אישה נותנת.. גבר לוקח????

neuron

New member
ואולי היה יכול להיות...

...נחמד יותר אם לך היה נתקע בגרון???

../images/Emo131.gifאני לא ../images/Emo78.gifבצלחת של אפחד../images/Emo18.gif

ומי שחושב שאפשר לאכול אותי לא יודע שעם
לא כדאי להתעסק. אבל מה? הצחקת אותי, אפילו על הרעיון ההזוי.

פולניה לשעת לילה?

מה איכפת לך מה אני לובשת? אפילו הילד שלי שרצה ללכת עם הפיג´מה לגן (ומגפיים, הכי חשוב) שמתי לו פתק גדול כתבתי בטוש "הילד התלבש לבד" הצמדתי בסיכת בטחון(אז גם ידעתי איפה הן מונחות) וככה שלחתי לגן. שחלילה לא יגידו שאמא לא דאגה להלביש את הפעוט. עבר לי בנתיים. הקטן מצידי, יכול ללכת לגן עם כובע פרווה באמצע יולי.

מייקי69

New member
הרסת אותי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שיו!!!! אני יושבת פה, כהרגלי, וטוחנת מול המסך מנסה לשבור את שיא המשקל ה"לבדי" שלי, ואת הצחקת אותי עד כדי בליעת קרקר שלם ללא לעיסה!!! טוב, נו, את חכמה. אני כמו מפגרת, הלכתי ובכיתי, כשכל אמא שניה הציצה בבן שלי, הלבוש למשעי, ושאלה "לא יפה, למה לא חיפשת אותו לפורים"? לא רצה להתחפש הילד, לכי תסבירי! איך לא שמעתי על פתקים וסיכות בטחון. רגע, אני הולכת לשתות מים!!!!

מתרגלת את התנוחה של הפיל מהקמהסוטרה

מי שואל גברת או אדון איפה הוא??? הוא או היא איפה שהוא או היא אמורים להיות. לא??? אבל קחי אוויר תנשמי עמוק, לא כמו אלו של כלב,כי בסוף יוצא תינוק מהנשימות האלו. תנשפי שוב. תשימי ניילון על החלונות תשתי מים , הרבה מים. אם זה עזר נגד התקפת טילים זה בטח יעזור נגד איש מרגיז. ותכף אני אלך לקרוא מי ומה הרגיז אותך.

"נותנות" "נכנעות"

האם חשבת על זה שאולי בחברה שלנו לנשים יש פחות לגיטימציה לרצות סקס ולהנות מממנו, עדיין, ולכן חלק מהנשים, חלק גדול, מתקשות להודות שהן רוצות ונהנות מסקס, ומצליחות לעשות את זה רק במסגרת שבה כביכול זה לא לגמרי בדיוק עד הסוף מה שהן רוצות. זה אולי פחות ביטוי לזה שנשים אחרות מגברים בקטע הזה אלא שהמסגרת שמכתיבה את אפשרויות הביטוי שלהן בתחום מאד שונה. נ.ב. למה לדבר כשאפשר ללכת מכות, זה הרבה יותר כיף

אטיוד5

Active member
בחברה שלנו? איפה את חיה?

אפשרות הביטוי של האישה מוגבלת? איפה? מתי? מה הפחד? שיחשבו שהיא נהנית? ממש לא מבין. המצב הוא הפוך - אם היא לא נהנית אז נותנים לה לחשוב שהיא דפוקה. וגם בזה יש בעיתיות.

דם צפרדע ערוב דבר ושאר המכות

לא הבנתי כלום. אולי כי זה כתוב בספרדית עתיקה. לא שופטת. באמת לא מבינה. "מצליחות....במסגרת שבה כביכול זה לגמרי בדיוק עד הסוף מה שהן רוצות"- הא? תנסי עוד פעם יותר בהיר. ובעניין המכות-מעדיפה לדבר. כי במכות יכול להגיע גם הדם והצפרדע והכינים..

קורין1

New member
רק על עצמי לדבר ידעתי..............

אני מודה שאני רוצה ונהנת מסקס........ ומספיק עם ה......... יש ויש......... נשים אוהבות סקס כמו שהגברים אוהבים.....והכל בגלל הסטיגמה, הרבה נשים פוחדות להודות......ומי אשם בזה...?

ארזזז35

New member
ולמה תמיד אנכנו אשמים קורין??:)

אגב... אני חייב לך התנצלות משבוע שעבר:)..

קורין1

New member
על מה......?

שעה מאוחרת בשביל לענות על שאלתך......... רק חזרתי מבילוי......כשאני אקום ויהיה צלולה יותר אז אני יענה....

אתה באמת רוצה להגיד לה שאתה

חושב שנשים מקבלות אותה התיחסות כמו גברים על אותן התנהגויות מיניות? האם צריך להסביר ולהביא דוגמאות? מאיפה באו הביטויים "נותנת" "נכנעת" "זיינתי אותה" וכיוצא בזה? נכון, דברים משתנים במידה מסוימת, אבל דברים כל כך אינטימיים ועמוקים לא משתנים כל כך מהר. במיוחד שהתנהגויות מיניות מותנות כבר בילדות המוקדמת מפידבקים ומסרים לא מילוליים שמי שנותן אותם אפילו לא מודע להם. נשים מקבלות כל הזמן מסרים שליליים על התנהגויות מיניות אקטיביות ואשה שהותנתה מגיל צעיר להרגיש שזה לא לגמרי בסדר להיות אקטיביות ולהנות ממין יותר מדי, לא תרשה לעצמה להתלהב יותר מדי, אלא תצטרך כביכול ´להיכנע´. פנטזיות מיניות של נשים על אונס או סיטואציות אחרות בהן מין נכפה עליהן כביכול (כביכול - כי זו פנטזיה) הן ביטוי לכך. אפשר לראות שספרים עדכניים של פנטזיות מיניות של נשים כוללים מינון גבוה בהרבה של פנטזיות בהן נשים בשליטה, להבדיל מנשלטות (ספריה של ננסי פרדיי למשל). זה ביטוי לכך ששינוי במסרים שנים מקבלות משפיעים על התנהגות מינית אבל זה לוקח הרבה זמן. אני מקוה שהסברתי את עצמי יותר טוב הפעם, וזה כמובן בסדר לא להסכים איתי, אבל לי באופן אישי כאורחת פעם ראשונה התגובות היו קצת אגרסיביות.

אטיוד5

Active member
אם היית בת 56

אפילו 46, הייתי מבין. אבל 36? כלומר נולדת ב, רגע חשבון, 2002-36 = 1966. כן? כלומר בגיל 6-7 כבר היית עמוק בשנות ה-70 העליזות, אחרי שהביאו את הגלולה לעולם, ובגיל 16-17 כבר היית בשנות ה80 הפרועות עוד לפני פרוץ האיידס. אז נכון מה שכתבת על נורמות חברתיות ושהכל לוקח זמן אבל, לפחות לגבי, ביטוי כמו "לך תזדיין" הוא יותר ברכה מאשר קללה.
מסכים איתך שעדיין קיימים כיסים של נחשלות, בורות, דעות קדומות מהסוג שהצגת. ואפילו מסכים איתך שכנראה הכיסים האלה לא כל כך קטנים כמו שאני חושב. מצטער, אבל בסביבה בה אני חי, ובסביבות בהן חייתי בעשרים וחמש השנים האחרונות - מה שאת מציגה לא היה קיים. יכול להיות שאני חייתי בכיס ולא את.

אני הבנתי עכשיו מה שכתבת(ברור לגמרי

ולא אני ממש לא מסכימה עם ראיית העולם שלך. כן- הייתי מסכימה לניתוח לפני נניח 30 שנה, אולי. אבל לא היום. וברוכה הבאה.

viviti

New member
וואו............. מאיפה הבאת את זה?

דרלינג... אם אישה נכנסת איתך למיטה...... זה לא כי היא עושה לך טובה.. זה רק בגלל שהיא רוצה...... אלא אם כן, אתה נשוי לה..... וזה כבר בשירשור אחר.....

למעלה