אבי בן 1231
Well-known member
להכניס חמץ לבית החולים הקרוב למקום מגורי במקרה של איסור בחוק!!!
אשריך צדיק! חשוב מאוד להתעקש על עקרונות. למזלנו מסתבר מדבריך שחוקים הם לא עקרון כזה חשוב לשמור עליו, אחרת היינו עוד עלולים למצוא עצמנו בבעיה חלילה וחס לא עלינו טפו טפו טפולהכניס חמץ לבית החולים הקרוב למקום מגורי במקרה של איסור בחוק!!!
דהיינו תבקר בבי"ח גם אם לא יהיה לך צורך?להכניס חמץ לבית החולים הקרוב למקום מגורי במקרה של איסור בחוק!!!
כן, אכנס אבצע את פעולת הטרור ואסוג!!!דהיינו תבקר בבי"ח גם אם לא יהיה לך צורך?
למיטב ידיעתי היה איסור בחוק עד לפני שנה , לא ?להכניס חמץ לבית החולים הקרוב למקום מגורי במקרה של איסור בחוק!!!
איך המאבטח בכניסה יכול לדעת, אם זה קמח מצה?כולה שבוע אחד קטנטן של החלפת הלחם במצה/לחמניות מקמח מצה - לי זה ממש לא מפריע ואני כאמור חילוני לחלוטין.
איך הם יודעים מה המאושפז/ת לידם אוכל/ת?אני מתאר לעצמי סיטואציות מטרידות בהן מאושפזים שומרי מסורת נאלצים לחלוק חדר עם מאושפזים אוכלי חמץ בפסח - פשוט נורא.
* מן הסתם המאבטחים יעברו רענון.איך המאבטח בכניסה יכול לדעת, אם זה קמח מצה?
איך הם יודעים מה המאושפז/ת לידם אוכל/ת?
איך? האם אתה יודע להבדיל? האם בכלל אפשר להבדיל?* מן הסתם המאבטחים יעברו רענון.
תמיד יהיו חלאות, הרוב המוחלט לא יחצין ואף אחד לא אמור לדעת מה יש לו בצלחת ואי ידיעה פותרת ...* בטוחני שיהיו מאושפזים שיחצינו את החמץ אם הוראת בג"צ לא תשתנה.
איני יודע להבחין בוודאות אך יש לי מושג לא רע.איך? האם אתה יודע להבדיל? האם בכלל אפשר להבדיל?
תמיד יהיו חלאות, הרוב המוחלט לא יחצין ואף אחד לא אמור לדעת מה יש לו בצלחת ואי ידיעה פותרת ...
לא.למיטב ידיעתי היה איסור בחוק עד לפני שנה , לא ?
צודקת - איסור בחוק לא היה לפני שנה - זכרתי שהיה משהו בנושא וכנראה שזה היה בנושא הקישור הזה.
מעולם לא היה איסור בחוק.צודקת - איסור בחוק לא היה לפני שנה - זכרתי שהיה משהו בנושא וכנראה שזה היה בנושא הקישור הזה.
![]()
בג"ץ קבע סופית: בתי חולים לא יוכלו למנוע הכנסת חמץ לשטחם בפסח
הנשיאה חיות דחתה את בקשת הרבנות והיועמ"ש לדון שוב בנושא וקבעה כי חיפוש בכליהם של באי בתי החולים פוגעת בזכויות היסוד שלהם. הרבנות הראשית קראה לח"כים לשנות את ההחלטה בחקיקהwww.haaretz.co.il
מעולם לא היה חוק כזה אך היה לבתי החולים נוהל (שהוכרז לא מזמן לא חוקי ע״י בג״ץ) לחפש חמץ בכלי המבקרים בפסח ולמנוע הכנסתו.למיטב ידיעתי היה איסור בחוק עד לפני שנה , לא ?
אט אט בג"צ האולטרה נאור וליברלי מנסה לערער את צביונה היהודי של מדינת ישראל.
כולה שבוע אחד קטנטן של החלפת הלחם במצה/לחמניות מקמח מצה - לי זה ממש לא מפריע ואני כאמור חילוני לחלוטין.
אני מתאר לעצמי סיטואציות מטרידות בהן מאושפזים שומרי מסורת נאלצים לחלוק חדר עם מאושפזים אוכלי חמץ בפסח - פשוט נורא.
המדינה הזו הוקמה למען תת בית בטוח לעם היהודי , שיוכל לקיים אי אילו סממני יהדות מינימלים ללא חשש ואני חושב שמן הראוי היה שבג"צ היה מעניק משקל נוסף לחשיבות צביונה היהודי של מדינת ישראל.
עוד מעט קט יוחל בעיקור תוכנו של "חוק השבות" על ידי הטפלות לשאלת "מיהו יהודי"....שלא לדבר על שאר רפורמות הנמצאות על הכוונת.
לימין אין ברירה - פסקת ההתגברות חייבת לקרום עור וגידים - ריסון חוקי של בג"צ מחויב מציאות.
טוב - אנו מכירים היטב אחד את דעותיו של השני , לא ?מעולם לא היה חוק כזה אך היה לבתי החולים נוהל (שהוכרז לא מזמן לא חוקי ע״י בג״ץ) לחפש חמץ בכלי המבקרים בפסח ולמנוע הכנסתו.
בהצלחה לבג״צ. דת היא עניין פרטי ואסור לאפשר לה להיות עניין ציבורי.
מי שרוצה להימנע מאכילת חמץ אין לו שום בעיה, פשוט לא יאכל חמץ. אף אחד לא ידחף לו חמץ לפה בכוח.
את חוק השבות אפשר מבחינתי לבטל, אם כי אני לא צופה שכך יקרה, אבל זה לא חשוב.
אסור שתחוקק פסקת ההתגברות. הכנסת חייבת איזונים ובלמים בדמות בג״צ.
אין ולא היה איסור בחוק.להכניס חמץ לבית החולים הקרוב למקום מגורי במקרה של איסור בחוק!!!
לאלמיטב ידיעתי היה איסור בחוק עד לפני שנה , לא ?
בג"ץ קבע ששר הבריאות אל יכול להפר חוק,אט אט בג"צ האולטרה נאור וליברלי מנסה לערער את צביונה היהודי של מדינת ישראל.
אתה ממש לא חילוני.כולה שבוע אחד קטנטן של החלפת הלחם במצה/לחמניות מקמח מצה - לי זה ממש לא מפריע ואני כאמור חילוני לחלוטין.
אני יכול לתאר סיטואציה בה מישהו שרוצה לכפות דת על חולה סרטן שבקושי מסוגל להכניס מזון לפיו ולמנוע ממנו תזונה.אני מתאר לעצמי סיטואציות מטרידות בהן מאושפזים שומרי מסורת נאלצים לחלוק חדר עם מאושפזים אוכלי חמץ בפסח - פשוט נורא.
בג"ץ פסק לפי חוק, בג"ץ לא חוקק את החוק.המדינה הזו הוקמה למען תת בית בטוח לעם היהודי , שיוכל לקיים אי אילו סממני יהדות מינימלים ללא חשש ואני חושב שמן הראוי היה שבג"צ היה מעניק משקל נוסף לחשיבות צביונה היהודי של מדינת ישראל.
חוק השבות צריך להתנות אזרחות גם בעמדה ציונית ועבודה ותשלום מיסים, אלא אם מדובר באנשים שלא מסוגלים לעבוד בגלל נכות או גיל צעיר או מבוגר מאוד.עוד מעט קט יוחל בעיקור תוכנו של "חוק השבות" על ידי הטפלות לשאלת "מיהו יהודי"....שלא לדבר על שאר רפורמות הנמצאות על הכוונת.
לא לימין, לדיקטטורים האנטי דמוקרטים.לימין אין ברירה - פסקת ההתגברות חייבת לקרום עור וגידים - ריסון חוקי של בג"צ מחויב מציאות.
מספיק עם ההגיגים יקירי - כידוע לך הפוזות הללו מעניינות לי את העכוז.אין ולא היה איסור בחוק.
אתה יכול לחסוך לעצמך ביקור לחינם בבית חולים, תמצא לעצמך עיסוק מועיל.
לא
בג"ץ קבע ששר הבריאות אל יכול להפר חוק,
מבין שזה חידוש בשבילך ולכן אתה חושב שרק נאורים וליברלים חושבים שהחוק חל גם על מחזיקי משרה רמה,
אבל במקומות שיש בהם דמוקרטיה זו השיטה.
אתה ממש לא חילוני.
אתה אולי לא שומר חלק מהמצוות חבל חילוני אתה לא.
אני יכול לתאר סיטואציה בה מישהו שרוצה לכפות דת על חולה סרטן שבקושי מסוגל להכניס מזון לפיו ולמנוע ממנו תזונה.
איום ונורא.
בג"ץ פסק לפי חוק, בג"ץ לא חוקק את החוק.
אם יש לך בעיה עם החוק תבוא חשבון עם ההוא עם ממשלה דתית "ימין על מלא" שלא חוקק חוק מתאים.
לא ראיתי שמישהו מנע משומר כשרות דתי או "חילוני" כמוך לשמור כשרות.
חוק השבות צריך להתנות אזרחות גם בעמדה ציונית ועבודה ותשלום מיסים, אלא אם מדובר באנשים שלא מסוגלים לעבוד בגלל נכות או גיל צעיר או מבוגר מאוד.
לא צריך לתת לכל טפיל אזרחות ישראלית רק כי למזלו יצא מרחם של אישה מסויימת.
לא לימין, לדיקטטורים האנטי דמוקרטים.
אין קשר לימין או שמאל.
אתה לא חילוני, אתה דתי שלא מקיים חלק מהמצוות אבל רוצה כפיה דתית לאחרים למצוות שאתה חושב שאתה כן מקיים.מספיק עם ההגיגים יקירי - כידוע לך הפוזות הללו מעניינות לי את העכוז.
אני לא הייתי בטוח לחלוטין אם היה חוק או לא וגם נתתי לכך ביטוי בדבריי - זה שבנית תילי תילים של דעות על סמך אי הבנה בסיסית שלך אינו מעניין אותי.
יקירי - אני חילוני לחלוטין אבל בניגוד לאוטואנטישמים שרובם המכריע שמאלנים אני משתדל לכבד את המורשת ממנה באתי. אני לא "גוי לעתיד" יהיר ומתנשא הבטוח כי האמת זורחת מישבנו המיוחס![]()
אתה רוצה.מי רוצה לכפות דת על חולה סרטן שבקושי מסוגל לאכול תוך כדי מניעת תזונה , על מה אתה מדבר בכלל ?
חילוני אתה, כן בטחחוק השבות לא צריך להתנות מאומה מלבד יהדות - אנו עוסקים כאן בהשרדות דת אבותינו ולא בהתהוותה של מדינת כל אזרחיה ולאומיה שזה מה שאתה ודומיך מייחלים לו.
מבחינתי כשאחד כמוך שונא אותי זו כמעט תעודת כבוד,אני לא מתבייש לומר שאני שונא אותך אך מעל לכל חשוב לי שתדע שאני שונא אותך - איני רוצה להיות צבוע ובמיוחד איתך ועם דומיך - אני רואה בך ובדומיך סכנה עצומה להישרדות העם היהודי וכולי תקווה שתתבוללו מאיתנו כמה שיותר מהר תוך גרימת נזק מועט ככל האפשר.
ההבדל ביני לבינך הוא שאני חילוני שאינו סובל משנאה עצמית - אני נוהג בשבת , אוכל גם במסעדות אשר אין להן תעודת כשרות , צופה בקולנוע בשבת ועוד....אני לא מטפח שנאה אל עבר דת אבותיי , אני לא מרגיש שבא לי להקיא כשאני רואה דוכן הנחת תפילין המתופעל על ידי שני חרדים.אתה לא חילוני, אתה דתי שלא מקיים חלק מהמצוות אבל רוצה כפיה דתית לאחרים למצוות שאתה חושב שאתה כן מקיים.
אתה לא גוי לעתיד, אתה לא דוחה למחר מה שאתה יכול לעשות היום, לפחות בנושא הזה.
אתה רוצה.
חילוני אתה, כן בטח
אתה חילוני כמו שאני בר רפאלי
מבחינתי כשאחד כמוך שונא אותי זו כמעט תעודת כבוד,
הייתי מתבייש אם אחד כמוך היה באותה קבוצה איתי.
אתה לא חילוני, אתה דתי שאין לו מושג ביהדותההבדל ביני לבינך הוא שאני חילוני שאינו סובל משנאה עצמית - אני נוהג בשבת , אוכל גם במסעדות אשר אין להן תעודת כשרות , צופה בקולנוע בשבת ועוד....אני לא מטפח שנאה אל עבר דת אבותיי , אני לא מרגיש שבא לי להקיא כשאני רואה דוכן הנחת תפילין המתופעל על ידי שני חרדים.
הכפיה של דתי כמוך מדברתלא אני ולא הדת היהודית כופה על חולה סרטן צום כזה או אחר - זו האוטואנטישמיות המפעפעת בדמך גורמת לך הזיות.
לא, אני לא מתעב אותך, אני מרחם עליך,אכן יקירי - התיעוב בינינו הדדי וטוב שכך.
יש לך אובססיה חולנית לכפיה דתית, מהצד שמנסה לכפותלי אין אובססיה חולנית לזעוק "כפיה" על כל אלמנט קטנטן וזניח שכלל לא מפריע לי - אתה מחפש "כפיה" כמו שדתי חרדי מחפש אחר חמץ לפני פסח - בוא נאמר שאין לי ספק שנכדו של נכדך יבקר במיסת יום ראשון בכנסיה....עולם הולך ונעלם....
לך אתה מכאן, זאת המדינה שלי,עשה טובה...לך מכאן , גם ליהודים מגיעה מדינה משלהם , לא ?
לך מכאן , רד מהארץ , הרי אין מאומה הקושר אותך לכאן....יהיה לך טוב בחו"ל ולנו ייטב שבעתיים בלעדיך.
כן חמוד - קשה לך לעכל שלחילוני כמוני יש דעות הפוכות משלך ואינך משכיל להבין שההבדל בינינו נעוץ באוטואנטישמיות שלך.אתה לא חילוני, אתה דתי שאין לו מושג ביהדות
הכפיה של דתי כמוך מדברת
לא, אני לא מתעב אותך, אני מרחם עליך,
אתה כמו ילד בן 4 שצועק "קקי" ומקווה לקבל תגובה נרגשת/הזדעזעות.
לא תקבל, אז אמרת שאתה שונא אותי, ביג דיל.
יש לך אובססיה חולנית לכפיה דתית, מהצד שמנסה לכפות
לך אתה מכאן, זאת המדינה שלי,
לך תקים איזו מדינת דת דיקטטורית פונדמנטליסטית או תצטרף לאחת ותהיה מאושר.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.