? :ROFLMAO:

בוא כפרה , בוא חביב אלבי....ספר לנו.

קר לי בך

Well-known member
מספיק להתחמק....תענה כבר לשאלה ....האם אתה חוגג את ליל הסדר או לא ? :ROFLMAO:

בוא כפרה , בוא חביב אלבי....ספר לנו.

איך לך ולשכמותך מושג מהו פסח, מהי המסורת, איך חוגגים ומה חוגגים, אתה רק יודע לחזור כמו תוכי על כמה טקסים ובטוח שהשמש זורחת לך מהישבן,
אני יכול להציג אותך ככלי ריק בעניין חגיגת פסח בדיוק כמו שהצגתי אותך ככלי ריק בעניין סיווג בטחוני, בדיוק כמו שהצגתי את הצד הדתי של הפורום כחסידים שוטים בעניין בית המקדש.
תלמד, תשכיל, תבין מהו ולמה חג המצות, מהו ולמה חג הפסח, מהו ולמה חג האביב, מה בדיוק הדברים אומרים וכו' ואחרי כן אם תרצה אפשר יהיה לדבר איתך על סדר פסח.
המסורת הזו חשובה מידי לעם היהודי בכדי לדון בה עם חסיד שוטה, עד שתלמד ותוכל לפחות לשחק אותה כאילו אתה יהודי אמיתי אין לי שום עניין לדון בסדר פסח איתך.

שחר 676

Well-known member
איך לך ולשכמותך מושג מהו פסח, מהי המסורת, איך חוגגים ומה חוגגים, אתה רק יודע לחזור כמו תוכי על כמה טקסים ובטוח שהשמש זורחת לך מהישבן,
אני יכול להציג אותך ככלי ריק בעניין חגיגת פסח בדיוק כמו שהצגתי אותך ככלי ריק בעניין סיווג בטחוני, בדיוק כמו שהצגתי את הצד הדתי של הפורום כחסידים שוטים בעניין בית המקדש.
תלמד, תשכיל, תבין מהו ולמה חג המצות, מהו ולמה חג הפסח, מהו ולמה חג האביב, מה בדיוק הדברים אומרים וכו' ואחרי כן אם תרצה אפשר יהיה לדבר איתך על סדר פסח.
המסורת הזו חשובה מידי לעם היהודי בכדי לדון בה עם חסיד שוטה, עד שתלמד ותוכל לפחות לשחק אותה כאילו אתה יהודי אמיתי אין לי שום עניין לדון בסדר פסח איתך.
אני עדיין לא הבנתי מהי תשובתך , האם אתה חוגג את סדר פסח או לא ?

מה קשור מחט לתחת ? מה בשם אלוהים אתה מלהג לי כאן ? אני הרי לא ביקשתי ממך חוות דעת אקדמית שאין לך. |יעני|:ROFLMAO:

כל מה שאתה יכול לחשוף בפנינו זה עד כמה אתה שונא את כל מה שמגדיר את יהדותך.

בניגוד לך אני לא טוען שאתה כלי ריק או אוויל משריש - אני טוען שאתה אדם קיצוני ומסוכן המהווה סכנה לבני עמו וזה ממש לא משנה אם למדת לדקלם משהו על חג הפסח או כל חג אחר.....הרי טענתך בדבר חולה סרטן המאולץ לצום ע"י היהדות היא אוטואנטישמיות טהורה או תמהונות בהגדרה.

אתה לא חסיד שוטה - אתה שונא ישראל... הלוואי והיית חסיד שוטה.

אם אינך חוגג את הסדר - אל תשכח להדליק נר לזכר צבא פרעה המסכן שטבע בים כשניסה להשמיד את בני עמך לשעבר....

קר לי בך

Well-known member
אני עדיין לא הבנתי מהי תשובתך , האם אתה חוגג את סדר פסח או לא ?
אתה לא הבנת מהו סדר פסח חמוד
מה קשור מחט לתחת ? מה בשם אלוהים אתה מלהג לי כאן ? אני הרי לא ביקשתי ממך חוות דעת אקדמית שאין לך. |יעני|:ROFLMAO:
את מי מעניין מה ביקשת?
אני לא צריך להוכיח את יהדותי לכל חבר כת שאין לו מושג ביהדות כדי להוכיח את יהדותי
כל מה שאתה יכול לחשוף בפנינו זה עד כמה אתה שונא את כל מה שמגדיר את יהדותך.
אתה מדבר בלשון רבים?
ברוכה הבאה מלכת אנגליה בצל קורתנו הדלה.
בניגוד לך אני לא טוען שאתה כלי ריק או אוויל משריש - אני טוען שאתה אדם קיצוני ומסוכן המהווה סכנה לבני עמו וזה ממש לא משנה אם למדת לדקלם משהו על חג הפסח או כל חג אחר.....הרי טענתך בדבר חולה סרטן המאולץ לצום ע"י היהדות היא אוטואנטישמיות טהורה או תמהונות בהגדרה.
אתה מדקלם טקסים וטקסטים בלי שיהיה לך מושג מינימלי ביהדות,
חבל,
לא כדאי שתלמד קצת?
אתה לא חסיד שוטה - אתה שונא ישראל... הלוואי והיית חסיד שוטה.
אני לא חסיד שוטה, נכון,
אתה שונא ישראל, אתה שונא אותי, העדת עליך בעצמך
אני לא שונא אותך, אני מרחם עליך
אם אינך חוגג את הסדר - אל תשכח להדליק נר לזכר צבא פרעה המסכן שטבע בים כשניסה להשמיד את בני עמך לשעבר....
אל תשכח לגשת לביטוח לאומי לבקש קצבה, לדעתי מגיעה לך כזו

שחר 676

Well-known member
אתה לא הבנת מהו סדר פסח חמוד

את מי מעניין מה ביקשת?
אני לא צריך להוכיח את יהדותי לכל חבר כת שאין לו מושג ביהדות כדי להוכיח את יהדותי

אתה מדבר בלשון רבים?
ברוכה הבאה מלכת אנגליה בצל קורתנו הדלה.

אתה מדקלם טקסים וטקסטים בלי שיהיה לך מושג מינימלי ביהדות,
חבל,
לא כדאי שתלמד קצת?

אני לא חסיד שוטה, נכון,
אתה שונא ישראל, אתה שונא אותי, העדת עליך בעצמך
אני לא שונא אותך, אני מרחם עליך

אל תשכח לגשת לביטוח לאומי לבקש קצבה, לדעתי מגיעה לך כזו
למה אתה מתחמק מלענות ?
או יותר נכון לשאול מה אכפת לך לענות ?

יש לך משהו להסתיר ? ....זה מאד פשוט יקירי - תשובה של כן או לא. |פנים|

אם אתה יהודי כזה "גדול" מדוע אתה מסרב לענות על שאלה כה פשוטה ? ...|יעני|

כן כן.... "אני מדקלם פה ומדקלם שם" ( מה שעושה לך טוב כפרה ) אבל אני אחגוג את ליל הסדר עם משפחתי ואתה מתחמק מלענות על שאלה כה בסיסית....הסבר לי מדוע ?

אני שונא אותך מפני שאתה אוטואנטישמי - שנאת אנשים מסוגך לגיטימית ובריאה......אגב , ברגע שתהיה כנה לחלוטין עם עצמך או ברגע נדיר חוסר צביעות אתה תצליח סוף סוף להוציא את המילים " שחר, אני שונא אותך" - אני גאה על השנאה אותה אינך מעז לבטא בשל עודף כזבנות , טהרנות וצביעות.

אוטואנטישמיות אינה מזכה בקצבת ביטוח לאומי....אבל ריגול למען ארץ אחרת יכול לתגמל אותך היטב - וזו הסיבה שאנו על המשמר מפני יהודונים מסוגך.

קר לי בך

Well-known member
למה אתה מתחמק מלענות ?
או יותר נכון לשאול מה אכפת לך לענות ?

יש לך משהו להסתיר ? ....זה מאד פשוט יקירי - תשובה של כן או לא. |פנים|

אם אתה יהודי כזה "גדול" מדוע אתה מסרב לענות על שאלה כה פשוטה ? ...|יעני|

כן כן.... "אני מדקלם פה ומדקלם שם" ( מה שעושה לך טוב כפרה ) אבל אני אחגוג את ליל הסדר עם משפחתי ואתה מתחמק מלענות על שאלה כה בסיסית....הסבר לי מדוע ?

אני שונא אותך מפני שאתה אוטואנטישמי - שנאת אנשים מסוגך לגיטימית ובריאה......אגב , ברגע שתהיה כנה לחלוטין עם עצמך או ברגע נדיר חוסר צביעות אתה תצליח סוף סוף להוציא את המילים " שחר, אני שונא אותך" - אני גאה על השנאה אותה אינך מעז לבטא בשל עודף כזבנות , טהרנות וצביעות.

אוטואנטישמיות אינה מזכה בקצבת ביטוח לאומי....אבל ריגול למען ארץ אחרת יכול לתגמל אותך היטב - וזו הסיבה שאנו על המשמר מפני יהודונים מסוגך.
אוי שחר, אתה איש מסכן, אפילו מסכן פעמיים כי אתה לא יודע שאתה כזה,
אין לי כישורים טיפולייםמספקים כדי לעזור למישהו כמוך, מצטער.
תצטרך להסתפק בזה שאתה חי כאן בישראל בזכותי ובזכות עוד יהודים טובים, וגם בזכות כמה לא יהודים. יותר לא תקבל

שחר 676

Well-known member
אוי שחר, אתה איש מסכן, אפילו מסכן פעמיים כי אתה לא יודע שאתה כזה,
אין לי כישורים טיפולייםמספקים כדי לעזור למישהו כמוך, מצטער.
תצטרך להסתפק בזה שאתה חי כאן בישראל בזכותי ובזכות עוד יהודים טובים, וגם בזכות כמה לא יהודים. יותר לא תקבל
ברור שאני "מסכן" ודווקא מפני שאני "כל כך מסכן" אתה מתנגד בתוקף לנפק תשובה כה פשוטה :ROFLMAO: |פנים|

שוב אתה מתחמק מלענות...כאילו שאם תעיד על עצמך שאינך חוגג את הסדר נחשוב שאתה יותר אוטואנטישמי ממה שאתה כעת חחחח

מעניין כיצד מכרת לצאצאיך (אם השכלת להעמיד כאלה בכלל ) את ההתחמקויות הנפלאות שהפגנת בנושא ליל הסדר......הווווו אין גבול לתמהונות :ROFLMAO:

יש הגורסים כי אלוהים אוהב את כל המוזרים , המטורללים והמחופפים שהרי אם לא כן לא היה בורא כה רבים מהם |4U|

קר לי בך

Well-known member
ברור שאני "מסכן" ודווקא מפני שאני "כל כך מסכן" אתה מתנגד בתוקף לנפק תשובה כה פשוטה :ROFLMAO: |פנים|

שוב אתה מתחמק מלענות...כאילו שאם תעיד על עצמך שאינך חוגג את הסדר נחשוב שאתה יותר אוטואנטישמי ממה שאתה כעת חחחח

מעניין כיצד מכרת לצאצאיך (אם השכלת להעמיד כאלה בכלל ) את ההתחמקויות הנפלאות שהפגנת בנושא ליל הסדר......הווווו אין גבול לתמהונות :ROFLMAO:

יש הגורסים כי אלוהים אוהב את כל המוזרים , המטורללים והמחופפים שהרי אם לא כן לא היה בורא כה רבים מהם |4U|
ההנחה הטפשית שלך, שאם אני מסרב לספר לך מה קורה אצלי בבית - סימן שאני לא עורך ליל סדר, מצביעה רק על כך שההנחה שלך טפשית.
אני לא חייב לך הסברים על מה קורה אצלי בבית,

בוא ותספר לי אתה מה אתה מספר לבני ביתך, מהו חג פסח, מהו חג האביב, מהו חג המצות, מהם מקורותיהם וכו'.

למעלה