אתה לא חילוני, אתה סתם מנסה להשיג תגובה רוגזת ומתוסכל מזה שאתה לא מצליחכן חמוד - קשה לך לעכל שלחילוני כמוני יש דעות הפוכות משלך ואינך משכיל להבין שההבדל בינינו נעוץ באוטואנטישמיות שלך.
נו עוד פעם, מנסה לקבל קצת צומי,אם יש כאן "כפיה" הרי שהיא כפיה מינורית ביותר המתבטאת מהיות ישראל מדינה בעלת צביון יהודי - אותך לא מעניינת המילה "כפיה" על פרשנותיה - אתה משתמש בביטוי זה בכדי לבטא את שנאתך אל עבר דת אבותיך ולכן אתה רוצה "לשפוך את התינוק עם המים" - אתה שמאלן אולטרה ליברלי אוניברסלי אשר שכח מזמן מאיפה הוא בא ולאן הוא הולך וזאת הסיבה שאתה תומך בחורבנה של ישראל כמדינה יהודית....מבחינתך לא יהיה שום אסון אם נהפוך למיעוט בארצנו.
אבל תוןך כדי אתה מראה שאתה דתי
לא היית מעז לחשוף אותי למידע סודי כי אין לך כזה,הרי לא לחינם אני מתעב אותך - אני לא הייתי מעז לחשוף אחד כמוך למידע צבאי סודי ובוא ואחדש לך עוד משהו - אתה שונא אותי לא פחות מאשר אני שונא אותך אך מה שמונע ממך להודות בכך זו אותה צדקנות/טהרנות וצביעות המאפיינות את רובם המכריע של אנשי השמאל....משחק לי אותה "הכומר האחרון"חחחח אתה לא צריך להתחפש לכומר שכן אין לי ספק שהמשך שושלתך בסופו של דבר תוטבל לנצרות....איזה סוג של מסר יהודון מסוגך (יהודי בעל כורחו...יהודי קטנטן , שפוף קומה , מושפל מבט) יכול להטמיע בצאצאיו ?
השב"כ חושב אחרת ממך וסיווג אותי בהתאם.
מה לעשות, ליהודים מיש צה"ל שב"כ ושאר גופי ביטחון,
לך נותרו פרובוקציות פתאטיות.
תחליף קצת את הפרובוקציות, אתה משעמם.כל כולך אכול תיעוב דת אבותיך ולכן אתה מחפש "כפיה" מתחת לכל בלטה...היא מדירה שינה מעיניך....בדיוק כמו החותנים השמאלנים שלי שלא נסעו בתחבורה ציבורית החל משנת 1970 ולמרות זאת מזדעקים בדרמטיות בעד תחבורה ציבורית בשבת למען "האוכלוסיה החלשה" חחח ....אני יכול להבטיח לך שאוכלוסיות מוחלשות מעניינות להם את האצבע הקטנה של הרגל- מדובר בסה"כ בתירוץ לביטוי אוטואנטישמיות - בדיוק כמוך !
עוד פעם ועוד פעם אוטואנטישמי, לא עושה רושם
לך למדינה דתית פונדמנטליסטית, תתאים לך הרבה יותר ממדינת ישראל.אני חוזר ומבקש ממך - הנח לעם היהודי לנפשו , גם לנו יש זכות למדינה משלנו - לך מכאן , יהיה לך טוב באירופה , לא תצטרך להתלונן על אנשי ימין ברברים המעכירים את שלוות נפשך - שם תוכל לברוח "ממוצאך הנחות" המסב לך מפח נפש כה קשה..... לך מכאן , קח איתך את בני משפחתך אותם הדבקת באוטואנטישמיות ועזוב את העם היהודי לנפשו - שום דבר לא קושר אותך למקום הזה ואתה יודע זאת היטב.
אני לא מגרש אותך, פה יש דמוקרטיה, מקבלים את כולם, אפילו אנשים כמוך, אבל דמוקרטיה יהודית ממש לא בא לך טוב אז כדאי לך ללכת למקום בו תרגיש בבית.