אישה נותנת.. גבר לוקח????

ארזזז35

New member
אישה נותנת.. גבר לוקח????

בואו נשתחרר מהתפיסה ההיסטורית שבה אישה נותנת את עצמה וגבר לוקח.. אני רוצה לשמוע את הדעה האישית של הפסיכים פה בפורום (זו מחמאה). לדעתי, הרבה יותר קל לתת בסקס. להשאר בשליטה ולענג. הרבה יותר קשה להתמסר בשלמות, לתת את האמון והאהבה שלך לאחר/ת ולתת לו את הכוח לענג אותך עד כלות. להקשיב לגוף שלך כשאחרת מנגנת עליו ולשקוע עמוק עמוק לתוך ההרגשה הזו. אפשר גם להתענג בממברנה הזו גם על העונג שגורמים לאחרת. להיות קשוב לגוף שלה עד כדי לשמוע את הדופק שלה , כל ריס וציפורן:) כשאתה נוגע. כך, שלדעתי, אני דווקא מהנותנים, אבל באמצעות האהבה למדתי גם לקבל.. וזה העונג העילאי:)

אוי.. כמה אתה צודק..

ואני משלמת כסף כדי לסדר תתאים במקום וללמוד איך לקבלללללללללללללללללל

yog 10

New member
אכן היכולת להיתמסר לאדם אחר קשה

וזה אחד הדברים שהופך סקס טוב לסקס מעולה ומטריף הגברים צריכים ..

yog 10

New member
ללמוד להיות רגישים יותר קשובים

יותר וללמוד לתת ולקבל תוך כדיי הקשבה וקבלה של הזולת ורצונותיו

מייקי69

New member
פסיכית 1 לפסיכי 2 - האם שומע?

לא ידעתי שקיימת "תפיסה" כזאת, האמת. של גבר/אשה לוקח/נותנת. אני רק יודעת שבתקופה הטרום-בוגרת שלי (שארכה הרבה אחרי גיל ההתבגרות) הייתי פחדנית גדולה והסתתרתי הרבה מאחורי הנתינה. זה היה קל. הרבה יותר קל מאשר לקחת לעצמי פיסת עונג משלי. הרבה פחות חושף. לא ביקשתי לי בסקס אלא את הכניעה של הצד השני. כניעה נעימה, מתענגת. הייתי גדולה בזה. ענקית. מאהבת מדהימה חד צדדית לחלוטין. אני מתביישת להודות. ממש מתביישת. להגיד שמישהו קם והתנגד נמרצות? אף אחד. להגיד שמישהו התעקש? אף לא אחד. אלוהים יודע ממה נהניתי שם. אבל נהנתי לי. מהפירורים. היום זה שונה לחלוטין. תודה לאל. אבל להגיד שזה בא לי בקלות? מה פתאום. לא בקלות אני נכנעת לחשיפה שבעונג הצרוף. זה באמת צריך להיות מישהו שמעניק לי תחושה גדולה של בטחון. בטחון בזה שאני אהובה, נחשקת, וחשובה. נשמע פסיכי? - בהחלט. אבל אני מניחה שיש כמה וכמה שלוקח להם זמן להפתח, להיחשף ולתת אמון. ואחרי ההתחלה האולי מהוססת - השמיים הם הגבול. את זה אני יודעת! הייתי שם! מייקי-הולכת-להתלבש-אחרי-מופע-העירום-הפומבי

מקבלת... בכייף!!!!

אין לי מושג מאיפה באתם אנשים (וגם נשים...) אני משחר ילדותי מתמסרת מתענגת מקבלת פינוקים ללא טיפת היסוס מפקירה את גופי רפוי האיברים להפנים את הריגושים והזרמים וההתמסרות הזו אליי!!!! כל כך בקלות זה באלי, כל כך פשוט לי שמגיע לי דינה.מית ענגת אני גם יודעת לענג, ואוהבת את השליטה על התזמון וההתפרקות ו...אוהו ... כמה שהוא אוהב כשאני לוקחת את השליטה... והאמת היא ש אני לא תמיד מבינה מה כל כך נעים בלענג אותי אבל זה לא מפריע לי להנות.... דינה.מיתפנקת

דינה´תי

יש אנשים שבגלל טראומה כזו או אחרת בעברם, מרגישים שהם חייבים להישאר בשליטה. התמסרות היא איבוד שליטה וזה מפחיד.. יש כאלה שזה מפחיד אותם עד לסף היסטריה. זה נכון שהראש אומר שזה כיף לקבל, להתמסר וכו´.. התת מודע חוסם! פסי (מצטרפת לסטרפטיז)

פסינק´ה...

תאמיני לי שיש לי מושג על מה את מדברת... גם לי יש קטעים שאני חייבת להשאר בשליטה אחרת אני מתפרקת אבל בקטע המיני באופן מאוד מודע, אני מפסיקה את השליטה לפרק זמן מאוד ספציפי ובאופן מאוד מודע אני שולטת ב"רפיון" הזה ומתמסרת... אם יהיה משהו שיראה לי חורג במעט מהסנריו שאני מכירה - אני אקפוץ כנשוכת נחש ואחזור להיות בפול קונטרול... אז או קיי אני לא מתמסרת ב-100% אלא רק ב98% השניים הנותרים נשארים בש.ג דינה. בשום פנים לא סטרפטיז אני מהשופטים

viviti

New member
גם אני .. גם אני...

אני הכי אוהבת שמענגים אותי...... גם נהניית לענג..... אבל הכי... הכי.. להתמכר לתענוג.....

אטיוד5

Active member
אני מסכים

אבל נשים רבות שדיברתי איתן לא מסכימות. זוכר אחת שאמרה לי - אבל הגבר תמיד גומר, והאישה לא. משמע - הוא נהנה יותר, ולכן ברור שהיא נותנת יותר ומקבלת פחות. רק שיהיה ברור, זאת לא דעתי, זאת היתה דעתה.

אטיוד5

Active member
אולי אתם הייתם

וגם אני בעצם הייתי. ממש פה לפני כמה ימים. הפעם מדובר בסטודנטית שישבה איתי בחדר האסיסטנטים. ודיברנו עליה ועל בעלה. אז את הסמיילי שלך תשמרי לאחרים.

אטיוד5

Active member
את יודעת מה?

אשתי יודעת לקבל. כן. את יכולה לקנא עד הודעה חדשה. זאת אומרת, מה טעם מצאת להגיד שאחותי זונה? הא? זה עושה לך טוב על הנשמה להטיל ספק בי או באשתי? אי פעם מצאת אותי משקר פה או שם? גם אם זה בתור בדיחה, זה לא מצחיק. או שאת קטנת אמונה או שסתם מעצבנת להכעיס. אטיוד5 מתעצבן ולא מחכה להתנצלות.

וואווו.. וכל זה מסמיילי עם קריצה??

מייקי! בואי. בואי נרד מהיבלת הזותי. היא כואבת ליקרינו במיוחד..

אטיוד5

Active member
כואב לי שסתם מטילים רפש

זאת לא היתה קריצה ידידותית במיוחד. תקני אותי אם אני טועה. ולמזלי, אין לי שום יבלת שם. אשתי מחוברת היטב לגופה. כבר מגיל צעיר. שלא כמו הגברת הזאתי למשל.

למעלה