אישה נותנת.. גבר לוקח????

אורגיה של

זברה דובים לבבות כלבלבים אין מקום במיטה שלי לכזו אורגיה.
אוייש ושכחתי את
שהוא נורא חמוד כאן.

מייקי69

New member
הפיג´מה שלי

זהה לזו של המלך, בבגדי המלך החדשים. כשיש לי איש במיטה, אני באה בלי (כלום) עור סאטן שופרא דה שופרא. (אוח, זאת שורה שבטח גנבתי פעם מאשלי) לא יודעת איך, אבל הלבוש הזה הצליח להשאר באופנה עוד מימי חווה.

ובחורף מה את עושה????

כשאין בן זוג אצלך במיטה??? פרח-כאחת מארבעת הבנים-תם!(עדיין בטראומת פסח)

מייקי69

New member
שתי שאלות או רק אחת?

בחורף - אין כמו חיבוק מתחת לפוך לחימום מה, לא? כשאין בן זוג....? הו, זה המקום והזמן לפיג´מה. דווקא של פלנל עם דינוזאורים. אבל אין לי. יאאאאאאאאא אז מה אני עושה? תנחשי !

און&און

New member
מסכים איתך..

שהרבה יותר קל לתת,הרי זה מה זה פשוט!? ואם כבר כולם מתפשטים כאן אז תרשו לי גם.. נותן בכיף ומקבל בכיף שום מחסומים ושום נעליים..מסוויץ´ בלי שום בעיה. אבל תודו שהחוכמה הכי גדולה שבלקבל היא להשאר סקסי גם תוך כדי
יאללה "אחותו של .." עכשיו תורך..

וואלה איך ידעת שאני באה כמו סינדרלה

מה תורי מה? אני ערומה לגמרי ממזמן. אני מהמקבלות. לא. אני מהלוקחות. יותר גרוע אפילו. לקחנית, זנבנית, גנבנית. מה לא סקסי בלהנות עד הסוף בלהתמכר לעונג? נרקומנית אחת.

redredole

New member
ואיך היא באמת מתחת לחצאית

הוא: האם סיפרתי לך על השעון החדש שלי? היא: לא, מה איתו? הוא: השעון אומר לי שאת בלי תחתונים. היא: אם ככה השעון שלך דפוק, כי אני עם תחתונים. הוא: הוא כנראה מקדים בשעה.

ארזזז35

New member
מה לא סקסי בלקבל? בלהתמסר?

זה הדבר הכי מגרה בעולם לראות התמסרות

redredole

New member
ויש גם את זה

אחת מבקשת מבעלה לעשות סקס כמו באולימפיאדה. שואל הבעל המרוצה: "למה את מתכוונת ? חזק יותר ? גבוה יותר ? מהר יותר ?" היא עונה: "לא, אחת לארבע שנים" !

redredole

New member
אחרונה לפני השינה

איש אחד חוזר הביתה במפתיע ומוצא את אישתו בוגדת בו עם חברו הטוב. הוא לוקח אקדח ויורה בחבר שלו. אשתו הנדהמת גוערת בו:"אם תמשיך להתנהג ככה, לא יישארו לך חברים".

ואיש אחר סיפר פעם

שאשתו ברחה עם החבר הכי טוב שלו. שאלו מי זה והוא אמר שמעולם לא פגש אותו...

למעלה