אישה נותנת.. גבר לוקח????

אתה ממש..אבל ממש "חי" תככנות..

הקריצה שלי היתה תמימה לחלוטין ונאמרה בהומור טהור כרמז לחברה של איימי! זה שאתה יושב מול המסך "לבוש קסדה ועם נשק טעון" , לא תמיד מצביע שגם אלה שיושבים מולך "מוכנים לקרב".. דחילק אטיוד! תנשום עמוק! תרגע קצת!!! אני יודעת שאנחנו חיים באווירה מיליטנטית היום, אבל כאן אפשר להירגע!! מתי תבין את זה??

ועוד משהו.. בקשר להטלת רפש..

זה לא מזיז לך כהוא זה (ע"ע בלו ושירו..) אלא אם כן כיוון הרפש הוא ממך לעבר שאר העולם ולא להיפך..

אטיוד5

Active member
אם כבר, אז כבר

סיפרתי משהו שחברה סיפרה לי. על זה אמרת "אזוי", ורמזת לעבר אשלי, עם קריצה. מזה הבנתי שאת מטילה ספק בדברי. כלומר, כמו שאשלי מספרת, כך גם אטיוד מספר. ככה הבנתי. ואני לא הפסיכי היחידי שהבין ככה. עובדה שמייקי שבאה אחרינו הבינה בדיוק אותו דבר. אז אם עוד איכשהו אפשר לתת לך להנות מהספק בקשר ל"תמימות" ההודעה שלך, אי אפשר להגיד אותו דבר על מייקי שפשוט באה ואמרה לי שאני שקרן, במילים "כבד, אטיוד, עדיין כבד". כלומר, ההסבר ה"כבד" שלי לא הניח את דעתה. זאת מהסיבה הפשוטה שקשה לה כנארה להתמודד עם האמת, או שהיא סתם באה לעצבן אותי בין בבדיחות הדעת ובין אם לא בבדיחות הדעת. ועכשיו לעניין השני. לא מטיל שום רפש בבלו. אני מטיל רפש ב"שיר" שלו שכולו בשקר יסודו - באשוח הדבילי הזה, ובעלה נידף שקנה לו מושב קבע בחריץ התחת. כמו שכתב ניורון - לאשוח אין עלים. יש לו מחטים. ואשוח לא עומד לעולם בשלכת. הוא ירוק-עד. נו, נו, בואי עכשו עם החופש הסיפרותי, עם חיבורי המילים, עם המחשבות הנאצלות שמאחורי המילים. ונכון, יש משהו שלא אתרגל אליו לעולם. שברגע שמתחילים לגבב את המילים ליבי הומה, ליבך פעמונים, עלה נושר, שמיים כסופים, ענן כחלחל מרחף, ועוד כהנה וכהנה, אזי נשים מתחילות לרעוד, מפשעתן מתרטבת, והן נופלות שדודות. אם יש משהו שאני מקנא בו, זאת היכולת של בלו לשרבט שטויות, להרעיף מילים רומנטיות לכאורה, ולשבות לב נשים בעזרת גיבובי מילים. מצד שני, אותן נשים שנשבות בקסמים האלה - לא בשבילי. ולסיום פסי. לא, אני מוחק - זה כבר יבוא במסר.

אתה באמת כבד!!

תראה איזה "תרגומים" נתת לשתי מילים! אתה לא נורמלי, נשבעת לך! מייקי התכוונה שא-ת-ה כבד ולא הטקסט, משום שהיא הבינה את ההומור שלי. מה שאתה - לא! אתה לקחת את הקריצה לקיבינימט עם מיגננה כל כך אגרסיבית מצידך שהופכת מייד את הקריצה להרמת גבות.. של כולם! בשירה אפשר לכתוב הכל! על שמיים סגולים, עלים של עצי מחט ונקודת חן בתחת! זו שירה! אין שם סטטיסטיקה והסתברות ומספרים הגיוניים - אין שם לוגיקה יבשה שאתה כל כך מסור לה. צרות העין היתה כלפי האדם ולא השירה שלו! אדם נכנס לכאן, איש לירי שרואה את העולם במבט צבעוני ולא.. ממוספר - ואתה תוקף אותו כאילו דרך לך ישר על הגרדיניות בגינה! דחילק! בסך הכל בלו משתלב בדרך הרגילה, הידועה והטובה שלו. בשירה! האמן לי שאדם עם דמיון עשיר כל כך וזווית ראיה קצת פחות מרובעת על החיים - יוכל לתרום המון כאן! ואני מחכה למסר.

מייקי69

New member
הלוווווו!!! אני כאן!!!!!!!

הרסת אותי טוטאלית עכשיו!!!! בצורה מאד מדאיגה, למען האמת. זה נשמע כל כך רע וכל כך מופרך, שאני חוששת לשלומך. ואני רצינית, לא צוחקת לא מתבדחת וממש לא עוקצנית. (חשוב פה להבהיר כל מילה) אתמול, במסר אישי אלייך, אטיוד, אמרתי לך שאתה נראה לי במצב רוח נרגן. והצעתי לך לעשות סיבוב בשכונה. זמן מה אחר כך, אני רואה אותך משתלח ומתעצבן על שום כלום. רציתי, בלי להקפיץ, לומר לך שאולי כדאי עוד סיבוב - כי כפי הנראה - לא נרגעת עדיין. אז כתבתי - כבד, אטיוד, עדיין כבד. מצב רוח כבד - התכוונתי. ותראה, אלוהים אדירים - איזה סלט הכנת מזה !!! האמת? אני במקומך הייתי קצת מתביישת באיך שהצגתי את עצמי כאן, בפורום. לא מחמיא לך, ולא הולם - אני חברה טובה שלך, על אף קוצייך אבל לדעתי זה היה ממש לא במקום אני עונה קבל עם ועידה - כי דיברתם עלי כאילו אני לא קיימת, ואני כן. וחבל חבל חבל לי! מייקי

אטיוד5

Active member
סה"כ שעתיים ורבע לא היית כאן

לא קרה שום אסון. פשוט לא היית כאן - זה לא אומר שאת לא קיימת. הסברתי איך פרשתי את הדברים שלה ושלך. ואולי ניתן לתת פרשנויות אחרות גם. בואי נתחיל לנתח. מה היה כל כך כבד בי? מה את יודעת מה מצב רוחי בכלל? האמת, הוא מאוד משופר, ויש לי סיבה טובה, אני מקווה. (עכשיו תגידי, אם הוא ככה כשאתה משופר, אני לא רוצה לדעת איך הוא כשאתה לא במצב רוח
) הסברתי מה עושה לי חררה. שמאלץ וקיטש עושים לי חררה. וזה שנשים נופלות שדודות לרגלי גיבובי מילים וגינוני רומנטיות - זה גם עושה לי חררה. מה הבעיה? אסור לי להגיד את זה? זה עושה אותי כבד? ובכלל נושא ההודעה שהתחילה את כל העניין הזה היה לא השיר של בלו אלא ההודעה בדבר האישה הנותנת-מקבלת. ולדעתי נרמז שם מה שנרמז, אז התקוממתי. זה כבד? מכסימום לא פרשתי נכון. נניח שבאמת לא הבנתי, זה עושה אותי בעל מצב רוח כבד? אינני נרגן, אינני מקנא, אינני כועס. אולי מתרגש, כי החררה מעצבנת ושורפת קצת, וגם כל הויכוח הזה מתחיל להעלות לי ´תסעיף. ואת חברה טובה? היו לך 2-3 הזדמנויות להוכיח. החמצת את כולן. לא משנה, אני לא טיפוס נוטר.

ארזזז35

New member
אם ה"לגמור" זה השיא בשבילה... אז

היא צודקת... מצד שני, אצלינו, השיא זה הסוף...הנקודה... הפסגה.. משם חייבים לעצור למנוחה. אצלן... (ועל זה אני מקנאאאאא) זה רק עוד נקודה בדרך למעלה:) לדעתי.. מתוקף הבעיה הגברית הזו, הדרך, לא השיא, היא העונג הצרוף. הפיק למעלה הוא רק הדובדבן על הררי קצפת מתוקה (ואני מעדיף קצפת על דובדבנים:)

neuron

New member
ואם נהיה כנים...

נשים רבות מתנהגות לפי הנחת יסוד זו- הן לא אחת מנסות ליצור את הרושם כאילו שהו מקריבות משהו כשהן נכנעות לנו (וגם המילה "נכנעות" שהשתמשתי בה בהיסח הדעת, אולי מלמדת ש... ממממ...)

מייקי69

New member
איך חיכיתי לזה - שיייייט!!!

בסיבוב חיכיתי לך !!! לך או לשכמותך שיגידו איזה מילה חיננית וטובה על ה"עושה טובה שנכנעת"!!! בא לי לנבל את הפה, שחבל על הזמן !!!! אחת,שתיים, שלוש, ארבע, חמש, שש, שבע, שמונה, תשע, עשר.... נשימה עמוקה, מייקי, ו.... לא. אני לא אדפוק סצינה אני לא אגרור את הדיון לעוד שיח ושיג מטופש על "אתם הגברים" ועל "אנחנו הנשים". אבל אם תגיד עוד מילה, אני לא מבטיחה להתאפק!!!

neuron

New member
../images/Emo41.gif אז הנה אני אומר

"עוד מילה" ויאלה אשה!!! רוצי מהר למטבח!!!
ואם תתיחסי שוב להודעה שלי, טענתי שיש ביניכן כאלו שמתנהגות כאילו שהן עושות טובה... לא טענתי זאת על כל בנות המין שלכן (ואגב, אלו שמשדרות את התחושה הזו- מה זה לא בא לי "לעשות להן טובה")

מייקי69

New member
בטח, בטח, איך לא?

אתה צעיר מטומטם שרוצה למות בדמי ימיו !!! אבל... היום הוא יום המזל שלך. עשיתי סיבוב מסביב לשכונה. נרגעתי. וחוץ מזה אני לא מצליחה למצוא את האקדח. שיטטטטט!!! תגיד, מאיפה אתה יודע שהן "עושות לך טובה"? מאיפה הבטחון בלדעת מי כן משחקת אותה ומי לא? הייתי מתה לדעת. לדעתי, אף אחת לא עושה לך טובה. זה הכל בראש שלך. בחוסר היכולת שלך להבחין ברגישות הנדרשת. או לחילופין במשהו שאתה משדר, שגורם להן לא להרגיש בטוחות איתך עד כדי חשיפה. זהו. אמרתי. קיללתי. שאלתי. עכשיו תענה. מייקי-הזועמת-בדרכים

neuron

New member
../images/Emo123.gif ושוב כפי שאמרתי...

"יש ביניכן כאלו ש.." ...אך לא כולכן. ואכן אני מייחס את התנהגותן של אלו שמשדרות תחושה זו כהתנהגות שמגיעה ממקום של חוסר ביטחון, כאילו מנסות להחזיק את בן זוגן קצר (ואגב התנהגות זו הופכת אותן ללא מושכות בעיני) או לחילופין, אכן יתכן ומדובר בכאלו שפשוט לא יודעות להנות מסקס, והן בצורה כנה חשות שהן עושות סקס רק כמחווה לבן זוגן. ...ודרך אגב, את לא מצליחה למצוא את האקדח כי אני לקחתי אותו, ולא רק אותו...

מייקי69

New member
איפה השקספירית כשצריך אותה!

לא רוצה ללכת איתך מכות! טוב לך? לא רוצה! לא בא לי! תאכל את מה שאתה מבשל - זה מה יש לי ל´גיד (עכשיו כשגנבת לי את האקדח!)

neuron

New member
מכריזה על כניעה???

...מצרפת את שייק-ספירית (סתם מין משחק מילים שכזה)??? ...מה??? אני גדול עליך כשאת לבד??? בכל מקרה...
אני אוהב אתכן כשאתן כעוסות...

neuron

New member
אני חושב שחיל הפרשים שלך הגיע../images/Emo60.gif

...ושייק-ספירית, למי קראת איש מרגיז???

neuron

New member
ודרך אגב...

...אותך ואת אחותו של, אני אוכל לארוחת בוקר (מוזמנת...)

למעלה