אישה נותנת.. גבר לוקח????

ביקשת-קיבלת...

אישה אחת שמה לב ששכנתה תמיד תולה כביסה כשלא יורד גשם. שאלה האישה את השכנה:"כיצד את יודעת מתי לתלות את הכביסה? אמרה השכנה:"כל בוקר כשאני קמה אני רואה את הברומטר של בעלי. אם הוא פונה ימינה-יורד גשם. אם הוא פונה שמאלה-יהיה יום בהיר". שאלה האישה:"ואם הוא באמצע????" אמרה השכנה:"אם הוא באמצע למי יש זמן לתלות כביסה בכלל?????"

redredole

New member
עוד אחת

מה שונאת אשה לשמוע כשהיא נהנית מסקס אדיר? מותק הגעתי הביתה!

../images/Emo24.gif

ילד בן חמש שואל את אמא שלו:"אמא, איך באים ילדים לעולם? עונה האם:"החסידה מביאה אותם". "אז אמא...."שוב שואל הילד. "מי מזיין את החסידה????" סליחה על השפה-זו הבדיחה......

מייקי69

New member
מישהי תרגמה לי פעם ../images/Emo13.gif

ילד: אמא אמא, עוד ´פם קראו לי בבית-ספר "מאפיונר"! אמא: (זועמת) מחר אני הולכת לסדר את זה!! ילד: טוב, אמא, אבל תעשי הפעם שזה יראה כמו תאונה. ועוד אחת: ילדה: אמא אמא, אפשר להכנס להריון בגיל 8? אמא: לא, מתוקה! ילדה: יש! יש! יש!

redredole

New member
ועוד

הוא: התנשאי לי? היא: בטח . ודאי שתיקה מעיקה היא: למה אתה שותק? הוא: גם ככה אמרתי יותר מדי

אחרונה לפני השינה........../images/Emo1.gif

גניקולוג אחד ניגש לקורס מכונאות.לאחר שבועיים נגמר הקורס, הוא מקבל ציון 110. התלמידים ששמעו על כך ניגשו זועמים אל המורה:"למה 110?" המורה ענה:"הוא ניקה את המנוע, החליף בוכנות, ביצע ניקוי קרבורטור, החליף שמן-והכל בחצי שעה". התלמידים:"המורה, אבל גם אנחנו עשינו הכל בחצי שעה??.!!!". ענה המורה:"כן, אבל הוא ביצע הכל דרך האגזוז"......... לילה טוב וחלומות נעימים פרח נ.ב דניאל-לא נראה לי שאגיע למיפגש-זה רחוק לי מדיי.....

אני מכירה רק זברה שלובשת פיג´מה

אבל היא לובשת ומורידה אותה כל השבוע. אז אני לא יודעת מתי זה איזה יום. וגם התבלבל לי עם הפסח והחג השני זה שלא בוטל. יודעת שיש שמש זה בוקר ולילה שיש חושך. ופיג´מה-מה זה???

מתה על פיג´מות!!!

כאלה עם דובים/לבבות/כלבים.....מסאטן.....נעימים למגע העור!!! פרח שחזרה מקניות(איזה כיף בשמש)ורצה למקלחת וללבוש ת´פיג´מה.... ואחותו-אני בכלל לא זברה!! אני חושבת???!!

סאטן, שהסדין יהיה מסאטן חלקלק בקיץ

ופלנל חמימי בחורף. הם כל כך נעימים למגע העור. אבל דובי אפשר לקחת למיטה אם זה הטעם שלך,עגלגל ושעיר. ואם הוא בא למיטה,רצוי שיביא גם את הלב שלו. ואת הכלב להשאיר מחוץ לחדר-מומלץ. חלקם קנאים גדולים. ובכל מקרה לפקוח עיניים ולראות אותו מביט עלי ומזיל ריר(הכלב)לא אוהבת. תקציר: דוב+לב במיטה עם סדיני סאטן וכלב החוצה.

עדיף פיג´מה מסאטן.

אחרת מחליק לי המיטה. דניאל, עדין עם התמונה של פרח. איזה תמונה הביאה באמצע היום.

מסכימה איתך.....

אין כמו להתכרבל במיטה עם
פרוותי שכזה, בעל
אוהב, ומגע מפנק. מתגעגעת לדובון אכפת לי שלי......מאד , מאד , מאד

על דובים כלבים ולבבות.....

על המיטה שלי שוכב בהנאה כלב גדול עשוי מפרווה את הדובי השעיר והלא כל כך עגלגל השארתי בדירה הקודמת(הבעל לשעבר) ועל הפיג´מה שעליי עכשיו, יש לבבות-ואני אותה הכי אוהבת!!! אבל בעצם מה זה חשוב מה אני אוהבת ואת לא הלא את ואני לא חולקות מיטה ביחד-נכון אחותו?????

למעלה