אישית אני מתחייב!!!

קר לי בך

Well-known member
כן חמוד - קשה לך לעכל שלחילוני כמוני יש דעות הפוכות משלך ואינך משכיל להבין שההבדל בינינו נעוץ באוטואנטישמיות שלך.
אתה לא חילוני, אתה סתם מנסה להשיג תגובה רוגזת ומתוסכל מזה שאתה לא מצליח
אם יש כאן "כפיה" הרי שהיא כפיה מינורית ביותר המתבטאת מהיות ישראל מדינה בעלת צביון יהודי - אותך לא מעניינת המילה "כפיה" על פרשנותיה - אתה משתמש בביטוי זה בכדי לבטא את שנאתך אל עבר דת אבותיך ולכן אתה רוצה "לשפוך את התינוק עם המים" - אתה שמאלן אולטרה ליברלי אוניברסלי אשר שכח מזמן מאיפה הוא בא ולאן הוא הולך וזאת הסיבה שאתה תומך בחורבנה של ישראל כמדינה יהודית....מבחינתך לא יהיה שום אסון אם נהפוך למיעוט בארצנו.
נו עוד פעם, מנסה לקבל קצת צומי,
אבל תוןך כדי אתה מראה שאתה דתי
הרי לא לחינם אני מתעב אותך - אני לא הייתי מעז לחשוף אחד כמוך למידע צבאי סודי ובוא ואחדש לך עוד משהו - אתה שונא אותי לא פחות מאשר אני שונא אותך אך מה שמונע ממך להודות בכך זו אותה צדקנות/טהרנות וצביעות המאפיינות את רובם המכריע של אנשי השמאל....משחק לי אותה "הכומר האחרון" |יעני| חחחח אתה לא צריך להתחפש לכומר שכן אין לי ספק שהמשך שושלתך בסופו של דבר תוטבל לנצרות....איזה סוג של מסר יהודון מסוגך (יהודי בעל כורחו...יהודי קטנטן , שפוף קומה , מושפל מבט) יכול להטמיע בצאצאיו ?
לא היית מעז לחשוף אותי למידע סודי כי אין לך כזה,
השב"כ חושב אחרת ממך וסיווג אותי בהתאם.
מה לעשות, ליהודים מיש צה"ל שב"כ ושאר גופי ביטחון,
לך נותרו פרובוקציות פתאטיות.
כל כולך אכול תיעוב דת אבותיך ולכן אתה מחפש "כפיה" מתחת לכל בלטה...היא מדירה שינה מעיניך....בדיוק כמו החותנים השמאלנים שלי שלא נסעו בתחבורה ציבורית החל משנת 1970 ולמרות זאת מזדעקים בדרמטיות בעד תחבורה ציבורית בשבת למען "האוכלוסיה החלשה" חחח ....אני יכול להבטיח לך שאוכלוסיות מוחלשות מעניינות להם את האצבע הקטנה של הרגל |יעני| - מדובר בסה"כ בתירוץ לביטוי אוטואנטישמיות - בדיוק כמוך !
תחליף קצת את הפרובוקציות, אתה משעמם.
עוד פעם ועוד פעם אוטואנטישמי, לא עושה רושם
אני חוזר ומבקש ממך - הנח לעם היהודי לנפשו , גם לנו יש זכות למדינה משלנו - לך מכאן , יהיה לך טוב באירופה , לא תצטרך להתלונן על אנשי ימין ברברים המעכירים את שלוות נפשך - שם תוכל לברוח "ממוצאך הנחות" המסב לך מפח נפש כה קשה..... לך מכאן , קח איתך את בני משפחתך אותם הדבקת באוטואנטישמיות ועזוב את העם היהודי לנפשו - שום דבר לא קושר אותך למקום הזה ואתה יודע זאת היטב.
לך למדינה דתית פונדמנטליסטית, תתאים לך הרבה יותר ממדינת ישראל.
אני לא מגרש אותך, פה יש דמוקרטיה, מקבלים את כולם, אפילו אנשים כמוך, אבל דמוקרטיה יהודית ממש לא בא לך טוב אז כדאי לך ללכת למקום בו תרגיש בבית.

שחר 676

Well-known member
אתה לא חילוני, אתה סתם מנסה להשיג תגובה רוגזת ומתוסכל מזה שאתה לא מצליח

נו עוד פעם, מנסה לקבל קצת צומי,
אבל תוןך כדי אתה מראה שאתה דתי

לא היית מעז לחשוף אותי למידע סודי כי אין לך כזה,
השב"כ חושב אחרת ממך וסיווג אותי בהתאם.
מה לעשות, ליהודים מיש צה"ל שב"כ ושאר גופי ביטחון,
לך נותרו פרובוקציות פתאטיות.

תחליף קצת את הפרובוקציות, אתה משעמם.
עוד פעם ועוד פעם אוטואנטישמי, לא עושה רושם

לך למדינה דתית פונדמנטליסטית, תתאים לך הרבה יותר ממדינת ישראל.
אני לא מגרש אותך, פה יש דמוקרטיה, מקבלים את כולם, אפילו אנשים כמוך, אבל דמוקרטיה יהודית ממש לא בא לך טוב אז כדאי לך ללכת למקום בו תרגיש בבית.
יקירי - איני מנסה להרגיז אותך בכל מובן שהוא - מבחינתי אתה בסה"כ פלטפורמה להעברת דעה - זה הכל.

אתה כבר אבוד , אתה מצוי הרחק מעבר להרי החושך
אבל עוד ניתן להוציא ממך מינימום תועלת ואתה משרת היטב את מטרותיי.

אני לא טענתי שיש בידי מידע סודי , אני טוען שאסור לחלוק אותו עם אחד כמוך....ותנסה למכור את סיפורי הלילה שלך אודות השב"כ בפורום אקטואליה ....השמאל הקיצוני עוד יאמין לך :ROFLMAO:

אמירת אמת אינה פרובוקציה - אוטואנטישמיות היא הקו המנחה את אורחות חייך - אתה כבר רגיל לתיעוב המופנה אליך ולי חשוב שרוח הדברים תרחף מעל עוד כמה כותבים בפורום.

גם אני לא מגרש אותך - אני בסה"כ מתחנן אליך שתניח לעם היהודי לנפשו - אני מבקש ממך להתחשב בבני עמך לשעבר וללכת מכאן למקום "נאור ומתקדם" שם תוכל להרגיש בבית.

אני שבתי אל נחלת אבותי לאחר 2000 שנות גלות ואני לא אעזוב את המקום הזה ויהי מה
אבל לשיקול זה אין שום משמעות מבחינתך....אתה היית מסוגל לחיות בכל מקום...אפילו באוגנדה או אל עריש (תוכניות לרכישת בית עבור העם היהודי).

העם היהודי שב לחבל ארץ זה אך ורק בשל הקשר בין דת אבותיו לבין ציון הלוא היא ירושלים.....ירושלים במובנה הדתי ולא במובנה החילוני.

בבקשה לך מכאן , הפסק לירוק בפרצופם של אבות אבותיך אשר במשך אין סוף דורות ייחלו לשוב אל נחלת אבותיהם.

אתה וחבריך תהפכו את העם היהודי למיעוט בארצו ואני משתדל להבין מדוע....מה בשם אלוהים כל כך שנוא עליך בעצמך ? .....

באמא'שך , הנח לנו , קח את בני משפחתך ותהגר מכאן....אני עצמי מוכן לממן לך ולמשפחתך כרטיסי טיסה במחלקה ראשונה לכל יעד על גבי הגלובוס בו תחפוץ וכל זאת בתנאי שלעולם לא תציבו שוב את כף רגלכם על אדמת ארץ כנען.

קר לי בך

Well-known member
יקירי - איני מנסה להרגיז אותך בכל מובן שהוא - מבחינתי אתה בסה"כ פלטפורמה להעברת דעה - זה הכל.

אתה כבר אבוד , אתה מצוי הרחק מעבר להרי החושך
אבל עוד ניתן להוציא ממך מינימום תועלת ואתה משרת היטב את מטרותיי.
איזה כייף לך, אתה יודע שבכללי כתיבה בפורום מי שכותב באותיות מודגשות זוא מקביל לצועק,
למה אתה כל כך כועס וצועק?
אני לא טענתי שיש בידי מידע סודי , אני טוען שאסור לחלוק אותו עם אחד כמוך....ותנסה למכור את סיפורי הלילה שלך אודות השב"כ בפורום אקטואליה ....השמאל הקיצוני עוד יאמין לך :ROFLMAO:
את הסיווג הבטחוני בישראל קובע השב"כ, לא כל ילדון מנוזל.
אני ציינתי את העובדה הזו. שמאל לא צריך להאמי לי, שמאל משרת בשירותי הבטחון של ישראל ויודע את העובדות,
אתה שלא יודע את העובדות גם לא צריך להאמין לי, ביטחון ישראל ותושביה לא עניין שלך ושל שכמותך.
אמירת אמת אינה פרובוקציה - אוטואנטישמיות היא הקו המנחה את אורחות חייך - אתה כבר רגיל לתיעוב המופנה אליך ולי חשוב שרוח הדברים תרחף מעל עוד כמה כותבים בפורום.
אני רגיל לאנשים כמוך, זה נכון.
גם אני לא מגרש אותך - אני בסה"כ מתחנן אליך שתניח לעם היהודי לנפשו - אני מבקש ממך להתחשב בבני עמך לשעבר וללכת מכאן למקום "נאור ומתקדם" שם תוכל להרגיש בבית.
ישראל היא הבית הדמוקרטי של העם היהודי, אין לך מה לחפש כאן.
לך למדינה שמתאימה לכמוך, תאוקרטיה דתית דיקטטורית, כי את המדינה שלי לא תקבל.
אני שבתי אל נחלת אבותי לאחר 2000 שנות גלות ואני לא אעזוב את המקום הזה ויהי מה אבל לשיקול זה אין שום משמעות מבחינתך....אתה היית מסוגל לחיות בכל מקום...אפילו באוגנדה או אל עריש (תוכניות לרכישת בית עבור העם היהודי).
זכותך להשאר ולהיות מתוסכל מהדמוקרטיה היהודית,
העם היהודי שב לחבל ארץ זה אך ורק בשל הקשר בין דת אבותיו לבין ציון הלוא היא ירושלים.....ירושלים במובנה הדתי ולא במובנה החילוני.
לך תלמד הסטוריה, על תנועת ההשכלה למשל.
אני לא מאשים אותך בשקר כי ברור שאתה מדבר מבורות.
בבקשה לך מכאן , הפסק לירוק בפרצופם של אבות אבותיך אשר במשך אין סוף דורות ייחלו לשוב אל נחלת אבותיהם.
אבות אבותי באו לכאן והקימו מדינה לתפארת, אבותי ואני מתחזקים אותה, מדינה דמוקרטית,
מדינה עם חופש דיבור כדי שגם חצופונים כמוך יוכלו לחרוץ לשונם.
אנחנו סופגים הכל, זה בסדר.
אתה וחבריך תהפכו את העם היהודי למיעוט בארצו ואני משתדל להבין מדוע....מה בשם אלוהים כל כך שנוא עליך בעצמך ? .....
לא שנוא עלי, אני לא שונא אותך, אני מרחם עליך.
אתה איש קטן בור ומסכן וראוי לכל עזרה שהמדינה הזו יכולה לתת לך.
באמא'שך , הנח לנו , קח את בני משפחתך ותהגר מכאן....אני עצמי מוכן לממן לך ולמשפחתך כרטיסי טיסה במחלקה ראשונה לכל יעד על גבי הגלובוס בו תחפוץ וכל זאת בתנאי שלעולם לא תציבו שוב את כף רגלכם על אדמת ארץ כנען.
כמו שאמרתי לך, אתה יכול להשאר כאן, זו דמוקרטיה,
אבל את המדינה היהודית דמוקרטית הזו לא תקבל,

שחר 676

Well-known member
איזה כייף לך, אתה יודע שבכללי כתיבה בפורום מי שכותב באותיות מודגשות זוא מקביל לצועק,
למה אתה כל כך כועס וצועק?

את הסיווג הבטחוני בישראל קובע השב"כ, לא כל ילדון מנוזל.
אני ציינתי את העובדה הזו. שמאל לא צריך להאמי לי, שמאל משרת בשירותי הבטחון של ישראל ויודע את העובדות,
אתה שלא יודע את העובדות גם לא צריך להאמין לי, ביטחון ישראל ותושביה לא עניין שלך ושל שכמותך.

אני רגיל לאנשים כמוך, זה נכון.

ישראל היא הבית הדמוקרטי של העם היהודי, אין לך מה לחפש כאן.
לך למדינה שמתאימה לכמוך, תאוקרטיה דתית דיקטטורית, כי את המדינה שלי לא תקבל.

זכותך להשאר ולהיות מתוסכל מהדמוקרטיה היהודית,

לך תלמד הסטוריה, על תנועת ההשכלה למשל.
אני לא מאשים אותך בשקר כי ברור שאתה מדבר מבורות.

אבות אבותי באו לכאן והקימו מדינה לתפארת, אבותי ואני מתחזקים אותה, מדינה דמוקרטית,
מדינה עם חופש דיבור כדי שגם חצופונים כמוך יוכלו לחרוץ לשונם.
אנחנו סופגים הכל, זה בסדר.

לא שנוא עלי, אני לא שונא אותך, אני מרחם עליך.
אתה איש קטן בור ומסכן וראוי לכל עזרה שהמדינה הזו יכולה לתת לך.

כמו שאמרתי לך, אתה יכול להשאר כאן, זו דמוקרטיה,
אבל את המדינה היהודית דמוקרטית הזו לא תקבל,
הדגשת משפטים מסוימים נחוצה מאד שכן בשל המלל הנרשם קל מאד לפספס משפטי מפתח ואיני רוצה שאף קורא יפספס שום משפט כזה אודותיך.

כולי תקווה ששום גוף בטחוני ישראלי לא ישים מבטחו באוטואנטישמי אולטרה ליברלי התומך בחורבנה של ישראל כמדינה יהודית - אל לנו לשכוח שכל מרגל על רקע אידיאלוגי אשר הורשע בריגול נגד ישראל ספג אוריינטציה שמאלנית....וזה עוד בלי להזכיר את טלי פחימה או ענת קם.

אל תשחק לנו אותה "פטריוט גדול" ואת "עלילות הגבורה" נוסח סיווג בטחוני גבוה כזה או אחר שמור לגולש דורי - הוא עוד יהיה מסוגל להאמין לך.

ברור שאתה רגיל לאנשים כמוני - כבר התרגלת לשמוע את האמת מוטחת בפניך אין ספור פעמים ואין לי ספק שפיתחת עור עבה - טוף - האמונה העיוורת באוטואנטישמיות מעניקה יכולת ספיגה לא רעה בכלל.

אגב - גם בנושא השירות בצה"ל ותרומה בטחונית אמיתית למדינה קרוב לוודאי שאתה משתרך הרבה מאחוריי.

המדינה הזו הוקמה למען תת בית לעם היהודי מאחר ואתה יהודי בעל כורחו אשר כבר כעת משריש במשפחתו את זרעי ההתבוללות נראה לי לגיטימי ביותר לבקש ממך לעזוב את המדינת היהודים.

אבות אבותיך מתהפכים בקברם נוכח ממשיך דרכם היורק בפרצופם -אין לי ספק שהם הבינו מדוע הם הגיעו דווקא לפלשתינה ולא אל אוגנדה או אל עריש - אז אתה יכול לנפנף בתנועת ההשכלה |פנים| כמוצא שלל רב אך לדאבונך אין שום קשר בין מחט לתחת.

יש כאן חופש דיבור לכולםםםםם - אני עדיין לא ראיתי תקשורת כל כך חופשית כמו במדינת ישראל - במדינות דיקטטוריות מי מהם היה מעז להשתלח כך במנהיג המדינה ? - אז חלאס עם האובססיה הפרנואידית המזינה את נשמתך התמהונית.

יקירי - אתה מאז ומתמיד תעבת אנשים מסוגי אך לא היית מסוגל להודות בכך וזאת בשל הצביעות המובנית בך - בניגוד לך אני איני צבוע :)

לא יקירי - אני דווקא לא חושב שאתה בור - אני חושב שאתה איש שמאל קיצוני ומסוכן שצריך לדאוג שלא תופיע בפניו הזדמנות לסכן את האינטרסים הבטחוניים של מדינת ישראל.

עוד מעט סדר פסח - אתה בכלל תשב עם משפחתך ותחגוג את החג או שמבחינתך מדובר בטקס מטורלל של יהדות משיחית ? חחחח

ואם תחגוג את הסדר - האם נכונה הסברה שתדליק נר לזכרו של הצבא המצרי המסכן שטבע בים כשניסה לחסל את בני עמך :ROFLMAO:

נערך לאחרונה ב:

קר לי בך

Well-known member
הדגשת משפטים מסוימים נחוצה מאד שכן בשל המלל הנרשם קל מאד לפספס משפטי מפתח ואיני רוצה שאף קורא יפספס שום משפט כזה אודותיך.

כולי תקווה ששום גוף בטחוני ישראלי לא ישים מבטחו באוטואנטישמי אולטרה ליברלי התומך בחורבנה של ישראל כמדינה יהודית - אל לנו לשכוח שכל מרגל על רקע אידיאלוגי אשר הורשע בריגול נגד ישראל ספג אוריינטציה שמאלנית....וזה עוד בלי להזכיר את טלי פחימה או ענת קם.

אל תשחק לנו אותה "פטריוט גדול" ואת "עלילות הגבורה" נוסח סיווג בטחוני גבוה כזה או אחר שמור לגולש דורי - הוא עוד יהיה מסוגל להאמין לך.

ברור שאתה רגיל לאנשים כמוני - כבר התרגלת לשמוע את האמת מוטחת בפניך אין ספור פעמים ואין לי ספק שפיתחת עור עבה - טוף - האמונה העיוורת באוטואנטישמיות מעניקה יכולת ספיגה לא רעה בכלל.

אגב - גם בנושא השירות בצה"ל ותרומה בטחונית אמיתית למדינה קרוב לוודאי שאתה משתרך הרבה מאחוריי.

המדינה הזו הוקמה למען תת בית לעם היהודי מאחר ואתה יהודי בעל כורחו אשר כבר כעת משריש במשפחתו את זרעי ההתבוללות נראה לי לגיטימי ביותר לבקש ממך לעזוב את המדינת היהודים.

אבות אבותיך מתהפכים בקברם נוכח ממשיך דרכם היורק בפרצופם -אין לי ספק שהם הבינו מדוע הם הגיעו דווקא לפלשתינה ולא אל אוגנדה או אל עריש - אז אתה יכול לנפנף בתנועת ההשכלה |פנים| כמוצא שלל רב אך לדאבונך אין שום קשר בין מחט לתחת.

יש כאן חופש דיבור לכולםםםםם - אני עדיין לא ראיתי תקשורת כל כך חופשית כמו במדינת ישראל - במדינות דיקטטוריות מי מהם היה מעז להשתלח כך במנהיג המדינה ? - אז חלאס עם האובססיה הפרנואידית המזינה את נשמתך התמהונית.

יקירי - אתה מאז ומתמיד תעבת אנשים מסוגי אך לא היית מסוגל להודות בכך וזאת בשל הצביעות המובנית בך - בניגוד לך אני איני צבוע :)

לא יקירי - אני דווקא לא חושב שאתה בור - אני חושב שאתה איש שמאל קיצוני ומסוכן שצריך לדאוג שלא תופיע בפניו הזדמנות לסכן את האינטרסים הבטחוניים של מדינת ישראל.

עוד מעט סדר פסח - אתה בכלל תשב עם משפחתך ותחגוג את החג או שמבחינתך מדובר בטקס מטורלל של יהדות משיחית ? חחחח

ואם תחגוג את הסדר - האם נכונה הסברה שתדליק נר לזכרו של הצבא המצרי המסכן שטבע בים כשניסה לחסל את בני עמך :ROFLMAO:
טוב אתה סתם משעמם,
השתכנעתי שאתה יודע לכתוב אוטואנטישמי בלי שגיאות כתיב ולפזר את המונח הטקסט שכל כולו פארנויה.
לא יעזור לכתוב לפרנואיד שגם אם הוא מדבר שטויות אף אחד לא רודף אותו, הוא חופשי לכתוב את השטויות שלו, הפרנואיד דווקא יראה בכך מתן תוקף לפארנויה שלו - והפוסטים שלך בהחלט מוכיחים את זה.
זכותך להיות פרנואיד, זכותך לכתוב שטויות ולהשתלח באנשים שבזכותם אתה כאן. מדינה דמוקרטית ועל אפך וחמתך המדינה תשאר כזו.

שחר 676

Well-known member
טוב אתה סתם משעמם,
השתכנעתי שאתה יודע לכתוב אוטואנטישמי בלי שגיאות כתיב ולפזר את המונח הטקסט שכל כולו פארנויה.
לא יעזור לכתוב לפרנואיד שגם אם הוא מדבר שטויות אף אחד לא רודף אותו, הוא חופשי לכתוב את השטויות שלו, הפרנואיד דווקא יראה בכך מתן תוקף לפארנויה שלו - והפוסטים שלך בהחלט מוכיחים את זה.
זכותך להיות פרנואיד, זכותך לכתוב שטויות ולהשתלח באנשים שבזכותם אתה כאן. מדינה דמוקרטית ועל אפך וחמתך המדינה תשאר כזו.
כשנסתתמות הטענות מנסים לשחק על קלף ההתנשאות המזויפת - התחלת לספור לי שגיאות כתיב הא ? |פנים| :ROFLMAO:

כבר כתבתי לך - איני מנסה לשכנע אותך במאומה אני בסה"כ מעביר מסרים על גבך השפוף ואכול השנאה העצמית.

אני כותב את האמת אודותיך והפרנויה לחלוטין מצויה במוחך האוטואנטישמי ולראיה אביא את טענתך התמהונית הגורסת כי היהדות מכריחה אדם חולה סרטן לצום או איזשהו ניסוח מוזר אחר שיצא תחת מקלדתך.

תקשיב טוב יקירי - לעניות דעתי אתה גייס חמישי....יהודונים מסוגך היו חלק מאיתנו לכל אורך ההיסטוריה - מידי פעם בפעם היהדות מנערת את שולי גלימתה מן הרפש אשר דבק בה ;-) ....כך שאני די אופטימי....במוקדם או מאוחר שושלתך תתפוגג מן היהדות ואני מתענג על כך מאד

רגע , לא ענית לשאלתי....האם תשב לחגוג את ליל הסדר עם משפחתך ?.....חחחחח

יקירי - אני חילוני לחלוטין אבל בניגוד לאוטואנטישמים שרובם המכריע שמאלנים אני משתדל לכבד את המורשת ממנה באתי. אני לא "גוי לעתיד" יהיר ומתנשא הבטוח כי האמת זורחת מישבנו המיוחס |יעני|
אתה ממש לא חילוני לחלוטין, אלא מסורתי.

שחר 676

Well-known member
אתה ממש לא חילוני לחלוטין, אלא מסורתי.
מסורתי רחוק מלשלול חילוני.

אני נוהג , כותב , צופה בקולנוע בשבת , אוכל במסעדות ללא תעודת כשרות , איני חובש כיפה או סממן דתי אחר וכן הלאה.

יש לי כבוד למורשת/מסורת שכן אני רואה בה את נושאת הגחלת של העם היהודי ועוד אין ספור אינטרסים לאומיים שעל חשיבותם כתבתי רבות.

בוא נאמר שאני חולק עליך.

נערך לאחרונה ב:
מסורתי רחוק מלשלול חילוני.

אני נוהג , כותב , צופה בקולנוע בשבת , אוכל במסעדות ללא תעודת כשרות , איני חובש כיפה או סממן דתי אחר וכן הלאה.

יש לי כבוד למורשת/מסורת שכן אני רואה בה את נושאת הגחלת של העם היהודי ועוד אין ספור אינטרסים לאומיים שעל חשיבותם כתבתי רבות.

בוא נאמר שאני חולק עליך.
נכון, מסורתי נכלל בהגדרות החברתיות שאנו מכירים כחילוני למרות שהוא יותר קרוב לדתי מאשר לחילוני.
חילוני לא יניח תפילין ולא ילך לביהכ"נ בסופ"ש, למעט אולי ביום כיפור שאז גם אולי יצום, אבל בשום פנים ואופן לא יותר מזה, למעט כמובן ארוחות חג כדוגמת ראש השנה וליל הסדר.
תסכים עמי, שהנחת תפילין היא אקט יותר גדול מסתם כבוד למסורת?

אני אכתוב לך גם משהו שכנראה יעצבן אותך אבל הוא דיי מדויק, שמסורתי הוא סוג של רפורמי, למעט שמירת השבת שמסורתי לא ייסע לביהכ"נ במכונית כשם שרפורמי יכול לעשות, למרות שההיגיון אומר שמסורתי כמוך שנוסע בשבת, יכול גם לעשות את זה אבל המצפון לא ייתן לך לעשות את זה.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
ערב טוב אבי היקר.
אני זוכר שקראתי בעיתון על איזשהו מאושפז קשיש אשר הזמין משטרה בשטח בית החולים
בעקבות עניין של מה בכך ובסופו של דבר מצא את עצמו נגרר ונמשך מהשערות על ידי השוטרים
לאורך כל מזדרון בית החולים.
אני לא יודע למה, אבל יש לי תחושה שהאירוע הזה יכול לחזור על עצמו ולכן אני מציע לך
בלי לעבור על החוק במיוחד בשטח בית החולים.|חיוךרחב|

דע לך שאני מאד מחבב אותך ודואג לשלומך.
אז אנא ממך, אל תכניס ראש חולה למיטה עוד יותר חולה. :-D

Harrington

Well-known member
מנהל
...בסופו של דבר מצא את עצמו נגרר ונמשך מהשערות על ידי השוטרים
לאורך כל מזדרון בית החולים.
אני לא יודע למה, אבל יש לי תחושה שהאירוע הזה יכול לחזור על עצמו ולכן אני מציע לך
בלי לעבור על החוק במיוחד בשטח בית החולים.|חיוךרחב|
או לגלח את הראש ;-).

nothing but the truth

Well-known member

תנוח דעתך, אין חוק כזה, ועד כמה שאני יודע מעולם לא היה.
בדיוק כפי שאין חוק האוסר לנסוע ביום כיפור (אבל בכל זאת רוב האנשים אינם נוסעים).

הייתה הנחיה לא להכניס חמץ לבתי חולים, ובמקומות ספציפים אף הגדילו לעשות והורו למאבטחים לחפש חמץ. זה כבר לא נעשה יותר (לפחות זה אסור לפי בג"צ).

הורוביץ כבר דאג להזכיר לבתי החולים שאין למנוע הכנסת חמץ

מה שאפשר לעשות ונעשה במקומות מסוימים זה לבקש במידת האפשר להימנע מהכנסת חמץ.

נערך לאחרונה ב:

אבי בן 1231

Well-known member
אין ולא היה איסור בחוק.
אתה יכול לחסוך לעצמך ביקור לחינם בבית חולים, תמצא לעצמך עיסוק מועיל.

לא

בג"ץ קבע ששר הבריאות אל יכול להפר חוק,
מבין שזה חידוש בשבילך ולכן אתה חושב שרק נאורים וליברלים חושבים שהחוק חל גם על מחזיקי משרה רמה,
אבל במקומות שיש בהם דמוקרטיה זו השיטה.

אתה ממש לא חילוני.
אתה אולי לא שומר חלק מהמצוות חבל חילוני אתה לא.

אני יכול לתאר סיטואציה בה מישהו שרוצה לכפות דת על חולה סרטן שבקושי מסוגל להכניס מזון לפיו ולמנוע ממנו תזונה.
איום ונורא.

בג"ץ פסק לפי חוק, בג"ץ לא חוקק את החוק.
אם יש לך בעיה עם החוק תבוא חשבון עם ההוא עם ממשלה דתית "ימין על מלא" שלא חוקק חוק מתאים.
לא ראיתי שמישהו מנע משומר כשרות דתי או "חילוני" כמוך לשמור כשרות.

חוק השבות צריך להתנות אזרחות גם בעמדה ציונית ועבודה ותשלום מיסים, אלא אם מדובר באנשים שלא מסוגלים לעבוד בגלל נכות או גיל צעיר או מבוגר מאוד.
לא צריך לתת לכל טפיל אזרחות ישראלית רק כי למזלו יצא מרחם של אישה מסויימת.

לא לימין, לדיקטטורים האנטי דמוקרטים.
אין קשר לימין או שמאל.
תנוח דעתך, אין חוק כזה, ועד כמה שאני יודע מעולם לא היה.
בדיוק כפי שאין חוק האוסר לנסוע ביום כיפור (אבל בכל זאת רוב האנשים אינם נוסעים).

הייתה הנחיה לא להכניס חמץ לבתי חולים, ובמקומות ספציפים אף הגדילו לעשות והורו למאבטחים לחפש חמץ. זה כבר לא נעשה יותר (לפחות זה אסור לפי בג"צ).

הורוביץ כבר דאג להזכיר לבתי החולים שאין למנוע הכנסת חמץ

מה שאפשר לעשות ונעשה במקומות מסוימים זה לבקש במידת האפשר להימנע מהכנסת חמץ.

אין ולא היה איסור בחוק.
אתה יכול לחסוך לעצמך ביקור לחינם בבית חולים, תמצא לעצמך עיסוק מועיל.

לא

בג"ץ קבע ששר הבריאות אל יכול להפר חוק,
מבין שזה חידוש בשבילך ולכן אתה חושב שרק נאורים וליברלים חושבים שהחוק חל גם על מחזיקי משרה רמה,
אבל במקומות שיש בהם דמוקרטיה זו השיטה.

אתה ממש לא חילוני.
אתה אולי לא שומר חלק מהמצוות חבל חילוני אתה לא.

אני יכול לתאר סיטואציה בה מישהו שרוצה לכפות דת על חולה סרטן שבקושי מסוגל להכניס מזון לפיו ולמנוע ממנו תזונה.
איום ונורא.

בג"ץ פסק לפי חוק, בג"ץ לא חוקק את החוק.
אם יש לך בעיה עם החוק תבוא חשבון עם ההוא עם ממשלה דתית "ימין על מלא" שלא חוקק חוק מתאים.
לא ראיתי שמישהו מנע משומר כשרות דתי או "חילוני" כמוך לשמור כשרות.

חוק השבות צריך להתנות אזרחות גם בעמדה ציונית ועבודה ותשלום מיסים, אלא אם מדובר באנשים שלא מסוגלים לעבוד בגלל נכות או גיל צעיר או מבוגר מאוד.
לא צריך לתת לכל טפיל אזרחות ישראלית רק כי למזלו יצא מרחם של אישה מסויימת.

לא לימין, לדיקטטורים האנטי דמוקרטים.
אין קשר לימין או שמאל.
לפני מספר שנים אנשי הביטחון בבתי החולים ובכניסה לאתרי טבע ביצעו באופן בלתי חוקי
בידוק בחפציהם של נכנסים ולא איפשרו הכנסת מזון לא כשר לפסח בחול המועד פסח!!

קר לי בך

Well-known member
לפני מספר שנים אנשי הביטחון בבתי החולים ובכניסה לאתרי טבע ביצעו באופן בלתי חוקי
בידוק בחפציהם של נכנסים ולא איפשרו הכנסת מזון לא כשר לפסח בחול המועד פסח!!
נכון,
ולכן פנו לבג"ץ ובג"ץ הבהיר את הוראות החוק למי שהתקשה להבין.
למרות שבשרשור הזה נרהא שעדיין יש כאלה שמתקשים, חושבים שאת החוק חוקק בג"ץ ולא הכנסת, ולכן דורשים לבטל את בג"ץ ולא את הכנסת 🤪

אבי בן 1231

Well-known member
האם תתחייב לאכול מול מוסלמי חזיר ברמדאן?
או האם תתחייב להגיש לאורח שלך אוכל בשרי אם הוא צמחוני/ טבעוני?
פה בארץ אין לי בעיה לעשות זאת אך אין לי גם עילה לעשות זאת, המוסלמי פה בארץ אינו כופה עליי לצום בראמדן כל היום ולאכול עם רדת החשכה.
בעיירה מוסלמית לא אעשה זאת, בדיוק כמו שבעיר חרדית לא אכנס עם מכונית בשבת.
היהודי החרדי מנסה מאז קום המדינה לכפות את אורח חייו עליי.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
פה בארץ אין לי בעיה לעשות זאת אך אין לי גם עילה לעשות זאת, המוסלמי פה בארץ אינו כופה עליי לצום בראמדן כל היום ולאכול עם רדת החשכה.
בעיירה מוסלמית לא אעשה זאת, בדיוק כמו שבעיר חרדית לא אכנס עם מכונית בשבת.
היהודי החרדי מנסה מאז קום המדינה לכפות את אורח חייו עליי.
אוקיי.

למעלה